- 18 Şubat 2015
- 1.202
- 2.072
- 133
Selamun aleykum arkadaşlar yoklama vermeye geldim 31. kez hüsran yaşadım, ama yılmak yok yola devam. Hüsran dediğime bakmayın imtihanımı sevmiyor değilim, bana çok şey öğretti fakat kırmızı kartı görünce de o ay biriktirdiğim bütün umutları çöpe bırakmak durumunda kalıyorum ve çok üzücü oluyor. Biz en son Celalettin hocaya gitmiştik eşime üç aylık iğne macun ve ilaç vermişti. Bitiminde de test verdik ve sonuç tıpa tıp aynı. Sperm sayısından bahsetmiyorum tabi ki o konuda büyük bir beklentim yoktu ama en azından elongeler de artış falan olsaydı bize yeterdi. Sonucu görünce doktor bey hormon tahlili istedi yaptırdık ve her şey normal sınırlarda çıktı. Ve sonuç olarak sorunun üretimde değil de tıkanıklığa bağlı olabileceğini ve o tıkanıklığı açmak için bitkisel ilaçlar kullanmamızı söyledi. İlaçları aldık ve eşim dün itibariyle kullanmaya başladı. Ama tabi ki benim kafamda deli sorular. Şimdi bu sonuç daha mı iyi yoksa daha kötünün habercisi mi? Tıkanıklığın açılması ameliyatla bile şüpheliyken bu bitkisellere umut bağlamalı mıyım? Bunların hepsini bırakıp tese mi yaptırsak? Bu durumda olan arkadaşlar varsa benimle tecrübelerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.
Dualarımdasınız, dualarınızdan beni ve imtihandaşlarımızı unutmayın.
Dualarımdasınız, dualarınızdan beni ve imtihandaşlarımızı unutmayın.