• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim nohutu islatip pisiriyorum suyunu atiyorum nasil yapiyim haslayipmi pisiriyim
canim ya haşlayıp icir ya da kaynayan suya 6-7 Kasık nohut atarak 10 dk kaynat öyle icir ama yemeğini de bol bol yapın. benim anladigim bu kurden ben de böyle okumuştum nette

Merhaba. Herşeyin hayırlısı diyorum. İnşallah uyguladığınız tedaviler faydalı olur. İğneler dışında ne kullanıyorsunuz acaba dikkat ediyoruz derken ne gibi şeylerden bahsettiniz.
Merhaba amin cnm ins igneler disinda hergun havuc suyu sıkıyorum,kuru incir ve nohut bunlari hergun muhakkak tuketiyoruz doktor bunlari sık sık tuketmesi gerektigini soylemisti tedavi suresinde bakalim ins faydasi olur

antalya tüp bebek merkezinde micro tese oldu eşim. serikten gelen üroloji doktoru ali fuat kocabıyık diye biriydi. doktoru bile ameliyattan sonra gördük. ameliyat aşamasına kadar tüp bebekteki doktorlar ilgilendi. keşke tedavi için bizi iyi bir üroloğa yönlendirselerdi. şimdi daha bilinçliyiz tabi ki. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. durumdan bizleri de haberdar edin lütfen.
Amin cnm ins subat basinda bi test yaptircaz o zamm belli olucak sanirim tedavinin hangi yonde ilerledigi guzel hberler vermek ve almak dilegiyle ins sende skma canini bizde ilk basta cok bilincsiz davrandik ve hemn tese olduk bide yetmedi ben bile hazirlanmistim bosu bosuna o kadar igne yedim yumurta takibine gittim geldim ama olmadi kismet degilmis simdi sadece esim tedavide bu sefer ben hazirlanmicam bakalim artik herseyin hayirlisi benim icinde bi tecrube oldu iste ne diyim

canim ya haşlayıp icir ya da kaynayan suya 6-7 Kasık nohut atarak 10 dk kaynat öyle icir ama yemeğini de bol bol yapın. benim anladigim bu kurden ben de böyle okumuştum nette
Nohutu pisirmek icin islayinca suyunu dokuyoruz o nasil olacak isladigim suylami pisirsem

Nohutu pisirmek icin islayinca suyunu dokuyoruz o nasil olacak isladigim suylami pisirsem
canım ıslattıgın suyla degıl yarım lıtre kaynayan suya 6 7 yemek kasıgı nohut at kaynamaya gelınce 10 dakıka tut ve kapat ılık olunca suz esıne sabah kahvaltısından sonra ve ogle yemegınden önce bır bardak ver

ıyı olmaz canım fshı dusuk olanlar kullanıyor sadece kecıboynuzu
canım bu bilgi cok iyi oldu önceki tedavilerde kullan mıştım bu defa kulanmayalım nohut yemeğini yaparken haşlayım ozaman haşladığım su ne kadar sürede bitmesi gerekir

Arkadaşlar merhaba..eşim azospermi..yaklaşık 1,5 ay önce Kaan hocayla tedaviye başladık..sperm üretimi sıfır..Fsh 22 idi..Kaan hoca öncelikle Fsh ın düşürülmesi gerektiğini yüksek olmasının sperm üretimini engellediğini söyledi..choiromon ve promotil kullanmaya başladık..eşim 2 gün önce kan testi verdi..fsh 0.57 ye düşmüş..bu kadar çabuk düşmesi normal mi değil mi anlayamadım..bu konu hakkında bilgisi olan var mı?? Rabbim dayanma gücü versin inşş hepimize..hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah..

