- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Vitamin takviyesi.Coenzyem ku 10 neder anlamadım tam olarak nasıl kullanılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vitamin takviyesi.Coenzyem ku 10 neder anlamadım tam olarak nasıl kullanılıyor
sizin azo spebi neydi acaba?
Canım umutsuz olma dediğin gibi rabbimiz isterse olur Dua et bol bolcanım bazılarının yıkamalı test yani daha çökelterek inceliyolarmış onda bikaçtane sperm bulanabilyomuş onu bulurlarsa mikroteseye gerek kalmadan onla tüp bebk yapıyolarmış biz iki ayrı yerde iki ayrı sperm testi yapmışmıştık zaten doktor yıkamalı olanınıda istedi inş. onda çıkar pek umutlu değilim ama rabbim isterse olur![]()
merhaba canım nerde oldunuz microteseyi peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz biraz fazla soru sordum galibaSlm arkadaşlar benim eşim Azosperm bir yıl önce mikro tese oldu canlı hücre bulunamadı ne şimdi çakışır suyu kullanıyor
canım Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah bu defa sonuç pozitif olur ALLAHIM DERMANSIZ DERT VERMESİN KİMSEYE EVLAT SEVGİSİNİ BİZEDE TATMAYI NASİP ETSİN CANIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZdaha öceki tesemizde proxeed plus kullandık şimdi bişey kullanmadık canım dua et canım
Numarani ozelime at canimBende karılmak istiyorum nasıl numaramı gunderecem
4 ay olacak sadece çakışır kulanıyor eşim sabah akşam 6ay biterse hormon tahlili yapacam sonra doktoruma gunderecem ona gure tedavi verecekmerhaba canım nerde oldunuz microteseyi peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz biraz fazla soru sordum galiba
Liv hospital hastanesinde okduk tansel kaplancan amelyat yaptı yine doktorum o çok iyi bir doktor birincisinde yine o tedavi vermişti 6ay daha yeni amelyat oldu eşim yine tedavi verecek doktor doktorumuz dedi amelyatan sonra hemen tedavi olmaz biraz vücut kendine gelsin sadece dedi orada eşin çakışır kullansın4 ay olacak sadece çakışır kulanıyor eşim sabah akşam 6ay biterse hormon tahlili yapacam sonra doktoruma gunderecem ona gure tedavi verecek
ANLADIM CANIM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN4 ay olacak sadece çakışır kulanıyor eşim sabah akşam 6ay biterse hormon tahlili yapacam sonra doktoruma gunderecem ona gure tedavi verecek
Her kes wharsappa tasindi onun icin)))))Nasılsınız arkadaşlar. Kimsede iyi gelişme yok mu ? Eskiler yeniler yazmıyor çok sessiz buralar...
Tahmin etmiştim dedim kimse yazmıyodu şimdi hic yazılmaz watsap grubu oluştuğu icinHer kes wharsappa tasindi onun icin)))))
Katilmak isteyen arkadaslari seve seve eklerimTahmin etmiştim dedim kimse yazmıyodu şimdi hic yazılmaz watsap grubu oluştuğu icin
Ya ben yeni üye oldum özelden mesaj atmayı bulamadım lamkalamka bana özelden mesaj yazarmisiniz cevaplayayim telimi yazayımKatilmak isteyen arkadaslari seve seve eklerim
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah Mutlu sonuçlanır. Hangi merkezde yaptırıyorsunuz tedaviyi.Kizlar bugün tüp bebek için doktordaydim uzun bi protokol bizi bekliyor bizde sperm çıkmış ti doktor 7 gün perhiz verdi iki testi birlestiricekler çıkan motil ler işi görür dedi ama yinede teseyi de hazirliycaklar eğer ise yaramasa adetin ikinci günü testlerin var onları yaptıricaz bizim durumuzda olan varmı herkese selamlar pek yürümüyor yazışmalar artikk