• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
asla umudunuzu kaybetmeyinn

kader arkadaslarimm merhabalar beni eskiler bilir ana uzun suredir yazmiyordum buraya cunki yazicak takatim bile olmuyordu caresizlik cok zorr ama aska umudumu kaybetmedim vee Allahima binn sukurrr olumlu sonuc aldik 4 yil sonra bunlari size yaznayi borc biliyorum kendime cjnki bu topik cok buyuk destrkdi bana bastan anlatayim
4 yil once azosperm teshisi konuldu bize cok buyuk bir sinavdi bizim icin caresiz arastirirken topikte yazilanlari okudum ilk celalettin peru cikti karsimiza ana bize iyi gelmedik 1 yil hatta daha fazla oyalandik oyle bitkiseller kurler istanbula gidip gelmeler bu arada varikoselde vardi buzde ve hizla ilerliyordu ameliyat olmaya karar verdik 4. derecedeydi artik olduk 6 ay sonra sprm cikar denildi cikmadi bu arada doktorkar kurler neler neler sonra murad basara gittik iyi bir doktor evet ama icime sinmiyordu yine her urologun dedigi gibi tese diyordu ve pregnly igneler yazmisti bize biz kullaniyirduk bu igneyi buarada ben kurler yapiyordum sonra isiten ayrildim arik dahada yogunlasmaliydim cocuk icin murat beye gudip geldik bi sure bi iki cikiyor ama hareketsz veya olu cikiyordu en son bal polen ginseng arisutu karisimi yapmaya basladim bununla beraber havuc suyu ve enson sabah aksam nohut suyu vermeye basladim vee sukurlerr olsunnnn artmis vd hareketlenmisti artik
Canim gozunuz aydin. Darisi bizlerin basina. Bizde de cok shukr cikis baslamis. Cunartesi esim santrifuj yaptirdi yikama oncesi 2 tane sobrasiysa 7 tane motil sperm cikmis. Allahima binlerce shukr. Cunki boyle bir asamaya gelmemiz bile benim icin haylden baska bisi diildi. Ustelik hic bir ilac tedavisi almadan. Ben de tam 5 aydir esime nohut suyu veriyordum. Hakikaten Saracoglu hocamizin dediyi kadar varmis. Ama bir seyi yaparken bir ay kullanip da etkisi olmadi dememeliymisiz. Sabirla 3 ay dort ay kullanmaliymisiz. Dogru ilactir bitkiseldir hepsi birer vesiledir. Rabbim Ol emrini vermedikten sonra bir gribi bile iyilestiremeyiz. Yeter ki duamiz sabrimiz bil olsun. Aslinda yolun basindayiz. Spermin var olmasi yetersiz. Onun saglikli olmasi tutmasi filan. Daha kat edecegimiz cok yol var. Belki yeniden basa da done bilirim belki yelken alip ireliye de gide bilirim. Tevekkul Allahtan. Ben de her gun Meryem suresini ben de okuyorum. Bir de simdi yapmiyorum. bir ay her gun 1000 tane Rabbi Habli Minsessalihin zikrini yapardim.
Canim bir de ben yeni basladim dun yaptim karisimi hepsini ayri alip yaptim ari sutu bal polen ginseng karisimi yaptim. sen nasil sakladin nerde sakladin? Ben renkli kavanoza doldurup posete koyarak buz dolabinin asagi gozune koydum serin kalmasi icin acaba dogru mu yaptim?

Ne
Mrb bnde yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum burayı yeni üye oldum Bnm eşimde azo genetik ve hormonlar bizdede normal ameliyat denildi medipol ve Emre Bakırcıoğlu na gittik Celalettin bey nerde acaba

istanbulda celelaletin peru bizde bi kac kisiye gittik emre beyde dahil tese denildi ama hormon normal diye biz once tedavi olmak istedik bi umut belki normal cikis olur sen ne zamandir ugrasiyosunuz ?

