Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Herşeyin hayırlısı diyorum. İnşallah uyguladığınız tedaviler faydalı olur. İğneler dışında ne kullanıyorsunuz acaba dikkat ediyoruz derken ne gibi şeylerden bahsettiniz.Merhaba cnm oncelikle hepimize gecmis olsun yorumunu okudum cevap vermek istedim bizde ilk ogrendigimizde cok kotu olduk ve o panikle insan napicagini bilmiyo bende internetden bakinca emre bakirciogluna denk geldim ve esim yogun israrlarim sonucu gitdi tmm hersey yolunda butun hormonlarimiz genetik testlerimiz normal hic bi sorun yok ama is micro teseye gelince sonuc sifir yani demem oki dirak micro tese ameliyati oldugumuza cok pisman olduk su anda kaan aydosta tedaviyiz evt chorimon ignesini kullaniyiz klomen kullaniyoruz dikkat ediyoruz bide sansimizi bu sekilde deneyecegiz ins guzel sonuclar aliriz yani cnm sana tavsiyem bi tedavi gormeden direk tese olmayim .
antalya tüp bebek merkezinde micro tese oldu eşim. serikten gelen üroloji doktoru ali fuat kocabıyık diye biriydi. doktoru bile ameliyattan sonra gördük. ameliyat aşamasına kadar tüp bebekteki doktorlar ilgilendi. keşke tedavi için bizi iyi bir üroloğa yönlendirselerdi. şimdi daha bilinçliyiz tabi ki. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. durumdan bizleri de haberdar edin lütfen.Amin cnm bizde pisman olduk ama is icten gecti su anda kaan hocada tedavideyiz ins guzel sonuclanir ALLAH'IN İZNİYLE siz tesenizi hangi doktorda oldunuz
Can'ım fsh,lh yüksek ve testesteron düşük olduğundan beyinden sinyal geliyor fakat sperm üretimi sağlanamıyor dedi Tansel bey..@mehtap2550
Can'ım fsh,lh yüksek ve testesteron düşük olduğundan beyinden sinyal geliyor fakat sperm üretimi sağlanamıyor dedi Tansel bey..@mehtap2550
evet canım aynısını bizede dedi ama bizim testesteron iyiymiş inşallah tedavilerimiz olumlu sonuçlanır Allah hepimizi bu azo illetinden kurtarsın tez zamandaCan'ım fsh,lh yüksek ve testesteron düşük olduğundan beyinden sinyal geliyor fakat sperm üretimi sağlanamıyor dedi Tansel bey..@mehtap2550
hiç sperm yokken progenym diye bir ilaç kullanınca 100 bin sperm mi elde edildi ? anlayamadım . bizde de hiç sperm yok ama hiç bu ilacı duymadım . doktorunuz kim acaba?Merhaba kızlar bnm esimde 0 sperm var 3 ay progenym kullandik o zamn 100 bindi bu ilactan sonra sıfıra düştü siz nasıl bi yol izliyorsunuz. Simdi proxeed plus kullaniyo baklm nolcak
İstanbul acibadem bulent tiras di sonra Bursa acibadem sahin beye devam ettikhiç sperm yokken progenym diye bir ilaç kullanınca 100 bin sperm mi elde edildi ? anlayamadım . bizde de hiç sperm yok ama hiç bu ilacı duymadım . doktorunuz kim acaba?
Hee yok canm net okuyunca anladm once 100 bindi o ilaci kullandik 0 olduİstanbul acibadem bulent tiras di sonra Bursa acibadem sahin beye devam ettik
Ne güzel kızınız varmış ona sımsıkı sarılın yinede şanslısıniz Rabbime şükür bir evladınız var rabbim hepimize nasip etsin inşallahBizim tese ameliyatı başarısız oldu sperm bulunamadı Opu da olamadım bizim için tüp bebek sayfası kapandı artık kızımızla yolumuza devam edeceğiz sizlere hayırlı tedaviler diliyorum hamile arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim 2009 yılının Ocak ayında başlayan kadınlar kulübü üyeliğim 2017 Ocak ayında son bulmuştur hepinize sevgiler
Merhaba esinize tese ameliyati yapılmış mıydı? İlacın böyle bir etki yaratması çok şaşırttı beni faydali bir ilaç diye biliyordumMerhaba kızlar bnm esimde 0 sperm var 3 ay progenym kullandik o zamn 100 bindi bu ilactan sonra sıfıra düştü siz nasıl bi yol izliyorsunuz. Simdi proxeed plus kullaniyo baklm nolcak
Yapilmadi daha dogrusu esim korkudan gdemioMerhaba esinize tese ameliyati yapılmış mıydı? İlacın böyle bir etki yaratması çok şaşırttı beni faydali bir ilaç diye biliyordum
Anladım .bu tur çeşitli vitamin deposu ilaçlar çok etkili diye duymuştum ondan şaşırdım. Ama tabi hormonlarin değerleri falan da önemli.Yapilmadi daha dogrusu esim korkudan gdemio