- 30 Kasım 2011
- 1.044
- 792
- 123
sabırsızlık ve heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz canımCanlarimmmmm kan verdim 1-2 saate cikar dediler netten bakicam. Insallah guzel haberler verebilirim sizlere. Allahımmmm nolur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabırsızlık ve heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz canımCanlarimmmmm kan verdim 1-2 saate cikar dediler netten bakicam. Insallah guzel haberler verebilirim sizlere. Allahımmmm nolur
Allah yardimcin olsun insallah canimCanlarimmmmm kan verdim 1-2 saate cikar dediler netten bakicam. Insallah guzel haberler verebilirim sizlere. Allahımmmm nolur
Tebrikler canim. Insha Allah bol bol spermler cikar.arkadaslar hungur hungur aglamak istiyorum suan. kok hucre cikti sperm bulnmus kadar mutluyum.
Evet bende anlayamadim cok merak ettim yaaCanim kök hucre cikti derken anlayamadim
çok üzüldüm rabbim sabır versinGuzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husran Hayirlisi buymus Rabbimden ne diyeyime ki
Sıkma canini ümitsiz olma allah büyük elbet bir gün güneş bizim içinde doğacak ayni şeyi bende yasadim sen yine tahlil bile vermissin ben tahlil bile vermeme zaman olmadan kanamam oldu 8.gundeGuzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husranHayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi
![]()
olsun canım napalım ne zaman ol diyeceği Allaha kalmış bize düşen sabredip dua etmek ,,geçmiş olsun canımGuzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husranHayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi
![]()
İnsalllaahhhh canım benim Rabbim yüzünüzü güldürsün merakla bekliyoruz güzel haberleriniCanlarimmmmm kan verdim 1-2 saate cikar dediler netten bakicam. Insallah guzel haberler verebilirim sizlere. Allahımmmm nolur
Canım şimdi gördüm çok üzüldüm hayırlısı buymuş diycez rabbim çok aranmasın normal yolla nasip eder inşallahGuzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husranHayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi
![]()
Guzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husranHayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi
![]()
ay canim yaaa cok uzuldum. Allah hayirlisini hayirli evladini versin insha AllahGuzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husranHayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi
![]()
Allah sabır versın arkadasım gecmıs olsunGuzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husranHayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi
![]()
Çok üzüldüm canim ya sinavimiz çok büyük ALLAH yardımcımız olsunGuzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husranHayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi
![]()
çok üzüldüm rabbim sabır versin![]()
Sıkma canini ümitsiz olma allah büyük elbet bir gün güneş bizim içinde doğacak ayni şeyi bende yasadim sen yine tahlil bile vermissin ben tahlil bile vermeme zaman olmadan kanamam oldu 8.gunde
olsun canım napalım ne zaman ol diyeceği Allaha kalmış bize düşen sabredip dua etmek ,,geçmiş olsun canım
Canım şimdi gördüm çok üzüldüm hayırlısı buymuş diycez rabbim çok aranmasın normal yolla nasip eder inşallahcanım nolur çok bırakma kendini hemen toparlamaya calış
Coook üzüldüüüm yaaaa rabbim yardimcimiz olsunn dondurulmuslariniz varmiydi ?
ay canim yaaa cok uzuldum. Allah hayirlisini hayirli evladini versin insha Allah
Allah sabır versın arkadasım gecmıs olsun
O kadar umitli idim ki bu kez. Rabbim verecek dualarla gelecek mucizemiz demistim. Vakti degilmis demek ki, ne diyeyim ki elim kolum kesildi dermanım yok. Bana düsen sabretmek Rabbim sabrımı versin dayanmam icin güc versin. Esimi basimdan eksik etmesin. Saglik sihhat versin bize. Yasim olmus 37. Bu yastan sonra bebegim olur mu Rabbim nasip eder mi bilmiyorum amaÇok üzüldüm canim ya sinavimiz çok büyük ALLAH yardımcımız olsun
Gözün aydın canım benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah darısı bekleyen herkesin başına inşallahCanlarım bebisim yolda benimle çok şükür;-)
Canım rabbim eşini başından eksik etmesin nolur umutsuz olma rabbim in ne zaman nasip edecegi hiç belli olmaz bize düşen sabredip dua etmek rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaAllah hayırlısı ile herşey nasip herşey kısmetO kadar umitli idim ki bu kez. Rabbim verecek dualarla gelecek mucizemiz demistim. Vakti degilmis demek ki, ne diyeyim ki elim kolum kesildi dermanım yok. Bana düsen sabretmek Rabbim sabrımı versin dayanmam icin güc versin. Esimi basimdan eksik etmesin. Saglik sihhat versin bize. Yasim olmus 37. Bu yastan sonra bebegim olur mu Rabbim nasip eder mi bilmiyorum amatek istedigim "Anne" olmak bunu cok iyi biliyorum. Rabbim emek harcayan hepimize ama hepimize bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin inşAllah. Hepiniz sağolun destek oldunuz.
Rabbim sabir versin insO kadar umitli idim ki bu kez. Rabbim verecek dualarla gelecek mucizemiz demistim. Vakti degilmis demek ki, ne diyeyim ki elim kolum kesildi dermanım yok. Bana düsen sabretmek Rabbim sabrımı versin dayanmam icin güc versin. Esimi basimdan eksik etmesin. Saglik sihhat versin bize. Yasim olmus 37. Bu yastan sonra bebegim olur mu Rabbim nasip eder mi bilmiyorum amatek istedigim "Anne" olmak bunu cok iyi biliyorum. Rabbim emek harcayan hepimize ama hepimize bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin inşAllah. Hepiniz sağolun destek oldunuz.
Gozun aydin canimCanlarım bebisim yolda benimle çok şükür;-)