- 4 Şubat 2016
- 80
- 125
- 93
- 41
Allah yardsaimcinz olsun canimm kolay deil ama celalttin hcayla umut bulursunz insAllah bz once Allaha sonra celattin hocaya cok guveniyoruz... hakkimzda hyirlisi olsunn bakalim hbrlerini bekliyorumm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardsaimcinz olsun canimm kolay deil ama celalttin hcayla umut bulursunz insAllah bz once Allaha sonra celattin hocaya cok guveniyoruz... hakkimzda hyirlisi olsunn bakalim hbrlerini bekliyorumm![]()
İlk üc ay hep göbekten vurduk sonrası kalcaya gectik ben vuruyorum.Himm... bde size bisey sormak istyorum siz preglyn 5000 kullandinz mii bz karindan yapioyruz ama bazilari bacaktan daha iyi die duydum bilginz var mi![]()
İnşallah canım siz nezamandr tedavidesiniz
İlk üc ay hep göbekten vurduk sonrası kalcaya gectik ben vuruyorum.
Kızlar Meryem otunu duyan bılen var mı..acaba azosperme çare olur mu ?
Bende bayanlara dair olduğunu bılıyorum..araştırmak lazım...keşke bize de deva olsaMeryem ana eli otu. Otu biliyorum Elbet vardir yarari ama kadinlar uzerindeki etkisi daha fazla olur bnce. Eger oyle bsey duyarsaniz bzi de bilgilendirirsinz![]()
Nasil bir tedavi goruyorsunuz bulmiyorum ama degerleriniz güzel nornal araliklarda daha once bu degerler kaçtıArkadaslar esimin degerleri lh 7.78 fsh 6.99 total testosteron 813.99 prolaktin 7.4 estrodial 29 iyi bi gelisme mi acaba bu Kaan hocaya gondermistim ama mail e verilen tarihte cevap yazmadi :-(
Amin canım sonumuzu hayirlara çıkarsın rabbimBzimde 2 hfta oluyo baslayali tedaviye. Daha bunun aylari vR zmanndan bol bisey yok. Rabbim.emegimzn karsiligi versin İnsAllah
Nasil bir tedavi goruyorsunuz bulmiyorum ama degerleriniz güzel nornal araliklarda daha once bu degerler kaçtı
Merhaba kızlar bizde 4 aydır celalettin de tedavi deyiz yarın eşim hormon spermiyogram tahlili yaptircaz ayin2sinde de istanbula gidicez rabbim hayirli sonuc almayi nasip etsin burda yazilanlar olumlu olumsuz hepimizi etkiliyo hepimiz ayrı dünyalar da aynı kaderi yasiyoruz tek bildiğim caresizlerin çaresi allah bizleri merhametiyle lutuflandirsin son olarak rabbim kolaylaştırır zorlastirma rabbim hayirlarla sonuclandir
Merhaba kızlar bizde 4 aydır celalettin de tedavi deyiz yarın eşim hormon spermiyogram tahlili yaptircaz ayin2sinde de istanbula gidicez rabbim hayirli sonuc almayi nasip etsin burda yazilanlar olumlu olumsuz hepimizi etkiliyo hepimiz ayrı dünyalar da aynı kaderi yasiyoruz tek bildiğim caresizlerin çaresi allah bizleri merhametiyle lutuflandirsin son olarak rabbim kolaylaştırır zorlastirma rabbim hayirlarla sonuclandir
Bize de yumurta yok dedi eşim neredeyse 2 senedir yemiyor yumurtadan da soğudu adamCelalettin hoca daha önce yumurta lökositi artırıyor diye kesinlikle yasaklamıştı yumurtayı şimdi yumurtamı tavsiye ediyo ilginç
Guzel yurekli guzel Anne Allah oglunuzu bağislasin. Uzun omurlu hayirli saglikli imanli bahti açik olsun tek bi sıkıntı yaşamasin insaAllah hayati boyunca.. Hep birlikte olun.. seni çok seviyorm biliyosnnHerkese merhabalar
Bicok arkadasimla burada nice sohbetler ettik.dilerim herkes icin hersey yolundadir.
Yogun bir donemdeyim cok sık giremiyorum.
Bebegim şükür hayatimizda,evimizde ve kollarimizda.cumartesi 2 aylik olacak bile.
Ben eşimin gozlerinde bi umutsuzlugu gordum azosperm oldugunu ogrendiginde.bide mutlulugu gordum ilk oğlumuzu ilk gordugu anda.hayatta unutamayacagim anlar yasadik biz.
Dilerim o mutlu bakislari hepiniz goresiniz.
Ben doğumda hepinize dua ettim
Her doktor kontrolune gittigimde cikista.evde her aklima geldiginde.ağlayarak yalvardim rabbime her isteyene ver allahim diye.
Insallah dualarim kabul olur.
Ben evliligimin 8.yilinda 3.tup bebek denememde kavustum yavruma.insallah siz bu kadar beklemeden kavusun yavrunuza.ama umutsuz olmayin.
Hepinizi öpuyoruz oğlumla.rabbim sabir,umut ve guç versin...
Canim mrb. Gecen hafta bi tv programnda mustafa karataş hoca peygamber efendimizin cocugu olmayanlara yumurta yemesini soyledigni soyledi. Yumurta sarisi ozellikleBize de yumurta yok dedi eşim neredeyse 2 senedir yemiyor yumurtadan da soğudu adam
Canim onceki hormon degerlerinizde cok guzel tam olmasi gereken degerlerde. Dogal cikis olan erkeklerinde bu degerler cikiyo genelde.Daha oncede degerler normaldi fsh 4 kusür lh 4 küsür testosteron 450 lerde genel olarak esimde ama tesede bulunamadi hic tedavi olmadan olmustu suanda 6 aydir menogon kullniyor testosteron baya artti acaba bi gelisme varmidir umutlandim kaan hoca da cevap yazmadi