Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam cnm bizde mufit Günel de tedavi oluyoruz ilaç ve iğne tedavisi uygulyipmi tese yaptınurnur90, post: 43418622, member: 665352"]Evet önce ilaç sonra iğne kullandık
Evet önce ilaç sonra iğne kullandık
Nurnur90 bizde sizin durumunuz ile ayniyiz bizde mikro tese olduk çıkmadı bizi kaan aydos a yönlendirdi doktorumuz çok zor bir süreç 1 yıl oldu bunu ogreneli omrumden omur gitti benim. Bizim sertoli cell only sendromunuzun y kromozom analizinde di gen kaybından dolayı olduğunu söyledi simde kaan aydostan randevu aldık bekliyoruz.

Kizlar fakulte hastanesinde tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz ya simdi biz, acaba ilgi alaka iyi midir kio_O ozelde her an bilgi veriyolar her istediginde doktora hemsireye ulasabiliyosun ya, bu da oyle midir acaba? Daha once fakultede tup bebek yaptirmis arkadaslar bilgi versin lutfen.. Hala tam karar verebilmis degilim:110:

Kizlar fakulte hastanesinde tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz ya simdi biz, acaba ilgi alaka iyi midir kio_O ozelde her an bilgi veriyolar her istediginde doktora hemsireye ulasabiliyosun ya, bu da oyle midir acaba? Daha once fakultede tup bebek yaptirmis arkadaslar bilgi versin lutfen.. Hala tam karar verebilmis degilim:110:
Kayseri'de mi yaptıracaksın

Tv bakıyodum az önce ibrahim sarac oğlunu azosperm olan biri aradı tese oldu eşim canli hucre bulunamadı dedi napa biliriz dedi sarac oğlu sebebini sordu ateşli hastalık falan mı dıye hic bi sebebi yok deniliyo dedi fsh hormonunu sordu 12,5 üstünde olmaması gerek dedi bunun içinde coban cokerten kürü uygulayın dedi ve doktorunuza danışarak cinko hapı kullanın dedi bizim fsh 45di uc ay bitkisel kullandık 35duştu yani sabah akşam coban cokerten cayı vermiştim demekki bu duşurmuş dedim duyunca ve şu an iğne kullandığımz halde 30dan aşşa duşmuyo fsh tekrardan başlıcam cayı yapmaya duyduğumu söylemek istedim sadece arkadaşlar

Evet biz oğuz hocada

tedavi gördük 3ay arımıdex sonra memorıal doğan hocada tese olduk çıkmadı doğan hocadands hiç memnun kalmadık şimdide kaan Aydostan Ocak randevu aldık
Bize de arimidex verdi.hormonlara bakarak maturasyon arresti gibi gorunuyo dedi. Dogan beyi de biliyorum ilk ogrendigimizde ona gitmistik. Gercekten doktor vasfina yakışmayacak bi kişilik. :KK12: Esim illa oguz beye gidelim diyodu zaten simdi de orda tese olsun diyo. Bilmiyorum aklimda bi cok soru isareti var:110:

Kizlar merhaba esim bugun fish testini yapdirsi ve ardindanda doktorumuzla gorusmus doktorzmuz test sonucundan sonra artik tup bebege gecebilecegimii soylemis cok heycanliyimm cokda guzel seyler soylemis bizim degerlerimizi cok iyi bulmus ve bu degerlerle ilerde bir gun menide sperm cikcani soylemis buna cok sevindimmm heycan basti bakalmm tesede buluncakmi tup bebek tutcakmi fln diyr ama rabbim buyuk hersey yolunda gidicekdir insallah

lokositle alakalı bi sorunumuz yok şuan ben hocayla görüşmedim eşim devamlı irtibat halinde 2,5 senedir tedavideyiz canım bizim sorun sertoliydi canımsiz şuan ne durumdasınız?
Bizim lokosit çıkıyor ama enfeksiyona görünmedi. .. bizimde 2.5 yıl olmuştur. . Hoca içi iyi dedi .. biraz bekleyin dedi beni detaylı arastircaklar kültür yaptır am jns

İyi aksamlar kucuk bir yerde yasiyoruz esim sperm testi yaptirmak icin hastaneye gitti orasi da bir laba yonlendirmis uyduruk bir yer.sonuclar cok dusuk cikti yalniz gitmeden onceki gece 6 7 kadeh alkol kullanmisti ve verirken cok uzun surede ve stresle neredeyse zar zor vermis.test sonucu sizce dogru mudur sasirip
Kaldik

İyi aksamlar kucuk bir yerde yasiyoruz esim sperm testi yaptirmak icin hastaneye gitti orasi da bir laba yonlendirmis uyduruk bir yer.sonuclar cok dusuk cikti yalniz gitmeden onceki gece 6 7 kadeh alkol kullanmisti ve verirken cok uzun surede ve stresle neredeyse zar zor vermis.test sonucu sizce dogru mudur sasirip
Kaldik

Zaten doktorlar bile 2 en fazla 3 kez tekrarliyolar sperm testini bi kere daha yapdirin

Back
X