• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arakdaşlar benim eşimde azosperm hastası yaptırdığımız tahlillerde santıfürüj ile azospermia çıkıyodu bı arada tahlillerde sadece azosprerm çıkıyodu sonra bitkisel tedavi başladık sayımız biraz arttıydı sonra tekrardan azosperme duştu tahlil sonuçlarınıda yollayım birazdan bide sız bakın

arakdaşlar benim eşimde azosperm hastası yaptırdığımız tahlillerde santıfürüj ile azospermia çıkıyodu bı arada tahlillerde sadece azosprerm çıkıyodu sonra bitkisel tedavi başladık sayımız biraz arttıydı sonra tekrardan azosperme duştu tahlil sonuçlarınıda yollayım birazdan bide sız bakın

bitkisel ne kullandınız

kaan aydosa gitmiştik ama memnun kalmadım devlette doktor yok heralde hep özel oyüzden mecburen özele gitcez ama kim var bilmiyorum ve balıklama atlamak istemiyorum
Kaan Aydostan memnun kalmadıysan. tekrar özele gitme derim özelde müşteri oluyorsun devlette hasta bunu unutma. ben özelde iki kez yaptırdım. çok pişmanım şimdi devlete gidiyorum.a.zye inceliyonlar. Ve çok hasta olduğu için uzmanlasiyorlar.

Kizlar bnde 1.5 yildir evliyim bizimde azosperm oligosperm var Bulent tiras la basladik tedaviye iki ay once esim progeny m diye bi ilac kullanmaya basladi yaninda cok deisik bi karisim da tuketio bu ay sonunda tekrar spermiogram vericez bakalm nasip

Arkadaslar herkese acil sifalar diliyorum Rabbimden.benim esimde de ciddi bir sperm sorunu var.ilk testte sperm hic cikmiyor fakat 1saat sonraki testte sperm az da olsa cikiyor cok sukur.tup bebek dr bu nedenle 1 saat arayla 2 test istedi bizden.o kadr cok topice girdim ki bu sekilde bir seye hic rastlamadim.biz hemen tup bebegi denedik sonuc pozitifti fakat disgebelik seklinde sonuclandi 10agustosta igne vuruldum.ama simdi esim tedavi olmak istiyor aylardr arastiriyorim bu sekilde kimseye denk gelmedim topiclerde.Cok cok cok zor bir sinav bu Allahim hepimize saglikli hayirli bebekler versin tez vakitte.Bizim cok emek verdigimiz bu yolculukta insanlarin kolayca sahip oldugu yavrularina kotu davrandiklarini gordukce icim daha da yaniyor.Insan tedaviyi dusundukce heyecanlanip guc alir mi hergun 1 gun daha bitti diye sevinir mi ? Ewet hem de nasil sevinir o kullardan biri benim.Insanlar merak etme bebegin olacak diye teselli ediyor uzulme diyorlar.Uzulmemek nasil mumkun olabilir .Allah yardimcimiz olsun insallah amin

Bizi bizden başka kimse anlamaz.hayali bile okadar güzelki.hamile olduğumu öğrensem . düşer bayılırım heralde. O asıl bir sevinçten. Şuan herşey boş geliyor.insanlarda soğuyorsun ailenle akrabalarınla bırakmaya gelmek istemiyorsun. Yakınındaki bebekler hamilelere katlanmak zorundasın. Daha neler neler anlat anlat bitmez.allahım bizede tatırir insalllah umut kesmiycez

Bizi bizden başka kimse anlamaz.hayali bile okadar güzelki.hamile olduğumu öğrensem . düşer bayılırım heralde. O asıl bir sevinçten. Şuan herşey boş geliyor.insanlarda soğuyorsun ailenle akrabalarınla bırakmaya gelmek istemiyorsun. Yakınındaki bebekler hamilelere katlanmak zorundasın. Daha neler neler anlat anlat bitmez.allahım bizede tatırir insalllah umut kesmiycez
Kesinlikle oyle hem de benim suan en yakin arkadaslarim hamilee onlarla konusurken bile cok geriliyorum uzuluyorum kiskandigimi dusunsunler istemiyorum elimden geleni yapiyorum ama pek kimseyle gorusup konusmakta istemiyorum cok zor geliyor.Aklima yasadiklarim geldikce tekrar tekrar kotu oluyorum.Sonra diyorum derdin daha da buyugu var.Rabbim daha kotulerinden korusun insallah

Kesinlikle oyle hem de benim suan en yakin arkadaslarim hamilee onlarla konusurken bile cok geriliyorum uzuluyorum kiskandigimi dusunsunler istemiyorum elimden geleni yapiyorum ama pek kimseyle gorusup konusmakta istemiyorum cok zor geliyor.Aklima yasadiklarim geldikce tekrar tekrar kotu oluyorum.Sonra diyorum derdin daha da buyugu var.Rabbim daha kotulerinden korusun insallah
Çalıştığım ofiste 5 kişiyiz 2 si hamile digerlerinin de bebeği var. saolsunlar.çok destek oluyorlar. bende onları kıskanmıyorum ama imreniyorum işte. nazarimin degecegini düşünmelerinden korkuyorum çocuklarını sevmeye cekiniyorum

Çalıştığım ofiste 5 kişiyiz 2 si hamile digerlerinin de bebeği var. saolsunlar.çok destek oluyorlar. bende onları kıskanmıyorum ama imreniyorum işte. nazarimin degecegini düşünmelerinden korkuyorum çocuklarını sevmeye cekiniyorum
Ben de ayni okuldayim.bazen diger arkadaslar siz dusunmuyomusunuz diyolar dusunuyoruz nasip insallah diyorum.Ben cocuklugumdan beri hep bebeklerimi dusunurdum nerden bilecekler

kızlar menagon ıgne ve klomenı beraber kullanıp tedavı olup sperm havuzlama yaptırıp, tup bebek yaptırıp olumlu sonuc alan varmı?

Siz ne zaman tedaviye başlıyorsunuz ?
pazartesi insha Allah canim.bu gunnadet oldum. dojgorum gel pazartesi dedi. Insha Allah @ilyamilya da ben de hayirli sonhclar aliriz. cunki ikimiz de ayni anda baslicaz. duanizi eksik etmeyin canlar nolursunuz. hic adetimi boyle hevesle beklememisdim.

Back
X