Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canım biz murad başarda mikrotese yaptırdık sperm bulunamadı bize hiçbir ilaç tedavisi uygulamadan ikinci teseyi yaptırmamız gerektiğini söyledi.anlamıyorum hiç bir tedavi yapılmadan tekrar mikrotese yapılması bana çok anlamsız geliyor
Canim yani testesteronu biraz yukseltmek icin verdi bizede ilaci. RABBIM yardimcimiz olsun. Siz baska doktrlarla da gorusun.

Canim yani testesteronu biraz yukseltmek icin verdi bizede ilaci. RABBIM yardimcimiz olsun. Siz baska doktrlarla da gorusun.
Canım bu arada biz arimidex i bıraktık doktor testesteronun çok yükselmiş bırak dedi siz tekrar hormon testi yaptırdınız mı

Mrblar herkese icinizde spermatid (12_15) ne oldugunu bilen varmi?
Sanırım Celalettin Peru da tedaviye başladınız bu Celalettin Peru nun yaptırdığı ayrıntılı spermiyorgamdan Diye düşündüm. Spermatid spermin olgunlaşmamış ve kuyruksuz şekildir dölleme yeteneği yoktur (12-15) ise sanırım mikron olarak boyutu boyutu küçüldükçe sperme yaklaşır denmişti bize.
Tabi bir de bunların hiçbirine inanmayan ve spermiyorgamda bu hücreler görünmez diye düşünenler var. Kim haklı bilemiyorum.

Sanırım Celalettin Peru da tedaviye başladınız bu Celalettin Peru nun yaptırdığı ayrıntılı spermiyorgamdan Diye düşündüm. Spermatid spermin olgunlaşmamış ve kuyruksuz şekildir dölleme yeteneği yoktur (12-15) ise sanırım mikron olarak boyutu boyutu küçüldükçe sperme yaklaşır denmişti bize.
Tabi bir de bunların hiçbirine inanmayan ve spermiyorgamda bu hücreler görünmez diye düşünenler var. Kim haklı bilemiyorum.
Elzem sen bu spermin konusunda bilgilerin yani benden bilgisin bişe y sormak istiyorum motil sperm ne demek yani motil spermle tüp bebek yapilio mu teşekür ederim şimdiden arkadasim

Ben türk deyilim. Yurt dışındanım. Burası küçük bir yer ne kurs ne dernek hiç bir şey yok.
Esine bu durumdan bahset derim canim ben bütün gün evde tabiki sikilirsin birde on on beş gün çok yani biras hava almaya ihtiyacı oluyo insanın pazara çık markete çık yani doğada biras yürüyüş bile insanı rahatlatıcı hiç arkadaşın akraba filan yokmu kuzen gibi canim ins herseyin hayirlisi olur kursa yazil derim ben

Elzem sen bu spermin konusunda bilgilerin yani benden bilgisin bişe y sormak istiyorum motil sperm ne demek yani motil spermle tüp bebek yapilio mu teşekür ederim şimdiden arkadasim
Canım motil sperm olgunlaşmış ve hareketli sperm demek zaten gebelik için motil sperm gerekli sizde sperm var mı

Tskler canim evet celaletin beyde tedavideyiz,bugun aklima takildi sabahtan beri arastiriyorum yanlismi okudum acabaki micron yukseldikce sperme donusuyomus

Canim en son gecen ay 3 kusurlerdeydi bu ay yine kullaniyoruz.
Anladım canım eşimin 11.74 e çıktı üst sınırın da üstüne çıkınca doktor bırakın dedi anlamadığım neden sizinki çok yükselmedi de biZimki çok yükseldi ya da yükselmesi mi iyi yükselmemesi mi bilmiyorum bize bırakın deyince ben biraz stres oldum

Tskler canim evet celaletin beyde tedavideyiz,bugun aklima takildi sabahtan beri arastiriyorum yanlismi okudum acabaki micron yukseldikce sperme donusuyomus
Tam tersi canım mikron düştükçe sperme yaklaşıyor