Canim gozunuz aydin. Darisi bizlerin basina. Bizde de cok shukr cikis baslamis. Cunartesi esim santrifuj yaptirdi yikama oncesi 2 tane sobrasiysa 7 tane motil sperm cikmis. Allahima binlerce shukr. Cunki boyle bir asamaya gelmemiz bile benim icin haylden baska bisi diildi. Ustelik hic bir ilac tedavisi almadan. Ben de tam 5 aydir esime nohut suyu veriyordum. Hakikaten Saracoglu hocamizin dediyi kadar varmis. Ama bir seyi yaparken bir ay kullanip da etkisi olmadi dememeliymisiz. Sabirla 3 ay dort ay kullanmaliymisiz. Dogru ilactir bitkiseldir hepsi birer vesiledir. Rabbim Ol emrini vermedikten sonra bir gribi bile iyilestiremeyiz. Yeter ki duamiz sabrimiz bil olsun. Aslinda yolun basindayiz. Spermin var olmasi yetersiz. Onun saglikli olmasi tutmasi filan. Daha kat edecegimiz cok yol var. Belki yeniden basa da done bilirim belki yelken alip ireliye de gide bilirim. Tevekkul Allahtan. Ben de her gun Meryem suresini ben de okuyorum. Bir de simdi yapmiyorum. bir ay her gun 1000 tane Rabbi Habli Minsessalihin zikrini yapardim.
Canim bir de ben yeni basladim dun yaptim karisimi hepsini ayri alip yaptim ari sutu bal polen ginseng karisimi yaptim. sen nasil sakladin nerde sakladin? Ben renkli kavanoza doldurup posete koyarak buz dolabinin asagi gozune koydum serin kalmasi icin acaba dogru mu yaptim?

Okuyunca cok umutlandim ve cok sevindim alllah devamini getirsin insalla nohut kurunu tam olarak nasil yapiyorsun sabahlari tek mi iciyo aksamdan mi hazirliyorsun kusura bakma ust uste sordum :110:

Ne

istanbulda celelaletin peru bizde bi kac kisiye gittik emre beyde dahil tese denildi ama hormon normal diye biz once tedavi olmak istedik bi umut belki normal cikis olur sen ne zamandir ugrasiyosunuz ?

Biz 5 aydır uğraşıyoruz zaten 1.5 senelik evliyiz doktor ameliyatla bile bulma şansı diğer hastalara göre daha düşük dedi ve eşimden kan geliyo idrar tahlil yaptırcaz şuan bitkisel tedavi uyguluyoruz 45 günlük sonra tekrar Emre beye gidip sperm testi yaptırcaz Bn bu arada yine doktor araştırıyorum Allah isteyen herkese versin çok büyük bir imtihan☹

Kizlar bugun tv de bir dr menopozla ilgili konusurken tedavi sirasinda hormon ilaclari kullanmak yapilan arastirmalara gore kanser riskini fazlasiyla artirir dedi.

Biz 5 aydır uğraşıyoruz zaten 1.5 senelik evliyiz doktor ameliyatla bile bulma şansı diğer hastalara göre daha düşük dedi ve eşimden kan geliyo idrar tahlil yaptırcaz şuan bitkisel tedavi uyguluyoruz 45 günlük sonra tekrar Emre beye gidip sperm testi yaptırcaz Bn bu arada yine doktor araştırıyorum Allah isteyen herkese versin çok büyük bir imtihan☹
Canimm daha yeni ogrenmissnz kan testinde hormonlar nasil cikti

Okuyunca cok umutlandim ve cok sevindim alllah devamini getirsin insalla nohut kurunu tam olarak nasil yapiyorsun sabahlari tek mi iciyo aksamdan mi hazirliyorsun kusura bakma ust uste sordum :110:
Allah razi olsun canim. Darisi hepinizin basina. canim ben sabah yemekten sonra ve gunduzleri yemekten once birer bardak veriyorum. Yarim litre kaynayan suyun icerisine 6 kasik nohut dokup 10 dakika ocakta kisik atesde kaynatiyor 10 dakika sonra ocaktan aliyorum. Sonraysa suyu suzup dediyim gibi sabah yemekten sonra gunduzse yemekten once veriyorum.

arkadaslar bir de dogal urunler kullanmaya ozen gosterin. Market tatlilariymis meyva sulariymis bunlardan kesinlikle uzak durun. bir de benim sahsi gorusum kesinlikle margarin kullanmayin. ne tatli pisirirken kesinlikle. Vucudun bozulmasina direk sebep olan margarin. Margarin ve gdo-lu yiyeceklerden hazir urunlerden asla ne kendiniz kullanin ne de eslerinize verin.

