• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ecrin hayırlı olsun olacağı belliydi zaten .saydin 78 çok üzüldüm hepimize umut olacaktın çok çok üzüldüm takdiri ilahi yapacak bir şey yok.yılmadan devam

O kadar umitli idim ki bu kez. Rabbim verecek dualarla gelecek mucizemiz demistim. Vakti degilmis demek ki, ne diyeyim ki elim kolum kesildi dermanım yok. Bana düsen sabretmek Rabbim sabrımı versin dayanmam icin güc versin. Esimi basimdan eksik etmesin. Saglik sihhat versin bize. Yasim olmus 37. Bu yastan sonra bebegim olur mu Rabbim nasip eder mi bilmiyorum ama :cry: tek istedigim "Anne" olmak bunu cok iyi biliyorum. Rabbim emek harcayan hepimize ama hepimize bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin inşAllah. Hepiniz sağolun destek oldunuz.
Takdiri ilahi canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun

O kadar umitli idim ki bu kez. Rabbim verecek dualarla gelecek mucizemiz demistim. Vakti degilmis demek ki, ne diyeyim ki elim kolum kesildi dermanım yok. Bana düsen sabretmek Rabbim sabrımı versin dayanmam icin güc versin. Esimi basimdan eksik etmesin. Saglik sihhat versin bize. Yasim olmus 37. Bu yastan sonra bebegim olur mu Rabbim nasip eder mi bilmiyorum ama :cry: tek istedigim "Anne" olmak bunu cok iyi biliyorum. Rabbim emek harcayan hepimize ama hepimize bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin inşAllah. Hepiniz sağolun destek oldunuz.
HAYAT 40 INDAN SONRA BAŞLAR DERLER,,,RABBİM O KADAR BÜYÜK Kİ ELBET VERECEK MUCİZENİ,,İNANCINI ASLA KAYBETME...

heyecandan ne yazdigimi bilemedim.kol hucreden kastim sperm olusum evrelerinden ilk birinci asama spermatogonium.ama dahada guzeli ikhnci evre olan spermatid gorulmus.inpallh en yakin zamanda sperm cikisi olck dedi.bu mucize bizim icin

Arkadaşım geçmiş olsun allah sabırlar versin çok üzüldüm yürekten acını paylaşıyorum 7 defa negaatif aldım bu acıyı çok iyi biliyorum devam et sakın bırakma bir gün anne olacaksın inşallah

Allahım herkese annelık duygusunu yaşatmayı Nasıp etsın...zor durumlar Allah herkesın yardımcısı olsun..dedıgınız gıbı ol der ve olur...kızlar sizlere bişey sormak istıyorum aranızda rahim filmi çekilen var mı ağrılı bi işlem mi ?benim arkadaslarımda tüp bebek yaptırdı ama rahim filmi istememişler...biz ilk kez başlıyoruz tüp bebeğe...yapılmış olan hormon testlerı vs..hepsı bastan yapılıyor...

Ecrincim gozun aydin canim Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin evladini.

Saydin canim ikinizden de pozitif sonuc geciyodu icimden ama takdiri ilahi Allahim sabirlar versin guc kuvvet versin ummadiginiz anda sevindirsin insallah canim.

Canım rabbim eşini başından eksik etmesin nolur umutsuz olma rabbim in ne zaman nasip edecegi hiç belli olmaz bize düşen sabredip dua etmek rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaAllah hayırlısı ile herşey nasip herşey kısmet :cry:
dualarım olmasa nasıl dayanırdım kuzum :cry: Rabbim sağlığımızı versin ne zaman bir daha denerim. Nasıl güç bulurum. Rabbim nasip eder mi bilemiyorum. Hayırlısı

Guzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husran :cry:Hayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi :cry:
Aminnmm canim insallah

HAYAT 40 INDAN SONRA BAŞLAR DERLER,,,RABBİM O KADAR BÜYÜK Kİ ELBET VERECEK MUCİZENİ,,İNANCINI ASLA KAYBETME...
Rabbim çok büyük bu aşamalara gelmiş olmak, denemek bile Rabbim'in mucizesi bizim için. İnancım dualarım ayakta tutuyor.

Arkadaşım geçmiş olsun allah sabırlar versin çok üzüldüm yürekten acını paylaşıyorum 7 defa negaatif aldım bu acıyı çok iyi biliyorum devam et sakın bırakma bir gün anne olacaksın inşallah
Benim üçüncü negatifim canm. Embriyolarımızdan birinin kalitesinin çok iyi olduğunun söylenmesi ve negatif sonuç almak bu kadar büyük yıkıma sebep oldu belki de. Rabbim'in takdiri ne kadar iyi olsa da kısmet olmayınca olmuyor demek ki. Herşey nasip kısmet

Back
X