Canım bana doktorun dediği rahim filmine gerek yokk istemezler die tahmin ediyorum
Tmm cnm cok tesekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bana doktorun dediği rahim filmine gerek yokk istemezler die tahmin ediyorum
Bana da gerek yok dedi. Eger asilama olsa istiyorlarmis
Tup bebek mi dusunuyorsunAnladm cnm tesekkür ederm
Tup bebek mi dusunuyorsun
Merhaba.. eşimin azosipermi hastası olduğunu öğreneli 2 ay oldu. Ne kadar sıkıntılı günler geçirdiğimizi sizler tahmin edersiniz.2 kez sperm testi yaptırdık ve ikisinde de sperm hücresi bulunamadı.Daha sonra hormon testi yapıldı ve testesteron 3,20 fsh ise 17,50 çıktı. Doktorumuz bizi microteseye yönlendirdi. fsh seviyesinin yüksek olması zaten testislerdeki sperm üretiminde sıkıntı olduğunun işareti olduğunu söyledi. Hormon seviyelerinin düzenlemesi için bi hormon tedavisi önermedi ve hormon tedavisi için ilaç kullanırsak daha da yükselebileceğini belirtti.fsh seviyesinin yüksek olmasıyla beraber çok çok yüksek olmadığı ve testis boyutlarının normal olması nedeniyle microtese ile sperm bulma olasığı olduğunu ama tabi kimsenin bunun garantisini veremeyeceğini söyledi.Bi de sanki microtese ile bulduk bulduk başka şansınız yok der gibi konuştu tabi moralimiz bozuldu.Kaan Aydos a mail attığımızda endol ve sodafed kullanıp tekrar bi sperm testi göndermemizi istedi kendisine.Sizin durumunuzda olup sperm çıkışı olun hastalar var dedi.Hiç bi tedavi uygulamadan microtese olmak istemiyoruz aslında ya da zaman geçirmeden erkenden olmak da fayda mı var çok kararsız kaldık sizin yorumlarınızı öğrenmek istiyorum...
Canım benimde eşim azosperm fsh 2.1 onunda bundan dolayi mi azosperm hiç bilmiyorum bizde ilk gittiğimizde varikosel dediler sonrada azosperm oldugunu öğrendik bide kp ilgilendi bana kimse açıklama yapmadi internetten bakarak ne olduğunu anlamaya çalıştım benim eşim oldu biyopsi donduruldu ben rahim filmi cekilicem ondan sonra tedavi baslicak sanırım esinde olsun biyopsi spermleri dondururlar sen kendini hazır hissedince başlarsınız tedavineMerhaba.. eşimin azosipermi hastası olduğunu öğreneli 2 ay oldu. Ne kadar sıkıntılı günler geçirdiğimizi sizler tahmin edersiniz.2 kez sperm testi yaptırdık ve ikisinde de sperm hücresi bulunamadı.Daha sonra hormon testi yapıldı ve testesteron 3,20 fsh ise 17,50 çıktı. Doktorumuz bizi microteseye yönlendirdi. fsh seviyesinin yüksek olması zaten testislerdeki sperm üretiminde sıkıntı olduğunun işareti olduğunu söyledi. Hormon seviyelerinin düzenlemesi için bi hormon tedavisi önermedi ve hormon tedavisi için ilaç kullanırsak daha da yükselebileceğini belirtti.fsh seviyesinin yüksek olmasıyla beraber çok çok yüksek olmadığı ve testis boyutlarının normal olması nedeniyle microtese ile sperm bulma olasığı olduğunu ama tabi kimsenin bunun garantisini veremeyeceğini söyledi.Bi de sanki microtese ile bulduk bulduk başka şansınız yok der gibi konuştu tabi moralimiz bozuldu.Kaan Aydos a mail attığımızda endol ve sodafed kullanıp tekrar bi sperm testi göndermemizi istedi kendisine.Sizin durumunuzda olup sperm çıkışı olun hastalar var dedi.Hiç bi tedavi uygulamadan microtese olmak istemiyoruz aslında ya da zaman geçirmeden erkenden olmak da fayda mı var çok kararsız kaldık sizin yorumlarınızı öğrenmek istiyorum...
merhaba cnm,Merhaba.. eşimin azosipermi hastası olduğunu öğreneli 2 ay oldu. Ne kadar sıkıntılı günler geçirdiğimizi sizler tahmin edersiniz.2 kez sperm testi yaptırdık ve ikisinde de sperm hücresi bulunamadı.Daha sonra hormon testi yapıldı ve testesteron 3,20 fsh ise 17,50 çıktı. Doktorumuz bizi microteseye yönlendirdi. fsh seviyesinin yüksek olması zaten testislerdeki sperm üretiminde sıkıntı olduğunun işareti olduğunu söyledi. Hormon seviyelerinin düzenlemesi için bi hormon tedavisi önermedi ve hormon tedavisi için ilaç kullanırsak daha da yükselebileceğini belirtti.fsh seviyesinin yüksek olmasıyla beraber çok çok yüksek olmadığı ve testis boyutlarının normal olması nedeniyle microtese ile sperm bulma olasığı olduğunu ama tabi kimsenin bunun garantisini veremeyeceğini söyledi.Bi de sanki microtese ile bulduk bulduk başka şansınız yok der gibi konuştu tabi moralimiz bozuldu.Kaan Aydos a mail attığımızda endol ve sodafed kullanıp tekrar bi sperm testi göndermemizi istedi kendisine.Sizin durumunuzda olup sperm çıkışı olun hastalar var dedi.Hiç bi tedavi uygulamadan microtese olmak istemiyoruz aslında ya da zaman geçirmeden erkenden olmak da fayda mı var çok kararsız kaldık sizin yorumlarınızı öğrenmek istiyorum...
merhaba cnm,
benim eşimde de azospermi var klinefelter sendromuna bağlı.. eşim 7 ay hormon iğnesi kullandı fsh 26-30 arası gidip geldi hiç bi değişiklik olmadı.kiminde fayda ediyor fsh düşüyor kimindede etmiyor işte..testesteronuda bilmek lazım kaç diye çünkü tek başına fsh önemli değilmiş..ama düşmüyorsa testis çalışmıyor demektir.bi arkadaşın 22 idi fsh testo 2 küsürlerdeydi sperm çıktı hemde 3 tüp doldurdular..yarın sonucu öğrenecek transfer oldu.tamamen kader kısmet yani..bi arkadaşında değerleri normale fsh 12 gibiydi geldi ama tesede sperm çıkmadı..
testesteron çok iyiymiş cnm düşük değil yani..Testesteron 3,20 idi bizim. alt sınır da 3'tü sanırım.düşük değil mi dediğimizde doktor testesteron normal dedi.
Cnm geçmiş mesajları oku herke söyle burda farklı farklimdoktorlarda tedavi oluyoruzYani bize kimse ilaç falan vermedi kullanmak için direk biyopsi yaptilar
Canım ozleden mesaj at ben yokum ama bu arkadaş kurdu sanirimHayir kurulmadi daha isteyen nunaralarini ozelime atsin lutfen
Lamkalamka nikli arkadasaCanım ozleden mesaj at ben yokum ama bu arkadaş kurdu sanirim