Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İçeriği iyi bence ve proxeed plus a benziyor benim eşim proxeed plus kullandı bir aydır ara verdi çıkış yok sma bakalım yakında microtese olacak inşallah içeride işe yaramıştır
evet proxeed plus gibiymiş öyle okumuştum 2 ay kullancaz sonra sperm testi inşallah yaramıştır işe sizn sebeb nedir?

evet proxeed plus gibiymiş öyle okumuştum 2 ay kullancaz sonra sperm testi inşallah yaramıştır işe sizn sebeb nedir?
Testis kaynaklı azospermi testisler hareketli (retraktil testis) sizin sorun ne ve kimde tedavi oluyorsunuz

Kizlaaaar yardimm edin lütfen yarina kadar karar vermem gerekior HRS Hastanesimi yoksa GENART mi ?
Fiyatlarda HRS biraz pahali GENART'a göre 1.500-2000 tl fark oynuyo lütfen yardimci olun
Tesekkürler
canim merhaba. Yrni gordum mesajını yazmak istedim . genart ta mufit gunel mi olacak doktorunuz? Eğer oyleyse aman aman sakin derim. Biz ona gittik 3 4 ay belki daha fazla zaman. Hic bi gittigimizde tanimiyodu,bizdrn genetik istemeden varikosel yapti. Ameliyat sonunda hatta basinda da açıklama yapmadi 3500 lira aldi zerre kadar ilgilenmedi. Bu konuda o kadar pisman ve doluyum ki. Yazdikca yazasim geliyo. Hrs yi de muhtemelen kaan hoca onermistir. Cogu kisi onu da begenmiyo ama orada kaan hocaya tese olan da var. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin. Tese yarin mi? Kacta?:KK17:

canim merhaba. Yrni gordum mesajını yazmak istedim . genart ta mufit gunel mi olacak doktorunuz? Eğer oyleyse aman aman sakin derim. Biz ona gittik 3 4 ay belki daha fazla zaman. Hic bi gittigimizde tanimiyodu,bizdrn genetik istemeden varikosel yapti. Ameliyat sonunda hatta basinda da açıklama yapmadi 3500 lira aldi zerre kadar ilgilenmedi. Bu konuda o kadar pisman ve doluyum ki. Yazdikca yazasim geliyo. Hrs yi de muhtemelen kaan hoca onermistir. Cogu kisi onu da begenmiyo ama orada kaan hocaya tese olan da var. Rabbim hakkinizda hayirlisini versin. Tese yarin mi? Kacta?:KK17:
Müfit hoca bizi de asla tanımadı ilgisiz bir doktor beğenmedim

Müfit hoca bizi de asla tanımadı ilgisiz bir doktor beğenmedim
Aynen oyle canim. Hic bi zaman tanimadi hic bi açıklama yapmadi. Dusunuyorum bizim de dilimiz bağlanmış sanki saf saf gittik güvendik. O da bizi kullandi parasini aldi resmen. Onca insanin hakkini nasil ödeyecek boyleleri bilemiyorum...

Canim cok sagol yazdigin iciin genartida hrsyide kaan hoca önerdi genarta karar verdik kaan hoca yapicak teseyi müfit güneli bilmiyorum tanimiyorum ürologmu? Tesemi yapiyo yoksa tüp bebek mi ona göre oraya gittimde onu istemiymm hrs biraz pahali geldi ve pekde yapan yok hrs de tüp bebegi bizde o yüzden genarta karar verdl yok canm ocakda tese bende hazirlancam ama bugün kararimi bildirmem gerekiyofu bi kac islem vardi da ondan

Btuss ins hayırlı sonuçlar alırsınız Rabbim yardımcıniz olsun ins hepimizin sizinde hayırlı kapılar açsın yarın mutluluk gözyaşları dokelim

Caniimm tese bugün degil ocakda ama benim karar vermem gerekiyofu bende hazirlancam o yüzden bi kac islem hallolmasi gerekiyofu insallah hepberaber mutluluk göz yasi dökeriz

Caniimm tese bugün degil ocakda ama benim karar vermem gerekiyofu bende hazirlancam o yüzden bi kac islem hallolmasi gerekiyofu insallah hepberaber mutluluk göz yasi dökeriz
Anldim arkadaşım es zamanlı olucaz demek ki benimde diğer adetim kaldı iğneler başlıycak aralık sonunda hakkımda hayırlısı olsun ins

Canim cok sagol yazdigin iciin genartida hrsyide kaan hoca önerdi genarta karar verdik kaan hoca yapicak teseyi müfit güneli bilmiyorum tanimiyorum ürologmu? Tesemi yapiyo yoksa tüp bebek mi ona göre oraya gittimde onu istemiymm hrs biraz pahali geldi ve pekde yapan yok hrs de tüp bebegi bizde o yüzden genarta karar verdl yok canm ocakda tese bende hazirlancam ama bugün kararimi bildirmem gerekiyofu bi kac islem vardi da ondan
ha iyi o zaman canim. Genart in başarı orani iyidir heralde. Senin doktorun da aysun hanim olsun bence, cok tatli bi doktor gerci diger jinekolog de cok ilgiliydi erkek olan. Hakkinizda hayırlısı olsun artik canim :)

Back
X