celalettin peru arkadaşlarCelalettin beyin soyadı ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
celalettin peru arkadaşlarCelalettin beyin soyadı ne
sebebi bilinmiyor gen tahlillleride normal çıktıazo seebi neydi peki canım?
Celalettin beyin soyadı ne
canım bu detaylı değil. detaylıda germ, spermatosit, spermatid sayıları oluyor. burada sadece sperme bakılmış ve bulunamış karşılığında değer yok. normalde böyle bakılıyor diye biliyorum.
Rabbim yardımcınız olsun inşaĺlah kaan aydos mu yapacak. 1. De ne çıktı
Selam cnm bizde mufit Günel de tedavi oluyoruz ilaç ve iğne tedavisi uygulyipmi tese yaptınurnur90, post: 43418622, member: 665352"]Evet önce ilaç sonra iğne kullandık
Nurnur90 bizde sizin durumunuz ile ayniyiz bizde mikro tese olduk çıkmadı bizi kaan aydos a yönlendirdi doktorumuz çok zor bir süreç 1 yıl oldu bunu ogreneli omrumden omur gitti benim. Bizim sertoli cell only sendromunuzun y kromozom analizinde di gen kaybından dolayı olduğunu söyledi simde kaan aydostan randevu aldık bekliyoruz.Evet önce ilaç sonra iğne kullandık
Rabbim yardımcınız olsun inşallah güzel haberler alırsınız ne zaman olacak teseEvet kaan aydos yapacak ilkinde olgunlasmamis kuyruksuz hucreler cikdi
İyi günler yazılarınızı okudum aklım karıştı yanlış doktor mu inceliyorum Cemalettin bey dahiliye uzmanı mıcelalettin peru arkadaşlar
Evt dahiliye ek olarak bakıyor azoyaİyi günler yazılarınızı okudum aklım karıştı yanlış doktor mu inceliyorum Cemalettin bey dahiliye uzmanı mı
Rabbim yardımcınız olsun inşallah güzel haberler alırsınız ne zaman olacak tese
Kayseri'de mi yaptıracaksınKizlar fakulte hastanesinde tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz ya simdi biz, acaba ilgi alaka iyi midir kiozelde her an bilgi veriyolar her istediginde doktora hemsireye ulasabiliyosun ya, bu da oyle midir acaba? Daha once fakultede tup bebek yaptirmis arkadaslar bilgi versin lutfen.. Hala tam karar verebilmis degilim
![]()
Evet erciyeste düşünüyoruz. Sen de kayseridesin sanırım var mi bilgin?Kayseri'de mi yaptıracaksın
tedavi gördük 3ay arımıdex sonra memorıal doğan hocada tese olduk çıkmadı doğan hocadands hiç memnun kalmadık şimdide kaan Aydostan Ocak randevu aldıkEvet erciyeste düşünüyoruz. Sen de kayseridesin sanırım var mi bilgin?![]()
Bize de arimidex verdi.hormonlara bakarak maturasyon arresti gibi gorunuyo dedi. Dogan beyi de biliyorum ilk ogrendigimizde ona gitmistik. Gercekten doktor vasfina yakışmayacak bi kişilik.Evet biz oğuz hocada
tedavi gördük 3ay arımıdex sonra memorıal doğan hocada tese olduk çıkmadı doğan hocadands hiç memnun kalmadık şimdide kaan Aydostan Ocak randevu aldık
Bizim lokosit çıkıyor ama enfeksiyona görünmedi. .. bizimde 2.5 yıl olmuştur. . Hoca içi iyi dedi .. biraz bekleyin dedi beni detaylı arastircaklar kültür yaptır am jnslokositle alakalı bi sorunumuz yok şuan ben hocayla görüşmedim eşim devamlı irtibat halinde 2,5 senedir tedavideyiz canım bizim sorun sertoliydi canımsiz şuan ne durumdasınız?
İyi aksamlar kucuk bir yerde yasiyoruz esim sperm testi yaptirmak icin hastaneye gitti orasi da bir laba yonlendirmis uyduruk bir yer.sonuclar cok dusuk cikti yalniz gitmeden onceki gece 6 7 kadeh alkol kullanmisti ve verirken cok uzun surede ve stresle neredeyse zar zor vermis.test sonucu sizce dogru mudur sasirip
Kaldik