• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Guzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husran :cry:Hayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi :cry:
Sıkma canini ümitsiz olma allah büyük elbet bir gün güneş bizim içinde doğacak ayni şeyi bende yasadim sen yine tahlil bile vermissin ben tahlil bile vermeme zaman olmadan kanamam oldu 8.gunde

Canlarimmmmm kan verdim 1-2 saate cikar dediler netten bakicam. Insallah guzel haberler verebilirim sizlere. Allahımmmm nolur
İnsalllaahhhh canım benim Rabbim yüzünüzü güldürsün merakla bekliyoruz güzel haberlerini

Guzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husran :cry:Hayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi :cry:
Canım şimdi gördüm çok üzüldüm hayırlısı buymuş diycez rabbim çok aranmasın normal yolla nasip eder inşallah :cry:canım nolur çok bırakma kendini hemen toparlamaya calış

çok üzüldüm rabbim sabır versin :KK43:

Sıkma canini ümitsiz olma allah büyük elbet bir gün güneş bizim içinde doğacak ayni şeyi bende yasadim sen yine tahlil bile vermissin ben tahlil bile vermeme zaman olmadan kanamam oldu 8.gunde

olsun canım napalım ne zaman ol diyeceği Allaha kalmış bize düşen sabredip dua etmek ,,geçmiş olsun canım

Canım şimdi gördüm çok üzüldüm hayırlısı buymuş diycez rabbim çok aranmasın normal yolla nasip eder inşallah :cry:canım nolur çok bırakma kendini hemen toparlamaya calış

Coook üzüldüüüm yaaaa rabbim yardimcimiz olsunn dondurulmuslariniz varmiydi ?

ay canim yaaa cok uzuldum. Allah hayirlisini hayirli evladini versin insha Allah

Allah sabır versın arkadasım gecmıs olsun

Çok üzüldüm canim ya sinavimiz çok büyük ALLAH yardımcımız olsun
O kadar umitli idim ki bu kez. Rabbim verecek dualarla gelecek mucizemiz demistim. Vakti degilmis demek ki, ne diyeyim ki elim kolum kesildi dermanım yok. Bana düsen sabretmek Rabbim sabrımı versin dayanmam icin güc versin. Esimi basimdan eksik etmesin. Saglik sihhat versin bize. Yasim olmus 37. Bu yastan sonra bebegim olur mu Rabbim nasip eder mi bilmiyorum ama :cry: tek istedigim "Anne" olmak bunu cok iyi biliyorum. Rabbim emek harcayan hepimize ama hepimize bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin inşAllah. Hepiniz sağolun destek oldunuz.

O kadar umitli idim ki bu kez. Rabbim verecek dualarla gelecek mucizemiz demistim. Vakti degilmis demek ki, ne diyeyim ki elim kolum kesildi dermanım yok. Bana düsen sabretmek Rabbim sabrımı versin dayanmam icin güc versin. Esimi basimdan eksik etmesin. Saglik sihhat versin bize. Yasim olmus 37. Bu yastan sonra bebegim olur mu Rabbim nasip eder mi bilmiyorum ama :cry: tek istedigim "Anne" olmak bunu cok iyi biliyorum. Rabbim emek harcayan hepimize ama hepimize bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin inşAllah. Hepiniz sağolun destek oldunuz.
Canım rabbim eşini başından eksik etmesin nolur umutsuz olma rabbim in ne zaman nasip edecegi hiç belli olmaz bize düşen sabredip dua etmek rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaAllah hayırlısı ile herşey nasip herşey kısmet :cry:

Rabbim sabir versin ins
Ins bir dahaki denemenizde yuzunuz guler

Back
X