• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm umudunu kaybetme rabbim herseyin hayirlisini bilir ve verir bende o duygulardan gectim
Esimin ilk tesesinde serteoil only cell denildi sperm hucresi dahi yok dediler.psikolog geldi uzulmeyin baska sekildede evlat sahibi olursunuz dediler.esimin goz yaslarinda boğuldum ben ogun dedimki ben sadece rabbimden istiyorum inaniyorum olacak hayirlisiyla ve 2.tese icin istanbula gittik 3 ayri doktorla gorustuk ve tansel hocada karar kildik.hoca bize ben bulurum dedi ve gercekten 9 sperm buldu ama nasip degilmis bolunme tamamlanmadi.kayseriye geldigimizde doktor sasirdi nasil bulmus dedi.ve 1yil esime sadece bitkisel kur verdim ve olacak inan dedim.ustelemedim sonucu gorunce sok oldu ama ben zaten biliyordum cikacagini şimdi subatta tekrar tedaviye basliyorum normal yolla cikan 75 80 motil var donduruldu.ve biliyorum rabbim bana onur ve nur 'umu verecek hayirlisiyla sende inan dert veren dermaninida verir sadece zamani vardir.
Allah'ımseni onur una ve nur una kavustursun ne güzel pes etmemiş olmanız inşallah rabbim en kısa zamanda mucizeni nasip etsin

Canım o kadar acıyor ki. Hiçbir kelime hiçbir söz anlatamaz hissettiklerimi. Umutlarım hayallerim vardı benim simdi hepsi yıkılmış durumda. Şu anda belki yaşadıklarımdan böyle konuşuyorum. ( daha yılımızı doldurmadik bile evliligimizde. 3-4 ay önce öğrendik azosperm olduğunu eşimin. O kadar sağlıklı ki eşim hiç aklımıza bile gelmemişti böyle bir problem. Öğrenince ürologa yönlendirildik. Elle muayene, bütün hormonlar, genetik testler, renkli ultrason hepsi temiz çıkınca 2 aylık ilaç tedavisi uyguladık ve ek olarak bitkiseller. 2 kez daha yapıldı sperm testi sonuç sıfırdı yine. Doktorumuz sizden umutluyum tese yapalım dedi araştırdık sorduk ok dedik teseye. Dün eşim tese oldu. Sonuç sıfır. Esimin yaşadığı acıyı ağrıyı görünce canım yanıyor)
Güçlü biriyim tekrar umut ederim tekrar kurarım eşimle güzel hayaller. Ama bundan sonra uzun bir süre bu konu için tıbbî şeylere hastaneye doktorlara tamamen kapılarımı kapattım. Eşim sağlıklı olarak yanımda olsun yeter. Rabbim nasip ederse olur etmezse hamd olsun. İnşallah Rabbim bana da güzel meleğimi kucağıma almayi nasip eder. Onun gelecegi günü hasretle özlemle bekleyeceğim.
Beni en iyi anlayacak derdimi paylasacagim kisiler sizlersiniz. Allah hepinize bu konuda yardımcı olsun. Her şey gönlünüzce olsun.
Canım yazdıklarini okurken sanki ben yazmisim bunlari diye okudum. Cunku ayni seyleri yasadim. Evliligmzn 9.ayinda ogrendik hayat durdu gibi geldi. Hemen arastrmaya basladik.testler yaptrdik hersey normal. Hersey normalken nasil olur diyr dusunduk. Doktorlarla gorustuk kisa sureli tedaviler.suan 4 yillik evliyiz gecen temmuzda tese oldu esim ve sperm bulunamadi. O zaman Allahim sanki bi guc verdi. Toparladik uzerinden 6 ay gecti umudumuzu hic yitirmedik. Biliyoruzki umutsuzluk seytandandir. Umut etmek Allahtandir. O sevdigi kullarini imtihan ediyor bunu hic unutma. Arada bi aglamiyormuyum agliyorum ama sayisi gulumsememden daha azdir. Allah gun geliyo oyle bi kuvvet veriyorki sen bile inanamiyosun. Her saniye butun kudreti kuvveti sabri merhameti uzerimizde tecelli ediyor. Nasil dayandim diyosun.sasiriyosun. şükürler olsun bu imtihani verene diyorum. Belki vermeseydi bizde bazi gozu kor olmus anneler gibi olacaktik. Belki cocugunu döven anne diyemiyorm o kadinlar gibi. Bize evladin mucize oldugunu emanet oldugunu bu sekilde gosteriyor Rabbim. Allah kimseye kaldiramayacgindan fazlasini yuklemiyor. Umut hep olmalı. Bizi dua ile kapisina cagiran Allah 'a hamdolsun. Rabbim yureginize yuvaniza inşirah ferahliği versin.