Selamlar arkadaslar. bilmiyorum ben bu bolüme yazdimmi yazmadimmi? Ama bazi bölümlere yazmıştım. buradakı bazı arkadaşlar bilirler bir az beni kendilerine özel mesaj atmıştım. Benim eşim de malesef azolu. hiç sperm yok. Yaklaşık 2 buçuk yıldır biliyoruz bu durumu. Alışmaktan her günüm daha da zorlaşıyor. Kendimi çaresiz kimsesiz zann ediyorum. Sanki eşimle bir kuyua düşmüş gibi. Ben Bir ipten sarildım ki eşim de, ben de daha da derinlere gömülmemek için tututnuyorum. Bazen zor oluyor tutunmak. Bazen sanki o ipi ben üstelendim eşime ağırlık düşmesin diyorum. bağırsam da sesim duyulmaz mı, yoksa o ses beni daha da derinlere gömer diyemi korkuyorum. Her kes gelip kuyuya bakıyor. Ama sadece yükümü daha da ağırlaştırıyor gibi geliyor. Çevre akraba dost sadece neden bu kuyudasın bir yol ara çık, e hala çıkamıyorsun diyor, ailemse elini uzatsa bile elleri elime yetişemiyor. Ya da doğru yönden uzatamıyor. Diyerleriyse aman dikat eşinin yükü senden daha ağır dikat et onun canı yanmasın çek ipi tırman ama yalnız başına çek diyor. O zaman tutunma güçüm daha da azalıyor. Sonuçda kimse ama kimse benim çekdiyim açıyı, taşıdığım yükü anlayamıyor. Eşim sadece bir umut işığı bekliyor bir adım bile atmadan. Biliyorum Rabbim hiç bir kuluna taşımayacağı bir yük yüklemez. Bu da benim imtihanım. Ama bazen hiç aşağı bakmak istemiyorum zifiri karanlığı görünce. Yukrıya da hiç bir el uzanmıyor. Nolur hiç olmazsa aile akrabam içimde kopan fırtınaları dindirse. Beni kimse anlamıyor. Her hes gözlerini kapadı. Kulaklarını kapadı sus konuşma dedi. Eşimin canı yanmasın diye bazen aktör gibi rol ounuyorum aileme, ailesine, çevreye. Çevreyse sorularını yağdırmaktan bıkmadı. Hatta bana Rabbim sana da evlat versin demelerinden bıktım. Sürekli ağlama krizi geliyor. Her sabah kalkıp eşimi işe uğurladıktan, ailesi evden çıktıktan sonra duvarlar üzerime üzerime geliyor. Koskoca ev bana hücre gibi, hapis gibi geliyor. Allahım ne dertlerin var mızmız çocuklar gibi isyan ediyorum diyorum. Kendime oturup akıl veriyorum ama nafile. Nolsursunuz belki siz beni anlarsınız.
Canim ne guzel anlatmissin.. Seni cok iyi anliyoruz buna emin ol, bazen bende ayni durumda oluyorum, elden ne gelir, buda bizim imtihanimiz dedigin gibi, bununla yasamayi ogrenmemiz lazim, ne desem bos, bir ay olcak tese oldugumuz gunden beri, olalim dedim, belkide olmasaydik daha pozitif olurdum, doktorun aciklamasi gozumun onunden gitmiyor, o an beynimde kazili, labaratuar ve ameliyat sonuclari, yikiliyor insan, rabbime bizi dogru yola yonlerdin diyorum, ifade edemiyorum artik kendimi, cok zor, cok zor bir imtihan, evlat imtihani, cok zormus yoklulugu, belki bir gun, belki..:KK43: sukredelim, elimiz ayagimiz tutuyor, kimseye bagli degiliz, rabbime sukurler olsun yine aklimiz dengemiz yerinde, inan seni en iyi anlayan bizleriz

Canım motil sperm olgunlaşmış ve hareketli sperm demek zaten gebelik için motil sperm gerekli sizde sperm var mı
Canım bir sene sperm çıkışı sifirdi yani yoktu ameliyat oldu esim ondan snra çıkış başladı çok şükür motil sperm ve immotil sperm görüldü yazio iki tahlilimizde eğer onlar ise yararsa teseye gerek kalmayacak dedi doktor ondan sordum canim benim Allah razı olsun...

Anladım canım eşimin 11.74 e çıktı üst sınırın da üstüne çıkınca doktor bırakın dedi anlamadığım neden sizinki çok yükselmedi de biZimki çok yükseldi ya da yükselmesi mi iyi yükselmemesi mi bilmiyorum bize bırakın deyince ben biraz stres oldum
Canimm vucut direnciyle alakali bi durum. Tabi testesteron yukselmesi iyi bisi ama belki sizin ust sinirn ustune cikinca gereksz bi yukselme diye hoca biraktrms. Size bi sure sonra tekrar test yapin dedimi. Kontrollu gidiyo belki

Back
X