- 25 Haziran 2015
- 535
- 450
- 103
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepimiz bu detlerden bi gün kurtuluruz canım biz umudumuzu Rabbim e bağladik o her şeyin hayirlisini vereceğine inanıp dua edelimben genetik testle ilgili bir seyler okudum ama hic bir sey anlamadim. tek anladigim o ki genetik sorunlarda hormon dengesizliyi oluyor ki o da bizde var. certoli cell only sendromundaysa tibben hic bir umiy tok deyoreger yalnis anlamadiysam tabii
Cok sevindim sizin adinizaa.. Insallah bol bol kaliteli sperm cikar da bebisin saglikla geliverir canim. Esinin hormonlari nasildi peki ? Bir de neler kullandiginizi acik acik yazsan hepimize umut olursunİnşallah hepimiz bu detlerden bi gün kurtuluruz canım biz umudumuzu Rabbim e bağladik o her şeyin hayirlisini vereceğine inanıp dua edelim
Oyle haklisinizİnşallah hepimiz bu detlerden bi gün kurtuluruz canım biz umudumuzu Rabbim e bağladik o her şeyin hayirlisini vereceğine inanıp dua edelim
Cnm bize isimlerini söylemedi kadın biz ballarla karostirip yedirdik eşime size numarasini verebilirim karşı taraftan izin alınca elimden geldiğince yardimci olmayı bu mutluluğu herkesin yaşamasını tüm kalbimle istiyorumCok sevindim sizin adinizaa.. Insallah bol bol kaliteli sperm cikar da bebisin saglikla geliverir canim. Esinin hormonlari nasildi peki ? Bir de neler kullandiginizi acik acik yazsan hepimize umut olursun![]()
Eşimin hormonlari normal diCnm bize isimlerini söylemedi kadın biz ballarla karostirip yedirdik eşime size numarasini verebilirim karşı taraftan izin alınca elimden geldiğince yardimci olmayı bu mutluluğu herkesin yaşamasını tüm kalbimle istiyorum
Anladim canimm. Okuyunca nasil mutlu oldum anlatamam yaa. Iki tesede cikmayip simdi boyle çıkması muthis bisey. Insallah devamini gostersin rabbimmm.. Numarasini ozelden yazabilir misin canim. Sifanin nereden gelecegi belli olmaz. Sizin sifaniza vesile olmus belki bize de olur :)))Cnm bize isimlerini söylemedi kadın biz ballarla karostirip yedirdik eşime size numarasini verebilirim karşı taraftan izin alınca elimden geldiğince yardimci olmayı bu mutluluğu herkesin yaşamasını tüm kalbimle istiyorum
Canım gözünüz aydîn ne güzel bir haber bu mübarek cuma gecesinde. Allah tamamına erdirsin inşallah tedavi olmadan doğal yoldan hamile kalırsın :) darısı bizlere inşAllah. Teselerden önce eşinin fsh ı kactı canım? O dönem birsey kullandınız mı? Bitkisel, iğne, ilaç vs? Ayy o aktarın telefonunu özelden atsan bizlere ne sevap kazanırsın canımCnm bize isimlerini söylemedi kadın biz ballarla karostirip yedirdik eşime size numarasini verebilirim karşı taraftan izin alınca elimden geldiğince yardimci olmayı bu mutluluğu herkesin yaşamasını tüm kalbimle istiyorum
İnşallah cnm devamı da gelir tese olmadan önce İğne kullandık cnm kaan aydos ta tedavi olduk 1 buçuk yıldır bitkisel kullanıyoruz. Birde eşim 3 gün önce sperm testi verdi başka bir yerde hiç bi değer yazmiyodu şimdi genart ta verdi kağıdın alt kısmına kansantrasyon sonrasında bulundu yazıyo kafamda karıştıCanım gözünüz aydîn ne güzel bir haber bu mübarek cuma gecesinde. Allah tamamına erdirsin inşallah tedavi olmadan doğal yoldan hamile kalırsın :) darısı bizlere inşAllah. Teselerden önce eşinin fsh ı kactı canım? O dönem birsey kullandınız mı? Bitkisel, iğne, ilaç vs? Ayy o aktarın telefonunu özelden atsan bizlere ne sevap kazanırsın canımayy cok sevindim yaa
