Tatlım biz Tansel beye falan gitmedik ilk ögrendigimizde ki 6 sene oldu 40 günlük evliydim sanırım çaksır kökü bal karışımı yemisti eşim 2 ay ama iğrenç ötesi bir şeydi sonra 1 2 ölü hücre bulundu tup bebek yaptırmaya gittik adam bize 100bin hücre var dedi biz şok olduk ama bence yalandı 4 embriyo oldu 1 transfer etti gerisi çöp oldu negatif sonuç alır almaz tekrar başka merkeze gittik 1 kaç ölü hücre var Size yalan söylemişler dedi teseye aldı eşimi çok az ve kalitesiz hücre bulundu döllemeyebilir dedi 12 yumurta toplandı biri döllendi oda tutmadı zaten 2 senedir vitamin hapı evicap klomen proexeed kullanıyor 3 5 ay sonra bıkıp bırakıyor en Son tüp bebek merkezinde Sperm havuzu yapacaz dedi Sperm alıp dondurdu ama kaliteli değiller yüzde 60 70 tese gerekecek dedi 2 aydır keçiboynuzu sabah akşam kaynatıp iciriyorum ceviz kuru incir yediriyorum çok şükür kaliteli ve yeterli spermler çıktı bu arada daha önce çok havuç suyu içirdim biz bu kürlerin faydasını gördük çok şükür inşallah sizlerde görürsünuz