Merhaba bizde 2 yıla yakın azospermle mücadele ediyoruz eşim tese oldu %4 haploid hücre çıktı klomen kullanıyoruz artış olursa tüp bebeğe geçeceğimizi söyledi Kaan aydosta tedavi görüyoruz bizim durumda olup hamile kalanlar varmı Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor
azospermi sebebiniz nedir canım kaan aydosta ne kadardır tedavi görüyorsunuz

azospermi sebebiniz nedir canım kaan aydosta ne kadardır tedavi görüyorsunuz
Herşey normal canım sebebini bilmiyoruz Ama sperm 0 Kaan hocada 2 yıla yakın tedavi görüyoruz eşim 2. Kez tese oldu bu tesede sadece %4 haploid spermatid olduğunu söyledi Dr bakalım sonuç nereye gidicek Allah hepimize tez zamanda nasip eder evlat inş

Herşey normal canım sebebini bilmiyoruz Ama sperm 0 Kaan hocada 2 yıla yakın tedavi görüyoruz eşim 2. Kez tese oldu bu tesede sadece %4 haploid spermatid olduğunu söyledi Dr bakalım sonuç nereye gidicek Allah hepimize tez zamanda nasip eder evlat inş
Canin rabbim en kisa surede yuzunu guldursun ilac ne kullaniyosunuz

Merhaba arkadaslar burdaki herkesin esinin azospermi oldugunu dusunerek belki yardimci olabilirim diye birseypaylasmak istiyorum..iki bucuk yillik evliyim esim tikanikliga bagli gorunen azospermiydi iki kere tup bebek denedik mesa oldu esim tutmadi suan 3.deniyoruz ve mucize oldu resmen esimden 1 tane sperm bulundu aglamamak elde degil ve hepsi hocamiz Mufit Gunel sayesinde oldu size kesinlikle tavsiye ederim cunku esi azospermi olanlar oncelikle urologta tedaviye baslayip sonra tup bebege gecmeliler esime ilac tedavisi verdi 1 ay ve keci biynuzu pekmezi suan bi mucoze oldi resmen cok mutluyuz size belki bir umut olur diye paylasmak istedim

Merhabalar arkadaşlarım;
Allah hepimizin yardımcısı olsun öncelikle, Bizde azo hastalığı ile mücadele edenler klubüne yaklaşık 4 ay önce katıldık maalesef. Eşim ve ben duyduğumuzda herkesler gibi çok üzüldük, ama rabbim böyle dertleri peygamberlerine bile verirken biz kulların böyle şeylerde isyan etmesi yakışmaz bize diye düşünerek başladık araştırmaya. İnternette dolaşırken sürekli Celalettin hoca ile alakalı bilgiler okuyordum fakat bir türlü yerini yurdunu bulamadım. Velhasıl sonunda ulaştık kendisine muayene olduk. Kendisi tanıdığım en insan doktorlardan biri. Mükkemmel bir insan öncelikle, o kendini mert zanneden proflardan değil. Bize bu işin sabırla çözülebileceğini söylediğindeki mutluluğumu anlatamam. Eşimin önce yaptırdığımız testlerinde hiç hücre görülmemiş ve gittiğimiz proflar sadece ameliyat ile bu işi çözebileceklerini onda da oranın düşük olduğunu söylediler. Hormonlarla falan uğraşamıyorlarmış Bilim Adamları. Eşimde FSH çok yüksekti, Celallettin hoca ile görüştüğümüzde önce hormonları sıfırlayacağını daha sonra yükselterek normal seviyelerde tutacağını söylemişti. 3 aylık iğne ve gıda takviyelerine başladık. Geçen hafta eşim test verdi ve hormonları sıfırlanmış, yapılan boyama testinde de öncü sperm hücreleri 2.5 katına çıkmıştı. Bugün kendisiyle tekrar görüşeceğiz, bence ameliyat olmadan önce alternatif tedaviler denenmeli, sonra en son çare olarak tese vs yapılmalı diye düşünüyorum. Çok uzattım farkındayım süreç yıpratıcı farkındayım sizleri çok iyi anlıyorum. Ama rabbim büyük nerede el açıp evlat hasreti çeken var ise rabbim hayırlısıyla yüzlerini güldürsün. İçinde de bizi güldürsün inşallah.

Bu arada ufak bir tüyo, celalettin hocanın kendisi de aynı dertten muzdaripmiş maşallah kendisini 2 tane miss gibi evladı var. Evvela tevvekkül sonra takdir. Rabbim sınavlarımızdan başarıyla çıkacağımız günleri yakın kılsın inşallahhh:):):)

Back
X