Canım haberde dedi azosperm diye kaç kere dinledim dinledim yazdım birde hatta klinik de aradım azosperm dedim evet onlara uygulanıyor dedi 2 kez tese olduk dedim tese sonucunu mail den istedi sonuçlara göre olur olmaz diye bilgi verecekler kaan hocaya sordum bende bakalım 10 güne cevap gelir ne diyecek
Canım meraba kilinigin numarasını adresini yazarmisin görüşmek isriyoruz

Merhaba arkadaşlar.. aylardır takip ediyordum forumu sonunda bende içimi dökeyim dedim. Eşimin azosperm olduğunu geçen sene Nisan ayında öğrendik çocukluğunda İnmemiş testis ameliyatı olmuş .. 4 sene evliyim hiç korunmadım problemin hep bende olduğunu sanıyordum adetim hep geçiktiği için.. ne kadar cahilmişim :) test sonucunda eşimde 5 adet ölü sperm çıkmıştı ve 2 hafta sonrasında 1 canlı 11 ölü sperm. Belçika'da yaşıyorum ve Tüp bebeği inşallah şubatın sonunda İstanbul Memorial hastanesinde yaptıracağım. İnşallah hepimiz anneliği tatarız bizi sadece bizler anlarız.. Size bi soru arkadaşlar eğer ki 1 sağlıklı ve 11 ölü sperm çıktıysa Micro tese den sperm bulunabilir mi şansımız var mı?

Merhaba arkadaşlar.. aylardır takip ediyordum forumu sonunda bende içimi dökeyim dedim. Eşimin azosperm olduğunu geçen sene Nisan ayında öğrendik çocukluğunda İnmemiş testis ameliyatı olmuş .. 4 sene evliyim hiç korunmadım problemin hep bende olduğunu sanıyordum adetim hep geçiktiği için.. ne kadar cahilmişim :) test sonucunda eşimde 5 adet ölü sperm çıkmıştı ve 2 hafta sonrasında 1 canlı 11 ölü sperm. Belçika'da yaşıyorum ve Tüp bebeği inşallah şubatın sonunda İstanbul Memorial hastanesinde yaptıracağım. İnşallah hepimiz anneliği tatarız bizi sadece bizler anlarız.. Size bi soru arkadaşlar eğer ki 1 sağlıklı ve 11 ölü sperm çıktıysa Micro tese den sperm bulunabilir mi şansımız var mı?
Iyi bir micro tese olursa evet var ama benim esim kayseri memorialda oldu ve bulamadilar doktoru iyi araştırma ni oneririm

Canım açıkta çıkıyorsa tesede de çıkar büyük ihtimalle ama teseden önce bitkisel kürler kullansın benim esimdede ölü spermler çıkıyordu açıkta Üroloji dr u klomen evicap ve promotil kullandirdi hatta bize bir şey yaşar sonra ölür dedi benim amacım ölmelerini engellemek dedi 3 ay kullandı sonra tüp bebek merkezine gittik orda test yaptırdı nadir alanlarda immotil çok nadir alanda motil Sperm bulundu tüp bebek dr u ilaçları bıraktıldı emodeks verdi bu daha etkili dedi onu kullandı bir ay keçi boynuzu kürü denedim çıkan spermler kaliteli dedi teseye gerek kalmadı dedi allah yar ve yardımcınız olsun canım ama bence direk gitmeyin teseye belki doğal yolla çıkış olur inşallah

