• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Oyyyyy inşallah sağlıklatutunurlar sana ömür boyu da bırakmazlar seni annelerii inşallah test gününde :anneadayı::anne:bu haberlerle gelirsin haber ver emiii:halay:
Amin canımm ayy haber vermez olur muyum bu yolun en başından beri kimseye anlatamadıklarımı size anlattım sizinle paylaştım siz destek oldunuz bana Allah herkesten razı olsun inşallah nasip olur da hayırlı haberi alırsam ilk işim sizinle paylaşmak olacak

Arkadaşlar iyi geceler ben dünden beri çok kötüyüm karnım o kadar şişki nefes alamıyorum.. Ohss oldum desem diğer belirtiler yok ananas yiyorum bikaç gündür o yapmış olabilir mi aranızda bunu yaşayan var mı varsa geçmesi için bişey yaptınız mı nolur yardım çookk kötüyüm nefes alamıyorum :KK43::silah:

Arkadaşlar iyi geceler ben dünden beri çok kötüyüm karnım o kadar şişki nefes alamıyorum.. Ohss oldum desem diğer belirtiler yok ananas yiyorum bikaç gündür o yapmış olabilir mi aranızda bunu yaşayan var mı varsa geçmesi için bişey yaptınız mı nolur yardım çookk kötüyüm nefes alamıyorum :KK43::silah:
Merhaba canım bol bol su iç birde yumurta haşlama iyi geliyormuş inş atlatıldı katı gıdalar çok tüketme inş sıkı sıkı tutunur inş hamileyim dersin

Arkadasım bol bol su iç ..ve bol sebze ve meyve ye..bu durumu yasamadım bılmıyorum ama ...kabızlık falan mı oldun ..ondan mı boyle şişlik var..bugun nasılsın ...

Arkadasım nasılsın ..

canım bugün eşin teseye gircekti girdi mi hayırlı haberlerini alırız inş...

Arkadaşlar bu topiği yeni farkettim benm eşimde azosperm. bizim durum biraz karışık gerçi başta bende ve eşimde herhangi bir sorun yoktu buna rağmen hamilelik gerçekleşmiodu bir defa aşılama yaptırdık sonuç olumsuz bir kaç ay sonra tekrar yaptırcaktıkki herşey hazırdı eşim sperm verdi ki eşimin sperm sayısı 1.5 milyona düşmüştü anca tüp bebek yapılabilecek bir değere üroloji doktoruna gittik muayene etti sorun yok 3 hafta sonra tekrar spermiogram verin dedi verdik ve dahada düşmüştü sperm sayısı tıkanıklıkmı var acaba dedi doktor hormon vs testler yapıldı sorun yok belki tıkanıklık vardr dedi ama emin konuşmadı. başka doktora gittik ordada spermiogram yapıldıki budefa azosperm yazıodu bu yeni doktorda bunu çözmekle uğraşma zaman kaybı tese yaptırıp tüp bebek yaptırın dedi. y kromozomu kromozom analizi testleri yaptırmamızı istedi testler daha çıkmadı. olumsuz bir sonuç çıkıcağını sanmıyorum bu testlerden ama.. öle işte çok karışık bi durum sizinde içinizde çevrenizde böyle yada buna benzer bir durumla karşılaşan oldumu lütfen paylaşın arkadaşlar umut olalım birbirimize :(

Arkadasım bol bol su iç ..ve bol sebze ve meyve ye..bu durumu yasamadım bılmıyorum ama ...kabızlık falan mı oldun ..ondan mı boyle şişlik var..bugun nasılsın ...
Canım benim sağol kabızlık çok yaşamıyorum şükür o günden sonra yavaş yavaş azaldı şimdi daha iyiyim canım

Arkadaslar merhaba eşim ameliyata girdi malesef hareketli sperm bulunamadı. Ameliyattan cikar cikmaz sonucu ogrenemedik dokror ben size haber veririm dedi ve ogleden sonra aradı hala hucreleri arastiriyoruz biz size haber veririz dedi bugun tekrar aradi ve canli sperm bulunamadi ama olgunlasmamis hücre var tedaviyle olusabilir falan dedi bu asamada tüp bebege gecersek tutma olasiligi %5 falan dedi. Hic bir sey anlamadım dünden beri ölüp ölüp diriliyoruz bir umut guzel haber gelir diye bekledik malesef olmadi bundan sonra ne yapacagiz hic bilmiyorum. Allahim hepimizin yardımcısı olsun.

Back
X