Gozun aydın saglıkla kucagına alırsın ınsallah canım,sızdemı tup bebek yaptınız yoksa asılamaylamı,Canlarım bebisim yolda benimle çok şükür;-)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydın saglıkla kucagına alırsın ınsallah canım,sızdemı tup bebek yaptınız yoksa asılamaylamı,Canlarım bebisim yolda benimle çok şükür;-)
Çok güzel canim Allah kucağına almak nasip etsin kaç çıktı sonuçCanlarım bebisim yolda benimle çok şükür;-)
Canım gözünüz aydın allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallahCanlarım bebisim yolda benimle çok şükür;-)
Takdiri ilahi canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsunO kadar umitli idim ki bu kez. Rabbim verecek dualarla gelecek mucizemiz demistim. Vakti degilmis demek ki, ne diyeyim ki elim kolum kesildi dermanım yok. Bana düsen sabretmek Rabbim sabrımı versin dayanmam icin güc versin. Esimi basimdan eksik etmesin. Saglik sihhat versin bize. Yasim olmus 37. Bu yastan sonra bebegim olur mu Rabbim nasip eder mi bilmiyorum amatek istedigim "Anne" olmak bunu cok iyi biliyorum. Rabbim emek harcayan hepimize ama hepimize bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin inşAllah. Hepiniz sağolun destek oldunuz.
Gozunnaydin canim. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasio etsin,hepimiz birebir bu guzel havarleri paylasalim.Saydin78 arkadasimiz da icinde.Canlarım bebisim yolda benimle çok şükür;-)
HAYAT 40 INDAN SONRA BAŞLAR DERLER,,,RABBİM O KADAR BÜYÜK Kİ ELBET VERECEK MUCİZENİ,,İNANCINI ASLA KAYBETME...O kadar umitli idim ki bu kez. Rabbim verecek dualarla gelecek mucizemiz demistim. Vakti degilmis demek ki, ne diyeyim ki elim kolum kesildi dermanım yok. Bana düsen sabretmek Rabbim sabrımı versin dayanmam icin güc versin. Esimi basimdan eksik etmesin. Saglik sihhat versin bize. Yasim olmus 37. Bu yastan sonra bebegim olur mu Rabbim nasip eder mi bilmiyorum amatek istedigim "Anne" olmak bunu cok iyi biliyorum. Rabbim emek harcayan hepimize ama hepimize bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin inşAllah. Hepiniz sağolun destek oldunuz.
Arkadaşım geçmiş olsun allah sabırlar versin çok üzüldüm yürekten acını paylaşıyorum 7 defa negaatif aldım bu acıyı çok iyi biliyorum devam et sakın bırakma bir gün anne olacaksın inşallahO kadar umitli idim ki bu kez. Rabbim verecek dualarla gelecek mucizemiz demistim. Vakti degilmis demek ki, ne diyeyim ki elim kolum kesildi dermanım yok. Bana düsen sabretmek Rabbim sabrımı versin dayanmam icin güc versin. Esimi basimdan eksik etmesin. Saglik sihhat versin bize. Yasim olmus 37. Bu yastan sonra bebegim olur mu Rabbim nasip eder mi bilmiyorum amatek istedigim "Anne" olmak bunu cok iyi biliyorum. Rabbim emek harcayan hepimize ama hepimize bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin inşAllah. Hepiniz sağolun destek oldunuz.
sagol bitanemTakdiri ilahi canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
dualarım olmasa nasıl dayanırdım kuzumCanım rabbim eşini başından eksik etmesin nolur umutsuz olma rabbim in ne zaman nasip edecegi hiç belli olmaz bize düşen sabredip dua etmek rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşaAllah hayırlısı ile herşey nasip herşey kısmet![]()
İnşalah canım kısmet ne diyelim.Rabbim sabir versin ins
Ins bir dahaki denemenizde yuzunuz guler
evet takdiri ilahi. Yok yapacak birşey duadan başkaEcrin hayırlı olsun olacağı belliydi zaten .saydin 78 çok üzüldüm hepimize umut olacaktın çok çok üzüldüm takdiri ilahi yapacak bir şey yok.yılmadan devam
Guzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husranHayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi
![]()
Aminnmm canim insallahO kadar umitli idim ki bu kez. Rabbim verecek dualarla gelecek mucizemiz demistim. Vakti degilmis demek ki, ne diyeyim ki elim kolum kesildi dermanım yok. Bana düsen sabretmek Rabbim sabrımı versin dayanmam icin güc versin. Esimi basimdan eksik etmesin. Saglik sihhat versin bize. Yasim olmus 37. Bu yastan sonra bebegim olur mu Rabbim nasip eder mi bilmiyorum amatek istedigim "Anne" olmak bunu cok iyi biliyorum. Rabbim emek harcayan hepimize ama hepimize bu guzel duyguyu yasamayi nasip etsin inşAllah. Hepiniz sağolun destek oldunuz.
Rabbim çok büyük bu aşamalara gelmiş olmak, denemek bile Rabbim'in mucizesi bizim için. İnancım dualarım ayakta tutuyor.HAYAT 40 INDAN SONRA BAŞLAR DERLER,,,RABBİM O KADAR BÜYÜK Kİ ELBET VERECEK MUCİZENİ,,İNANCINI ASLA KAYBETME...
Canım sorun neydi tam olarak bu kaçıncı denemeydievet takdiri ilahi. Yok yapacak birşey duadan başka
Canim gecmis olsun dondurulmus sper varmiİnşalah canım kısmet ne diyelim.
Benim üçüncü negatifim canm. Embriyolarımızdan birinin kalitesinin çok iyi olduğunun söylenmesi ve negatif sonuç almak bu kadar büyük yıkıma sebep oldu belki de. Rabbim'in takdiri ne kadar iyi olsa da kısmet olmayınca olmuyor demek ki. Herşey nasip kısmetArkadaşım geçmiş olsun allah sabırlar versin çok üzüldüm yürekten acını paylaşıyorum 7 defa negaatif aldım bu acıyı çok iyi biliyorum devam et sakın bırakma bir gün anne olacaksın inşallah