• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim cabim arkadaşım nasılsın bebis nasıl annesi Allah sizi birbirinize bağışlasın inş canimmmm
Cnm iyi teyzesi kendi kendine guluyo fistigim gaz sorunu yasiyoruz sadece uyuyamiyo gazdan baska.sorun yok sukur buyuyo 21 gunluk oldu :)):KK46::anne:

Canim sen sadece kendi yuvani dusun birak kaynanayi gorumceyi takma bile hayatina karistrma vuyuk ihtimal esinden yuz bulduklari icin boyle yapyrlar ama sen onlara bu imkani verme karstrma sen daha cok yenisn bende oyle ama 3 sene olcak bzmde az cok neyin ne oldgunu cok iyi anliyorm esler arasna 3. Kisi grnce sorun oluyo iste. Esinin nasl ailesi biliysa sennde ailen bilsn canm bide herseyi anlatma kaynana na annen bilse yeter canm
Öyle yapıyorum cnm hc kmseye bsey anlatmazdm ben ama artık annemede anlatcam

Canim rabbim yardimciniz olsun bol bol spetminiz bulunur ins bizide bilgilendirirsen sevinirim ben sizde sperm bulunacagina inaniyorum ins

Bizde aynı larını kullanyRZ canm

Kızlar siz bu ilaçları eşiniz için kullandınız dimi ?? Benim anlamadığım şu benimde eşime azoospermi dendi gerekli değerlere baktı doktor hormonmuş işte kromozonmuş gibi ve ilaç kullanmanın bir faydası olmayacağını tüp bebekten başka bir çarenin olmadığını söyledi sizinde azoospermi ise ilaç kullanmanıza sebep olan şey ne bu ilaçlar ne için veriliyorrr.

Kızlar siz bu ilaçları eşiniz için kullandınız dimi ?? Benim anlamadığım şu benimde eşime azoospermi dendi gerekli değerlere baktı doktor hormonmuş işte kromozonmuş gibi ve ilaç kullanmanın bir faydası olmayacağını tüp bebekten başka bir çarenin olmadığını söyledi sizinde azoospermi ise ilaç kullanmanıza sebep olan şey ne bu ilaçlar ne için veriliyorrr.
O nasil doktormus oyle tup bebek icin veriliyor bu ilaclar

Eslerimiz kullaniyor ben sonuc almaya basladik eger alamasaydik tese olcakti bunun yaninda ek olarak keci boynuzu ballari macunu mubarek ne de yiyor

Back
X