Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bugün çık biras hava al esinle yani stresten böyle oluyo olabilir stres yapmamaya çalış Rabbim büyük yar ve yardımcınız olsun ins canim oluyo ister istemez stres olumlu olmaya calis
Sanırım çok stres yaptım gerçekten okulda da çok sinirlendirdi bugün çocuklar ve veliler sağolsunlar ama elimde değil ya çok korkuyorum sanki hazır değilim bilmiyorum

Arkadaşlar yarın tüp bebek tedavisine başlıyoruz bugün adet oldum ama hiç böyle olmazdı başladı ve kesildi şimdi anlamadım yarına randevu da aldım çok heyecanlıyım
Bu arada bana ayetel kürsi ve Fatiha okuyup dua ederseniz çok sevinirim
Canımmmm sizin icin fatiha ve ayet-el kürsi okudum. Rabbim kabul etsin. Yardımcınız olsun. Stres yapma canımcım. Gerginlik oluyor ister istemez. Lutfen pozitif düşün. Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlısını versin canım

Canımmmm sizin icin fatiha ve ayet-el kürsi okudum. Rabbim kabul etsin. Yardımcınız olsun. Stres yapma canımcım. Gerginlik oluyor ister istemez. Lutfen pozitif düşün. Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlısını versin canım
Sağol canım benim ikimize de Allahım yardım etsin

Aminnn canım. Bak canım benim hazır olmadığımızı düşünürüz ama emin ol ki fazlasıyla hazırız :KK66: Rabbim istedi uygun zaman simdi :KK36:
İnşallah öyledir anne olmaya çoktan hazırım da şu microtese olayı çok stresli canım sonrası da sıkıntı tabi ne bilim çok karışığım işte

İnşallah öyledir anne olmaya çoktan hazırım da şu microtese olayı çok stresli canım sonrası da sıkıntı tabi ne bilim çok karışığım işte
2 kez yasayan birisi olarak endiselerini anlıyorum. Tevekkul et canım. Sabr et. Dua et. Hayırlısını dile Rabbimden canımcım. Yuzunuz gulecek inşAllah :) Dualarım seninle hepinizle

Arkadaşlar yarın tüp bebek tedavisine başlıyoruz bugün adet oldum ama hiç böyle olmazdı başladı ve kesildi şimdi anlamadım yarına randevu da aldım çok heyecanlıyım
Bende okudum canım Rabbim yardımcınız olsun inş.:KK200:

Canım bende okudum sana ve saydin 78 fatiha okudum işlerinizin kolaylığı için ins Rabbim kabul etsin benimde az kaldı stres olmuyor değil ama hersey Rabbimden onu düşünün hep ins mutlu oluruz hepimiz

Valla bende transferi bile yasayamadim. Hocam bi soru soracagim elzem__ elzem__ bu akildan atmak gerek diyorlar onu yapaniliyor musun. Yani ben ogrenciyim su an ne kadar okul evlilik yine de olmuyor:)) Rabbim emeklerimizi gor. Hacet namazi kilalim insallah.

1 ayetel kürsi 1 fatiha okudum rabbim tüm isteyenlere içinde de sana ve biz isteyen kullarına nasip etsin hayırlısıyla inşallah

Canım bende okudum sana ve saydin 78 fatiha okudum işlerinizin kolaylığı için ins Rabbim kabul etsin benimde az kaldı stres olmuyor değil ama hersey Rabbimden onu düşünün hep ins mutlu oluruz hepimiz
Çok teşekkür ederim canım
Valla bende transferi bile yasayamadim. Hocam bi soru soracagim elzem__ elzem__ bu akildan atmak gerek diyorlar onu yapaniliyor musun. Yani ben ogrenciyim su an ne kadar okul evlilik yine de olmuyor:)) Rabbim emeklerimizi gor. Hacet namazi kilalim insallah.
Valla ben de öğretmenim normalde derse girince aklıma hiçbir sıkıntım gelmez ama bu sefer farklı oldu bilmiyorum

Allah yardımcınız olsun hiç stres yapma hiç bişey yok ben tam aksine iyi yönde heyecanlıydim sizin problem ne peki? Allah gönlüne göre hayırlısını verir insallah

Allah yardımcınız olsun hiç stres yapma hiç bişey yok ben tam aksine iyi yönde heyecanlıydim sizin problem ne peki? Allah gönlüne göre hayırlısını verir insallah
Sağol canım eşim azospermi ve microtese olması gerekiyor

kimde tese olacaksiniz tedavi gördünüz mü canım? hormonlar nasıl? azospermi nedeniniz nedir? Allah yardımcınız olsun. inşallah bulunur canım
İnşallah canım murad başar yapacak inşallah tedavi olarak farklı doktorlarda tedavi gördük en son arimidex kullandı eşim hayırlısı herşeyin

Back
X