Canım o kadar acıyor ki. Hiçbir kelime hiçbir söz anlatamaz hissettiklerimi. Umutlarım hayallerim vardı benim simdi hepsi yıkılmış durumda. Şu anda belki yaşadıklarımdan böyle konuşuyorum. ( daha yılımızı doldurmadik bile evliligimizde. 3-4 ay önce öğrendik azosperm olduğunu eşimin. O kadar sağlıklı ki eşim hiç aklımıza bile gelmemişti böyle bir problem. Öğrenince ürologa yönlendirildik. Elle muayene, bütün hormonlar, genetik testler, renkli ultrason hepsi temiz çıkınca 2 aylık ilaç tedavisi uyguladık ve ek olarak bitkiseller. 2 kez daha yapıldı sperm testi sonuç sıfırdı yine. Doktorumuz sizden umutluyum tese yapalım dedi araştırdık sorduk ok dedik teseye. Dün eşim tese oldu. Sonuç sıfır. Esimin yaşadığı acıyı ağrıyı görünce canım yanıyor)
Güçlü biriyim tekrar umut ederim tekrar kurarım eşimle güzel hayaller. Ama bundan sonra uzun bir süre bu konu için tıbbî şeylere hastaneye doktorlara tamamen kapılarımı kapattım. Eşim sağlıklı olarak yanımda olsun yeter. Rabbim nasip ederse olur etmezse hamd olsun. İnşallah Rabbim bana da güzel meleğimi kucağıma almayi nasip eder. Onun gelecegi günü hasretle özlemle bekleyeceğim.
Beni en iyi anlayacak derdimi paylasacagim kisiler sizlersiniz. Allah hepinize bu konuda yardımcı olsun. Her şey gönlünüzce olsun.