- 25 Haziran 2015
- 535
- 450
- 103
- 35
Canim gozunuz aydin. Darisi bizlerin basina. Bizde de cok shukr cikis baslamis. Cunartesi esim santrifuj yaptirdi yikama oncesi 2 tane sobrasiysa 7 tane motil sperm cikmis. Allahima binlerce shukr. Cunki boyle bir asamaya gelmemiz bile benim icin haylden baska bisi diildi. Ustelik hic bir ilac tedavisi almadan. Ben de tam 5 aydir esime nohut suyu veriyordum. Hakikaten Saracoglu hocamizin dediyi kadar varmis. Ama bir seyi yaparken bir ay kullanip da etkisi olmadi dememeliymisiz. Sabirla 3 ay dort ay kullanmaliymisiz. Dogru ilactir bitkiseldir hepsi birer vesiledir. Rabbim Ol emrini vermedikten sonra bir gribi bile iyilestiremeyiz. Yeter ki duamiz sabrimiz bil olsun. Aslinda yolun basindayiz. Spermin var olmasi yetersiz. Onun saglikli olmasi tutmasi filan. Daha kat edecegimiz cok yol var. Belki yeniden basa da done bilirim belki yelken alip ireliye de gide bilirim. Tevekkul Allahtan. Ben de her gun Meryem suresini ben de okuyorum. Bir de simdi yapmiyorum. bir ay her gun 1000 tane Rabbi Habli Minsessalihin zikrini yapardim.asla umudunuzu kaybetmeyinn
kader arkadaslarimm merhabalar beni eskiler bilir ana uzun suredir yazmiyordum buraya cunki yazicak takatim bile olmuyordu caresizlik cok zorr ama aska umudumu kaybetmedim vee Allahima binn sukurrr olumlu sonuc aldik 4 yil sonra bunlari size yaznayi borc biliyorum kendime cjnki bu topik cok buyuk destrkdi bana bastan anlatayim
4 yil once azosperm teshisi konuldu bize cok buyuk bir sinavdi bizim icin caresiz arastirirken topikte yazilanlari okudum ilk celalettin peru cikti karsimiza ana bize iyi gelmedik 1 yil hatta daha fazla oyalandik oyle bitkiseller kurler istanbula gidip gelmeler bu arada varikoselde vardi buzde ve hizla ilerliyordu ameliyat olmaya karar verdik 4. derecedeydi artik olduk 6 ay sonra sprm cikar denildi cikmadi bu arada doktorkar kurler neler neler sonra murad basara gittik iyi bir doktor evet ama icime sinmiyordu yine her urologun dedigi gibi tese diyordu ve pregnly igneler yazmisti bize biz kullaniyirduk bu igneyi buarada ben kurler yapiyordum sonra isiten ayrildim arik dahada yogunlasmaliydim cocuk icin murat beye gudip geldik bi sure bi iki cikiyor ama hareketsz veya olu cikiyordu en son bal polen ginseng arisutu karisimi yapmaya basladim bununla beraber havuc suyu ve enson sabah aksam nohut suyu vermeye basladim vee sukurlerr olsunnnn artmis vd hareketlenmisti artik
Canim bir de ben yeni basladim dun yaptim karisimi hepsini ayri alip yaptim ari sutu bal polen ginseng karisimi yaptim. sen nasil sakladin nerde sakladin? Ben renkli kavanoza doldurup posete koyarak buz dolabinin asagi gozune koydum serin kalmasi icin acaba dogru mu yaptim?