• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selamun aleykum arkadaşlar yoklama vermeye geldim 31. kez hüsran yaşadım, ama yılmak yok yola devam. Hüsran dediğime bakmayın imtihanımı sevmiyor değilim, bana çok şey öğretti fakat kırmızı kartı görünce de o ay biriktirdiğim bütün umutları çöpe bırakmak durumunda kalıyorum ve çok üzücü oluyor. Biz en son Celalettin hocaya gitmiştik eşime üç aylık iğne macun ve ilaç vermişti. Bitiminde de test verdik ve sonuç tıpa tıp aynı. Sperm sayısından bahsetmiyorum tabi ki o konuda büyük bir beklentim yoktu ama en azından elongeler de artış falan olsaydı bize yeterdi. Sonucu görünce doktor bey hormon tahlili istedi yaptırdık ve her şey normal sınırlarda çıktı. Ve sonuç olarak sorunun üretimde değil de tıkanıklığa bağlı olabileceğini ve o tıkanıklığı açmak için bitkisel ilaçlar kullanmamızı söyledi. İlaçları aldık ve eşim dün itibariyle kullanmaya başladı. Ama tabi ki benim kafamda deli sorular. Şimdi bu sonuç daha mı iyi yoksa daha kötünün habercisi mi? Tıkanıklığın açılması ameliyatla bile şüpheliyken bu bitkisellere umut bağlamalı mıyım? Bunların hepsini bırakıp tese mi yaptırsak? Bu durumda olan arkadaşlar varsa benimle tecrübelerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.
Dualarımdasınız, dualarınızdan beni ve imtihandaşlarımızı unutmayın.

Selamun aleykum arkadaşlar yoklama vermeye geldim 31. kez hüsran yaşadım, ama yılmak yok yola devam. Hüsran dediğime bakmayın imtihanımı sevmiyor değilim, bana çok şey öğretti fakat kırmızı kartı görünce de o ay biriktirdiğim bütün umutları çöpe bırakmak durumunda kalıyorum ve çok üzücü oluyor. Biz en son Celalettin hocaya gitmiştik eşime üç aylık iğne macun ve ilaç vermişti. Bitiminde de test verdik ve sonuç tıpa tıp aynı. Sperm sayısından bahsetmiyorum tabi ki o konuda büyük bir beklentim yoktu ama en azından elongeler de artış falan olsaydı bize yeterdi. Sonucu görünce doktor bey hormon tahlili istedi yaptırdık ve her şey normal sınırlarda çıktı. Ve sonuç olarak sorunun üretimde değil de tıkanıklığa bağlı olabileceğini ve o tıkanıklığı açmak için bitkisel ilaçlar kullanmamızı söyledi. İlaçları aldık ve eşim dün itibariyle kullanmaya başladı. Ama tabi ki benim kafamda deli sorular. Şimdi bu sonuç daha mı iyi yoksa daha kötünün habercisi mi? Tıkanıklığın açılması ameliyatla bile şüpheliyken bu bitkisellere umut bağlamalı mıyım? Bunların hepsini bırakıp tese mi yaptırsak? Bu durumda olan arkadaşlar varsa benimle tecrübelerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.

Canim gozunuz aydin. Darisi bizlerin basina. Bizde de cok shukr cikis baslamis. Cunartesi esim santrifuj yaptirdi yikama oncesi 2 tane sobrasiysa 7 tane motil sperm cikmis. Allahima binlerce shukr. Cunki boyle bir asamaya gelmemiz bile benim icin haylden baska bisi diildi. Ustelik hic bir ilac tedavisi almadan. Ben de tam 5 aydir esime nohut suyu veriyordum. Hakikaten Saracoglu hocamizin dediyi kadar varmis. Ama bir seyi yaparken bir ay kullanip da etkisi olmadi dememeliymisiz. Sabirla 3 ay dort ay kullanmaliymisiz. Dogru ilactir bitkiseldir hepsi birer vesiledir. Rabbim Ol emrini vermedikten sonra bir gribi bile iyilestiremeyiz. Yeter ki duamiz sabrimiz bil olsun. Aslinda yolun basindayiz. Spermin var olmasi yetersiz. Onun saglikli olmasi tutmasi filan. Daha kat edecegimiz cok yol var. Belki yeniden basa da done bilirim belki yelken alip ireliye de gide bilirim. Tevekkul Allahtan. Ben de her gun Meryem suresini ben de okuyorum. Bir de simdi yapmiyorum. bir ay her gun 1000 tane Rabbi Habli Minsessalihin zikrini yapardim.
Canim bir de ben yeni basladim dun yaptim karisimi hepsini ayri alip yaptim ari sutu bal polen ginseng karisimi yaptim. sen nasil sakladin nerde sakladin? Ben renkli kavanoza doldurup posete koyarak buz dolabinin asagi gozune koydum serin kalmasi icin acaba dogru mu yaptim?
canm cam kavanoza koyup folyo ile sardim normal dolaba koydum ama sicak olmicak yeri tabi birdr tahta kasik kullan

Tikaniklik icin nasil bir ilac verdi hoca

Tıkanıklık olduğu nasıl anlaşılıyo acaba sadece ameliyat sırasında anlaşılabiliyo diye duymuştumm bide eşim küçükken testis indirme ameliyatı olmuş hoca dediki ameliyat sırasında çıkış kanallarını tıkamış yada deforma etmiş olabilirler o yüzde sperm dışarı çıkamıyo olabilir demişti ama bilmiyom yani keşke öyle olsa:KK12:

Tıkanıklık olduğu nasıl anlaşılıyo acaba sadece ameliyat sırasında anlaşılabiliyo diye duymuştumm bide eşim küçükken testis indirme ameliyatı olmuş hoca dediki ameliyat sırasında çıkış kanallarını tıkamış yada deforma etmiş olabilirler o yüzde sperm dışarı çıkamıyo olabilir demişti ama bilmiyom yani keşke öyle olsa:KK12:

Tıkanıklık şu an hala varsayım eşim hiç ameliyat olmadı tese de olmadı. Bizim bütün değerlerimiz tüm testlerimiz normal sadece sperm sıfır. Ne geçmişinde geçirmiş olduğu ne de şimdi bir rahatsızlığı var. Hepimizin hakkında ne hayırlıysa Rabbim ona yönlendirsin. Sizin eşiniz de tese olmadı anladığım kadarıyla.

Tıkanıklık şu an hala varsayım eşim hiç ameliyat olmadı tese de olmadı. Bizim bütün değerlerimiz tüm testlerimiz normal sadece sperm sıfır. Ne geçmişinde geçirmiş olduğu ne de şimdi bir rahatsızlığı var. Hepimizin hakkında ne hayırlıysa Rabbim ona yönlendirsin. Sizin eşiniz de tese olmadı anladığım kadarıyla.
yok canım olmadı tese

Benim de eşimde küçükken gecırılmıs ınmemıs testıs amelıyatından dolayı azosperm 5 yasında olmuş...hormonlar genetık ve testısler normal...gel gör ki sperm 0 .saka gıbı .nasıp olursa mart ortasında tese olacak...dılerım kı allahtan ınşallah sperm çıkar...bizim sorunumuz gıbı olup tese de sperm çıkan arkadaşlar var ıse yazabılırler mı...cok garıp ya hersey normal olup Nasıl sperm olmaz

Merhaba kızlar
uzun zamandır yazmıyordum
hamile arkadaşlar inşallah evlatlarınızı hayırlısı ile kucağınıza alırsınız
test sonucu bekleyenler inşallah hamile haberinizi yazarsınız buraya
tedavisi devam eden arkadaşlar inşallah olumlu sonuçlar alırsınız
sizin haberleriniz bize umut oluyor
Canim yazını yeni gördüm mikro tese oldunuzmu siz celalettin beyde tedaviye devammi.biz celalettin beyde 2 seneyi doldurduk ne yapacağımıza karar veremedik henüz elongi lerde takıldık kaldık.

Canim yazını yeni gördüm mikro tese oldunuzmu siz celalettin beyde tedaviye devammi.biz celalettin beyde 2 seneyi doldurduk ne yapacağımıza karar veremedik henüz elongi lerde takıldık kaldık.
Merhaba hayirli aksamlar tedaviye ilk basladiginiz zaman ne durumda idiniz
Bizde c.peru da tedavideyiz 4 aydir yeni nadir elonge gördük devami gelir mi bilmiyoruz

arkadaslar ben kimsenin hakkina girmek istemem ne kerametse Celalettin Peruda tedavi alan her kesde sadece elongeler gorulmus. Yani elonge var icin rahat olsun diyolar, insanlar umutlaniyor. Tamam ilerleme kayd edenler de olmus ama elongelerde takilanlar da olmus gibime geldi sanki:KK64:

canim benim esimde sizin esinizle ayni durumda tek fark mikrotese oldu.bizde 6 aydir c.perudayiz elonge var tikanikliktan suphelendgini hatta kesin oyle oldugunu dusundugunu soyledi.sizin inhibin b kacti? testis volumu hakkinda bisi soledimi?ayrca yogurda hangi bahartlar karistiriyorsunuz bizde kullaniyoruz. yuce rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Merhaba hayirli aksamlar tedaviye ilk basladiginiz zaman ne durumda idiniz
Bizde c.peru da tedavideyiz 4 aydir yeni nadir elonge gördük devami gelir mi bilmiyoruz

Canım biz önceden üç tese olduk.ikisinde bulundu sperm.celalettin beyte tedaviye başladığımızda hormonlar iyi idi ama hücre falan yoktu.şimdi tedavi de iki seneye ulaştık.ne yapacağımızı bilmıyoruz yaşımız çok ilerledi.

Canim tikaniklikta volum dusuk oluyor diye biliyorum volm normalsa sanmiyorum hem elenge cikabiyosa tikaniktik olmasi dusuk ihtimal ama yinede karisimlari kullanin allah insalla nasip eder cok dusunmemeye calis

Bu attığın rukyaları dinleyecekmiyiz eşimle
attığın rukyaları mp3 e çevirdim düzenli dinleyelim mi eşimle

Canım sen mikro tese oldunmu geçmiş yazıları okurken gördüm yazın belki oluruz demişsinde.Yoksa tedaviye devammı biz ne yapacağımızı şaşırdık ta.

Arkadaşlar pazar sabahı eşim microtese olacak dua edin lütfen. Bugün doktorla son kez konuşmak için gittiğimizde ameliyatta olduğunu söylediler meğerse microtese yapıyormuş ve bulunamamış eşinin öğrendiği an biz de gördük çok kötü etkilendim keşke görmeseydim.. Çok üzüldüm... Allahım hepimizin yardımcısı olsun...

Back
X