Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Fsh i nasil indirdiniz?
canım biz mikro tese ameliyatı olduk fsh sıfırlardaydı hoca ameliyattan sonra gene iğne tedavisine başlamak istedi bende başlamadım çakşır suyunu duydum yanındada ısırgan çayını hep bunu verdim çakşırdan 5litre tüketince sonuç elde ediceğimizi söylendi allaha şükür 3litrede sonuç aldık şimdi incir kürünü yapıyorum ve testesteronu biraz yükseltmek için ısırgana devam ediyorum gecen köyden taze ısırgan topladım ıspanak yemeği gibi yaptım yedirdim haftada bir yapıp yedircem testesteron ilaçı doğal

cakisir ve isirgan fshi yukseltiyor mu yoksa dusuruyor mu? Acaba isirganin mideye yan etkisi var mi?

elonger ne teseyle mikrotesenin farki ne?
Ben boyle yazilar okuyunca bunalima giriyorum ya:KK1:
elonge olgunlaşmamış kuyruksuz sperm. 1 gün labaratuvar ortamında bekletip kullanmışlardı, ancak zaten embriyo oluşsa bile tutunma şansı yok denecek kadar az. Belki para tuzağıydı bilemiyorum, günahları boyunlarına.. bizimki m.teseydi ancak bulunamayınca ufak birçok parça alıp sonrasında da ertesi güne kadar baktılar son denemede. Tesede biyopsi gibi parça alıp bakıyorlar, m.tesede ameliyat sırasında mikroskop yardımıyla bakıyorlar. Bunalıma girmeyin lütfen, herşey takdiri ilahi.. ötesine geçilmiyor.. Allah hayırlı kaderler yazsın, güzü gülenlerden olursunuz inşallah.

bence siz emre bey yada kaan beyde tedavi olun sizinkisi tese olmuştur büyük ihtimal mikrotese olsaydı bulunurdu büyük ihtimal çünkü sizinkisi ergenlikten önce olmuş ameliyat hemde hormonlarınızda gayet iyi inş. ikincisinde bulunur çok şükür ki bizim ülkemiz daha başarılı bence bu konuda...
canim amin insallah dedigin gibi olur cok yikildik, olsunda gorelim dedik yaklasik 15 ay bekledikten sonra, o ameliyat ani ve sonrasi aklimdan cikmiyor, rabbime inancim buyuk hep hayirliysa olsun dedim demekki hakkimizdan hayirlisi buymus, kafamizin etini yedi doktor donore basvurun diye, oyle bi sey dusunmuyoruz biz, mikroscope la yapti ameliyati, mikrotese deniliyosa ona odur herhalde, kesinlikle hormon tedavisine sicak bakmiyorlar, esimde buyuzden istemiyor igne falan, bilmiyorum canim daha yeni bir ay oldu tese olali, burda doktor hucrede bulamadi, dusun en son hormon testi bir yil once oldu, yani hormonlara falan bakmiyorlar. Insallah rabbim hepimizede bir gun nasip eder. Aglasak ta sizlasakta sonucta hersey bos ama insan nefsi ve dunyanin en kiymetli duygusu. Annelik.

canim amin insallah dedigin gibi olur cok yikildik, olsunda gorelim dedik yaklasik 15 ay bekledikten sonra, o ameliyat ani ve sonrasi aklimdan cikmiyor, rabbime inancim buyuk hep hayirliysa olsun dedim demekki hakkimizdan hayirlisi buymus, kafamizin etini yedi doktor donore basvurun diye, oyle bi sey dusunmuyoruz biz, mikroscope la yapti ameliyati, mikrotese deniliyosa ona odur herhalde, kesinlikle hormon tedavisine sicak bakmiyorlar, esimde buyuzden istemiyor igne falan, bilmiyorum canim daha yeni bir ay oldu tese olali, burda doktor hucrede bulamadi, dusun en son hormon testi bir yil once oldu, yani hormonlara falan bakmiyorlar. Insallah rabbim hepimizede bir gun nasip eder. Aglasak ta sizlasakta sonucta hersey bos ama insan nefsi ve dunyanin en kiymetli duygusu. Annelik.
Canım biz pazartesi istanbula gidicez nasipse emre beyle görüşmeye bakalım bize ne diyicek burda yazarım sana emre beyde fazla ilaç tedavisine sıcak bakmıyomuş galiba gidenler öyle diyolar yurt dışında eğtim aldığından olabilir belki ama vitamin falan veriyomuş kaan bey oda tedavi uyguluyomuş bide celalaettun peru onları düşün bence bizde eğer mikrotesede bulunamazsa tedavi olmayı düşünüyoz hayırlısı bakalım:(

Kızlar arkadaşım göndermişti bana paylaşmak istedim yapmak isteyen olursa diye.Allahim dileğimize kavuşmayı nasip etsin..

Eklentiler

• IMG-20151105-WA0000.webp
    IMG-20151105-WA0000.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 244
Kizlar merhaba ya bana bir fikir soyleyin kaldim kararsiz. Panax ginseng qaliba kirmizi ginseng acaba tablet ve ya kapsul seklinde olani mi alsam yoksa toz halinde olani mi? Hangi firma daha iyi sizce arastirdim bir sepe natural in 8 tl fiyatinda olan toz halindeki ginsengi var. bir de 50 tl fiyatinda yine sepe naturalin kapsulu var. Aksu Vitalin se 40 tl fiyatinda kapsulu var. Aksu vitala Gimdes sertifika vermis. Ama sepe naturalin da ismini cok duydum burada. hangisini alayim kizlaaaaar.:110::KK64:

Canim sizdemi yurt disindasiniz? Tedavi onermiyor yazdinda..
yok canım biz istanbulda'yız memorılda mikrotese oldu eşim sıfır siperm sadece germ hücreleri varmış fakat sonrası için ikinci mikroteseyi önerdi dktor hiçbir ilaç bitkisel felan uygulamadan

kızlar nasılsınız arkadaş gebelik testi yapmış ıkıncı cızgı var gbi yok gibi ben yorum yapamadım bıde siz kader ortaklarıma sorayım dedim..fotoda tam belli olmayabilir ama ıkıncı cızgı yeri hafif var gibi kararsız kaldım:110:hiç yaşamadıgım için :(
20151105_201850.webp
20151105_201850.webp

Back
X