Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhabalar eşim perşembe günü mikro tese oldu malesef sperm bulunamadı,çok üzgünüm yerde miyim gökte miyim bilmiyorum rabbim kimseyi bu yollarda eylemesin çok zor sabretmek elden bişey gelmiyor rabbim hayırlı kapılar açsın hepimizde de :KK43::KK43::KK43:
Amin rabbim yardımcın olsun herşeyde vardır bir hayır

merhabalar eşim perşembe günü mikro tese oldu malesef sperm bulunamadı,çok üzgünüm yerde miyim gökte miyim bilmiyorum rabbim kimseyi bu yollarda eylemesin çok zor sabretmek elden bişey gelmiyor rabbim hayırlı kapılar açsın hepimizde de :KK43::KK43::KK43:
Canim gecmis olsun, o durumdan bizde gectigimiz icin anliyorum seni, belki cikmasada belki sonuclar iyidir hucre olabilir, uzulme, insallah rabbim bizede bir gun nasip eder, sabredelim, rabbim kimseye yasatmasin, cok zor.

Gecmis olsun canim üzülme bu konuda yalniz degilsin vardir elbet rabbimin bir bildigi hakkimizda hayirlisi olsun kaan hocami yapti ameliyati

Canım sakin umudunu kaybetme 4-5 teseden sonra bile bulunan olmuş bende kaan aydosa gitmelisin canım biz emre bakırcıoğluna gitmiştik ama şimdi kaan aydosa gitmeyi düşünüyoruz Rabbim yardımcımız olsun...

bide siizn hormanlar nasıldı genetik falan?

geçmiş olsun ilk teseniz mi hic başka bir şey çıkmadımı azo sebebiniz nedir sizin

Kızlar kaan hocaya mail atmıştım sağolsun cvp yazmış bize ilaç tavsiyeetmişte ben bunları eczaneden reçetesiz alabilir miyim ki bilgisi olan var mı?

Amin rabbim yardımcın olsun herşeyde vardır bir hayır

Canim gecmis olsun, o durumdan bizde gectigimiz icin anliyorum seni, belki cikmasada belki sonuclar iyidir hucre olabilir, uzulme, insallah rabbim bizede bir gun nasip eder, sabredelim, rabbim kimseye yasatmasin, cok zor.

Gecmis olsun canim üzülme bu konuda yalniz degilsin vardir elbet rabbimin bir bildigi hakkimizda hayirlisi olsun kaan hocami yapti ameliyati
hapinizden allah razı olsun hepimizinde hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ameliyatı antalyada özel tüp bebek merkezinde yaptırdık canım

Canım sakin umudunu kaybetme 4-5 teseden sonra bile bulunan olmuş bende kaan aydosa gitmelisin canım biz emre bakırcıoğluna gitmiştik ama şimdi kaan aydosa gitmeyi düşünüyoruz Rabbim yardımcımız olsun...

bide siizn hormanlar nasıldı genetik falan?

geçmiş olsun ilk teseniz mi hic başka bir şey çıkmadımı azo sebebiniz nedir sizin
evet ilk mikro tesemiz,genetik tahlil iyi herşey normal hormonlarda çok kötü değil biraz fsh yüksek,iki yıl iğne tedavisi oldu eşim fakat bizde bi yararı olmamış öyle söyledi dr

sizdeki sebeb ne canım emre bey tedavi uyguladımı size tese oldumu eşin

sizdeki sebeb ne canım emre bey tedavi uyguladımı size tese oldumu eşin
biz hic tese olmadik cnm emre bey cok iyi bi doktor cok sicak kanli ama tedavi uygulamadi hic kaan hocayla en azindan bi sansimizi denemek istiyoruz bizim azo gec indirilmis testis canim

Back
X