Allah'ım inşallah canım böyle duymak bile çok güzel. ben de Bi gün çok umutsuzum Bi gün çok umutlu karışığım. Çok az kaldı. Heyecan dorukta. Benim de doktorum Aylin hanım. Bakalım Mevla'm neyler neylerse güzel eyler. Dualarını bekliyorum.
Teseyi hangi hastanede ve doktirda olacaksiniz

Merhaba
Biz 2.5 yildir celalettin peruda tedavideyiz ve maalesef cikis olmadi.artik tedaviyi birakmak istiyoruz cunku igneleri cok uzun suredir kullaniyor.Ama dr birakacaksa hemen tese olmasini soyledi.ve biz teseyi ancak haziran da olabilicegiz.Ve bize hazirana kadar daja 4 ay igneleri kullanmamizi soyledi.
Kafam cok karisik.igneleri biraksak gerilermi acaba hazirana kadar

Ve biz teseyi dr. Ismail mihmanli da yaptirmamizi onerdi .
Bu dr u hic duydunuzmu?
Merkez olarakda goztepe medical park dr Nur hanimi onerdi
Bu dr lar hakkinda fikriniz varmi?

Bizim de oyle canim
Zeliham canım sizin tedavi ne durumda test falan yaptırdınız mı hep aklimdasin canım merak ettim tüp bebeğe ne zaman başlıyorsunuz inşallah normal çıkış olur da teseye ihtiyaç duymazsiniz rabbim beklemede olan herkese anneliği tattirsin inşallah

Zeliham canım sizin tedavi ne durumda test falan yaptırdınız mı hep aklimdasin canım merak ettim tüp bebeğe ne zaman başlıyorsunuz inşallah normal çıkış olur da teseye ihtiyaç duymazsiniz rabbim beklemede olan herkese anneliği tattirsin inşallah
Canimmm benimm esim ilacina devam ediyor. En son test yaptik hormon testi.fsh 13 cikti testesteron 5 cikti canim.mayis gbi tup dusunoruz. ALLAHIN izni ile. Ahh keskee canim dogal cikis olsaa Allahin takdiri hangisi hayirlidr bilinmez. Aminnn kuzum aminnn. Rabbimm hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsinnn

Canimmm benimm esim ilacina devam ediyor. En son test yaptik hormon testi.fsh 13 cikti testesteron 5 cikti canim.mayis gbi tup dusunoruz. ALLAHIN izni ile. Ahh keskee canim dogal cikis olsaa Allahin takdiri hangisi hayirlidr bilinmez. Aminnn kuzum aminnn. Rabbimm hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsinnn
Benim manyakkkkkkk kocam triplerde ilaç içmiyor artık neyin tribini yaşıyorsa tavayla kafasına vursam kendine gelir mi acep ilaç içmiyor ama macun almıştım iğrençccccc ötesi tadı var onu yiyor valla orjinal manyak :KK67:canım fsh normalmi 13

Benim manyakkkkkkk kocam triplerde ilaç içmiyor artık neyin tribini yaşıyorsa tavayla kafasına vursam kendine gelir mi acep ilaç içmiyor ama macun almıştım iğrençccccc ötesi tadı var onu yiyor valla orjinal manyak :KK67:canım fsh normalmi 13
:KK70::-) Ayy canim hic gulecegim yoktu. Valla inada binerse hic yemiyolar bosver. Biraz trip at arada. Canim normal deger araliklarinda gozukuyor. Degisiyo surekli.

:KK70::-) Ayy canim hic gulecegim yoktu. Valla inada binerse hic yemiyolar bosver. Biraz trip at arada. Canim normal deger araliklarinda gozukuyor. Degisiyo surekli.
Normal olmasına sevindim canım.kız onun tiplerinden sıra bana gelmiyor ki:KK70:

Cok tsk ederim canim :-) aksamdan hazirlayip gunduzleri veririm icer insalla cunku ikimizdde sabah evden cikiyoruz aksama kadar calisiyorz ben bide sabah ac karnina zeytin yagli incir veriyorm haftada iki peneglin iki merionel vuruyo bide vitamin haplari aksam yaymadan salgam iciyo bunlari dusunmekten kafayi yiyecm zaten

Cok tsk ederim canim :-) aksamdan hazirlayip gunduzleri veririm icer insalla cunku ikimizdde sabah evden cikiyoruz aksama kadar calisiyorz ben bide sabah ac karnina zeytin yagli incir veriyorm haftada iki peneglin iki merionel vuruyo bide vitamin haplari aksam yaymadan salgam iciyo bunlari dusunmekten kafayi yiyecm zaten

Back
X