ne güzel haber. Rabbimden bu mübarek gecede hepimize mucizelerini ennnnn kısa zamanda göndermesini diliyorum. Hayırlı cumalar canlarımmmmmmmm
Ayy canim hemen bi daha test verip dondursaniz keske yaa.. Hazir çıkış varkenİnşallah cnm devamı da gelir tese olmadan önce İğne kullandık cnm kaan aydos ta tedavi olduk 1 buçuk yıldır bitkisel kullanıyoruz. Birde eşim 3 gün önce sperm testi verdi başka bir yerde hiç bi değer yazmiyodu şimdi genart ta verdi kağıdın alt kısmına kansantrasyon sonrasında bulundu yazıyo kafamda karıştı
Canım inşallah sayınız kat kat artar :) imkan ve ihtimal varsa dondurulsa keşke. Kaan hocada hangi igneleri ne kadar kullandınız? daha once test verdiği ve cıkmayan merkez neresiydi? Laboratuvar kısmı cok önemli. Şu anda nerede tedavi olmayı planlıyorsunuz? Cok sormadım dimi canımİnşallah cnm devamı da gelir tese olmadan önce İğne kullandık cnm kaan aydos ta tedavi olduk 1 buçuk yıldır bitkisel kullanıyoruz. Birde eşim 3 gün önce sperm testi verdi başka bir yerde hiç bi değer yazmiyodu şimdi genart ta verdi kağıdın alt kısmına kansantrasyon sonrasında bulundu yazıyo kafamda karıştı
Cok sevindim canım devamı gelir inşallah o aktarın numarasini ve adresini bizlerede verebilirsinİnşallah cnm devamı da gelir tese olmadan önce İğne kullandık cnm kaan aydos ta tedavi olduk 1 buçuk yıldır bitkisel kullanıyoruz. Birde eşim 3 gün önce sperm testi verdi başka bir yerde hiç bi değer yazmiyodu şimdi genart ta verdi kağıdın alt kısmına kansantrasyon sonrasında bulundu yazıyo kafamda karıştı
ne güzel haber gözünüz aydın inşallah bize de nasip olur testte 0 dan farklı sayı görmekKızlar çok acil cevap istiyorum belki beni tanıyanlar olur uzun zamandır yazmıyorum eşim sperm testi verdi sonucu kağıtta aşağıya not yazmışlar konsantrasyon sonrası 4 5 immotil 1 motil sperm görüldü diyor ne anlamda bilenler yazsın çok heycanlandim
Inmemis testis durumumu demek istedim veya sebebsiz infertilitéMERHABA NASIL YANİ SORUNDAN KASTINIZ EŞİM AZOSPERMİ
Canm gözünüz aydın inşallah devamı gelir aktarın telefonunu bende istyrmİnşallah cnm devamı da gelir tese olmadan önce İğne kullandık cnm kaan aydos ta tedavi olduk 1 buçuk yıldır bitkisel kullanıyoruz. Birde eşim 3 gün önce sperm testi verdi başka bir yerde hiç bi değer yazmiyodu şimdi genart ta verdi kağıdın alt kısmına kansantrasyon sonrasında bulundu yazıyo kafamda karıştı
genele yazarsa o aktarın numarasını çok iyi olcak bence herkes için hepimizde bir umut beklentisi varCanm gözünüz aydın inşallah devamı gelir aktarın telefonunu bende istyrm
bizdende istemişti yaptırdık biz genetik mi değil mi ona bakıyo bu testlerleBen de ben de isterim o aktarin numarasini. Kizlar siz konustuktan sonra ne takviye onerdiyse bura da yazin lutfen belki ayni takviyedir ben de uygularim. Bur de kizlar Emre beye whatsapptan mesaj atdim sag olsun kendileri cevapladi mesajimi. Esime mikrodelesyon ve y kromozom testi yaptirmayi onerdi. Bu testlerden yaptiran varmi yaa? Bunlar nicin acaba?
Evet canim genetik test onlar. Biz yaptirdik c delesyonu cikti bizde yani c bolgesinde silinme demek.Ben de ben de isterim o aktarin numarasini. Kizlar siz konustuktan sonra ne takviye onerdiyse bura da yazin lutfen belki ayni takviyedir ben de uygularim. Bur de kizlar Emre beye whatsapptan mesaj atdim sag olsun kendileri cevapladi mesajimi. Esime mikrodelesyon ve y kromozom testi yaptirmayi onerdi. Bu testlerden yaptiran varmi yaa? Bunlar nicin acaba?