• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar
benim eşimde azospermi ve ocaktan beri yeniden tedaviye başladık bugün kan tahlili oldu perşembe günü de sperm tahlili olacak bir de siz yorumlarsanız sevinirim kafam allak bullak yardımınıza ihtiyacım var..
Scan10004.webp

Proxeed mi ilaç veya m-sure mi ?

Ya yok cnm öyle ilaçlar değil isimleri yabancı bunları nalıp karıştırıp içiçeksim demiş eşime maliyeti aylık 400 tl olduğu için bide kardeşim ilaç labaratuarında calıştığı için almayın dedi bizde almadık işte. Şimdi ne yapalım ne edelim bekliyoruzz . Tabi işte ğaikolojimiZdr bozuk :(

Arkadaşlar eşim gözünden kornea nakli olmuş diğer gözüne de ışık tedavisi uygulanmış acaba bu ameliyatlar tıkanıklık yapmış olabilir mi ? Değerlerimiz aşağıdaki gibi ? Bi akıl verir misiniz ?

Eklentiler

• IMG_5303.webp
    IMG_5303.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 55
Tecrübeli arkadaşlar. sizin yazacağınız cevaplar bizim için çok önemli... yada bu yollardan geçip hamile kalanlar.bizim yüreğimize şu serpmiş olacaksiniz.

Özel hastanelerin tadına baktım ben 2 kez yaptırdık. şimdi devlet hastanesine başladım. özel hastanede müşteri gibi davranıyorlar devlette hasta gibi.bakalım burda işimiz uzun özelde parayı verip 15 günde transferi yapıp gönderiyorlar tutmassa nasıl olsa yine gelir.devlette arastiriyolarmis bakalim.

Özel hastanelerin tadına baktım ben 2 kez yaptırdık. şimdi devlet hastanesine başladım. özel hastanede müşteri gibi davranıyorlar devlette hasta gibi.bakalım burda işimiz uzun özelde parayı verip 15 günde transferi yapıp gönderiyorlar tutmassa nasıl olsa yine gelir.devlette arastiriyolarmis bakalim.
Hangi özel hastanede tedavi oluyorsunuz ?

İnşallah teseye gerek kalmaz çünkü o son umut gibi geliyor bana on dada cikmadimi. Bikezz daha hayaller yikiliyo. inşallah herşey yolunda gider allah yardımcın olsun

Medicana da birde muammer doğan hocanın muayenesinde yapmıştık. Tese ameliyatında. bir kaç sperm ama hareketli değildi sanirim. olmadı tutmadı.

Back
X