• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim kilom normal canım 55 kilo sen kaç kilosun sağlıklı beslenmeye dikkat et her gün bir tane yumurta yemeye gayret göster asitli acı şeyler tüketme süt iç bol bol su için inş yavrun sana tutunur hepimize inş
Ins canim Allah razi olsun senden bende aksine asiri asitli seyler tuketirim su hic icemem bide ramazandi fazla beslenemedim istah tamamen gitti canim ben 48 kiloyum:(ve alamiyorum hic

Arkadaslar ben eskilerdenim bilen bilir esim azolu ama artik biz mucadeleden vazgectik Allah bizi ahirette sevindirsin insallah cok yorulduk cok yiprandik 20 senelik evlilik hayatimizda 3 tese 4 mikroenjeksiyon 1 hamilelik ama olmuyor zorlamanın anlamı kalmadı.yas oldu 42.Allah sizlerin yolunu acik etsin hoscakalin

Arkadaslar ben eskilerdenim bilen bilir esim azolu ama artik biz mucadeleden vazgectik Allah bizi ahirette sevindirsin insallah cok yorulduk cok yiprandik 20 senelik evlilik hayatimizda 3 tese 4 mikroenjeksiyon 1 hamilelik ama olmuyor zorlamanın anlamı kalmadı.yas oldu 42.Allah sizlerin yolunu acik etsin hoscakalin
Cok uzuldum durumunuza ya :(Allah yardimciniz olsun..

Bugun yumurta topluycam dedi geri vazgecti muane dedi ya nasil sinirlendim ya hafta sonuna kaldi artik ya benim narkoza karsi cok korkum var boyle olan var mi

Canım benım rabbım gosunu genısletsın kısmet hersey. Nasıpten ote yol yok. Allah ahırette mukafatını verıcektır ınsallah. Ne dıyım bılemıyorum kı sadece gozyaslarım akıyor

Arkadaslar bisey sorcaktim ya bizim dr bazen herseyi karistiriyor yanlis bilgi veryo bazen sorununumuzu bile unutuyor bu da benim biraz canimi skyor ilgisiz gibi geliyor acaba sizlerdede boyle bisey oldumu ya da benmi yanlis dusunuyorum 3 sehir arasinda gelip gidiyorum artik cok bunaldim :(

mesgul mesgul canim cuma test yapacaktin ne oldu inşaAllah guzel haberler verirsin
Canım benim maalesef güzel haber veremiyorum çünkü yine gebeliğim düşükle sonuçlandı ne yapacağımı bilemez haldeyim kafayı yememek için zor duruyorum. Artık vazgeçtim pes ettim olmuyo demekki zorlamanın bi anlamı yok. Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah bi an önce

Canım benim maalesef güzel haber veremiyorum çünkü yine gebeliğim düşükle sonuçlandı ne yapacağımı bilemez haldeyim kafayı yememek için zor duruyorum. Artık vazgeçtim pes ettim olmuyo demekki zorlamanın bi anlamı yok. Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah bi an önce
Arkadasim cok üzüldüm rabbim sabir versin insallah ama allahtan umit kesmeyelim insallah sonumuz hayirli olur

Ayyy cook uzuldum canım benım rabbım cumlemıze sabır versın ınsallah. Doktorlar bırsey demıyormu dusuk oluyorsa bı nedenı vardır

Canimm cok uzuldum umudunu yitirme lutfen olmayacak deme bu asamalara gelebiliyorsan Rabbim verecektir. Dusuklerin sebebi arastirilsa aslinda kan pihtilasmasi olabilir veya baska bisi. Transfer le birlikte dusuk onleyici ne kullandin. Eger jel kullandiysan igne daha etkili diye biliyorum. Lutfen pes etme 5 6 hatta 10 deneme yapip pes etmeyenler var cok sukur esinde sperm bulundu Allah ol der oluverir. Olmuyor herhalde demek biraktim demek isyana goturmesin seni canim benim Allah korusun. Rabbimden istemeyi birakmiycaz. Senelerdir burada olan arkadaslarimiz var. Hep bi umut vardir.

Canım benim çok üzüldüm inan rabbim sabır versin lütfen pes etme allahım maddi manevi güç kuvvet versin sabret canım benim ve umudunu hiç yitirme allah büyük elbet bizimde yüzümüz gülecek inşallah en kısa zamanda toparlanırsın ve en kısa zamanda müjdeli haberler verirsin çok yıpratma kendini olur mu canım :cry:

Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz ve sıcaklığınız için en başından bu yana dert ortağı oldunuz hepiniz.. Bundan sonra benim için tüp bebek macerası bitmiştir..bana bundan sonra sessizce kimse görmeden köşelerde ağlamak eşin dostun çocuğunu sevmek ve büyük ölçüde isyan etmek düşüyo.. O kadar dua ettim geceler boyu ağladım en olmadık haketmeyen bırak anne olmayı insan olmayı bile becerememiş insanların evlatları oldu, oluyo.. Bu kadar mı sevilmeyen kullarız şimdi diyeceğiz ki hayırlısı böyleymiş ama ben hayırlısını ver Allah ım dedim değilse de gönlümdekini hayırlı kıl nolur dedim.. Olmadı olmayacak bize de biçilen kader buymuş demek ki..

Back
X