Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kaan Aydos info yazarsan sayfası açılıyor ordan kayıt olup ekleyebiliyosun testlerini ve cevaplıyor, mesajına cevap vereceği tarihide yazıyor

Slm arkadaşlar benim eşim Azosperm bir yıl önce mikro tese oldu canlı hücre bulunamadı ne şimdi çakışır suyu kullanıyor

merhaba canım biz ilk tesemizi murat başarda olduk sonuç negatifti inşallah size hayırlı gelir Allah yardımcınız olsun peki bu zamana kadar bitkisel felan uyguladınızmı canım
daha öceki tesemizde proxeed plus kullandık şimdi bişey kullanmadık canım dua et canım

Tansel kaplancan bana demişti çakışır kullansın tesemizide o yaptı çok iyi bir doktor ikincisinde oda yapacam

kızlar doktor bizden bikez daha sperm testi istedi ama yıkamalı olarak acaba aranızda yıkamalı teste sperm çıkan oldu mu inş. çıkar ya :(

merhaba canim benim esim tedavi olmadi tesede cikti spermler hamile de kaldim ama dusuk yaptim ne yazik ki..
Yaa , çok üzüldüm canım benim :( . İnşallah en yakın zamanda yine hamile kalirsin ve bu sefer sağlıkla kucağına alırsın. Bizim teseye gerek duymadı sperm çıktı ancak çok çok az taneyle düşün: ( arttirmak için hiçbir tedavi uygulanmadan var olan spermleri dondurdular. Açıkçası pek umudum yok çünkü olan spermlerin de kalitesi belli değil: ( bakalım ne olacak

Yikamali nasıl oluyor ki. Doktor bize de tekrar test isteyecem demişti acaba o dediğinden mi isteyecek
canım bazılarının yıkamalı test yani daha çökelterek inceliyolarmış onda bikaçtane sperm bulanabilyomuş onu bulurlarsa mikroteseye gerek kalmadan onla tüp bebk yapıyolarmış biz iki ayrı yerde iki ayrı sperm testi yapmışmıştık zaten doktor yıkamalı olanınıda istedi inş. onda çıkar pek umutlu değilim ama rabbim isterse olur :(

kızlar doktor bizden bikez daha sperm testi istedi ama yıkamalı olarak acaba aranızda yıkamalı teste sperm çıkan oldu mu inş. çıkar ya :KK43:

Evet biz yapdirdik fish testi oluyor 2 kere yapdirdik haploid hücre cikmadi canli hücre varmi diye bakiliyo maalesef cikmadi haftaya 3.fish testini yapcak umudum yok ama vakalm

Back
X