uzun zamandır buraya bir şeyler yazmıyordum. o kadar celalettin hoca hakkında yazılanlara rağmen tercih edenler olmuş inşallah tedavilerinde sonuca ulaşırlar. biz de ilk etapta tese olmak istemediğimiz için ( emre ve kaan hoca ya mail attım hormonlarda bir sıkıntı yok ilaç kullanımına gerek yok direkt tese demişti) bizde korktuk ilk başta. celalettin hoca ile murat başar dan aynı anda randevu aldık ilk celalettin e gittik orda konuşunca murat başar a da muayene olacağımız söyledik bize o da direkt tese der dedi boşuna gitmeyin o neşeli tavırlarıyla. bizde vazgeçtik.bin pişmanım keşke o gün murat hocaya da muayene olsaymışım şuan gidip gelecek tese ve tüp olacak masrafı karşılayamam memorialde. dedik tedavi eden tek celalettin hoca var evet üroloji doktoru değil ama o da aynı yollardan geçmiş o zamanlar bir kaç iyi yorum da vardı buralarda gittik 1 seneye yakın iğne vurulduk. ki bize 3 6 ayda sonuç alırız dedi ama bişe olmadı spermatid değerlerinin yükselmesi ilk testlerde bizi heyecanlandırsa da sonra bir anlamı olmadı. gittiğimizde kayıtlı bir yerde bilgilerimizin olmaması sürekli hatırlatma durumunda kalmamız, tlf ile sürekli konuşması, verdiği randevu saatine geç kalması , değişik tavırları ve sonuç alınamayan tedavi ile bıraktık. vurulan iğneler herkese aynı . bizde fsh lh hepsi zaten iyiydi ama yüksek olan kişilerle aynı iğneleri verdi tabi bunları daha sonraları idrak ediyorsun o ara hep bi leyla tedavideyim tese yok çıkış olacak inşallah ne güzel havası. tedaviyi bıraktık ve kendimiz yine birkaç kür vs uygulayarak bu güne geldik ilk gittiğimiz tarih 2015 sonu . şimdi üroloji doktoruna gittik kendi yaşadığımız şehirde. bize proxseed ve klomen verdi bunların sonucunda da çıkmayacak büyük ihtimal tese olunacak. artık doktorlara pek bi güvenim yok burda ki okuduğum yorumlara ve çıkan sonuçlara göre hepsi aynı gözümde şuan gittiğimiz doktor da dahil hep para ticaret müşteri ilişkisi. neyse şuan imkanım olsa tansel hocaya ve murat hocaya giderdim ikisi hakkında hala düşüncelerim iyi yönde tansel hocanın sorunu çözmeye çalışması ve hasta için uğraşması yönü ve murat hocanın başarısı yönü ile. ikisininde çalıştığı hastanelerin tüp bebek merkezleri yorumları iyi. ama istanbul da 20 gün kalacak imkan tüp tese vs bunlar için zor bi dönemdeyiz. nisan gibi tese düşünüyoruz inşallah o zamana kadar kararımız değişir imkanımız düzelir ve ist gidebiliriz. inşallah Allah herkese hayırlı sağlıklı imanlı bir evlat , olmazsa da her serde bir hayır vardır diyerek kabullenmeyi nasip eder. çünkü dünya evlat sevgisini tatmak için güzel bir yer olsa da yetiştirmek için aynı şekilde değil.

Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar.. eşim sigara içiyordu ozamanlar bıraktı şuan sadece Hünnap Keçiboynuzu pekmezi yiyor sabah ve akşam. Hormonları iyi çıktı genetik test yaptırmadık keşke yaptırsaydık. Avrupa'da tüp bebek pek gelişmemiş, pek önemsemiyorlar gibi. Türkiye'de daha başarılar. Tüp bebek tedavisini Cem Demirel de yaptıracağız iyi bir doktora benziyor inşallah yanılmam.

Sonu
03124427404 gurgan clinik mrb size ne diyecekler haber ver sende
Tahlil sonuclari bide kısa bi özgeçmiş gondermemi istediler çarşamba günü üroloji doktoru gelcekmis bizim sonuçlara bakıp ona göre değerlendirme yapilicakmis tedaviye uygun görülürse cagircaklar bu tedaviiçin sizin düşünceleriniz nedir kızlar kendi aramızda istişare yapalım düşüncelerinizi paylasin

Merhaba bayanlar bisiler sormak istiyorum eşim azospermi hastası medipol hastanesine gittik tüp bebek dedi oda yüzde elli bir şans dedi kromozom testi istedi bir ay sonra çıkacakmış sizce bu test kötü çıkarmı çıkarsa biz başka.dr lara gidelim mi hangi doktoru onerirsiniz

Merhaba bayanlar bisiler sormak istiyorum eşim azospermi hastası medipol hastanesine gittik tüp bebek dedi oda yüzde elli bir şans dedi kromozom testi istedi bir ay sonra çıkacakmış sizce bu test kötü çıkarmı çıkarsa biz başka.dr lara gidelim mi hangi doktoru onerirsiniz

Arkadaslar bu celalettin peru ne doktorudur
Arkadasim cellalettin peru ichastaliklar doktoru ama uroloji doktoru sanıyor kendini kesinlikle tavsiye etmiyorum.ben gittim.dergah gibi bi yerde hasta bakıyor ve eline birkac fotokopi kagidi almis spermi anlatiyor.ve igne bitkisel kur veriyor zaman kaybi gercekten bende burda yazılanlara bakarak gittim ve husrana ugradim.parama yazik oldu.okadar yaziyorum ama hala cellalettin peru soruluyor.arkadaslar bizlerin sorununu iyibir urolog ve androlog çözer ben o doktor bozuntusundan daha cok sey bildigime inaniyorum.cunku sorunum var ve onun icin surekli arastirip okiyorum adama soruyorum donup dolasip bana kurbagalarin olusumunu anlatiyor.bilgi 0 yok kendide azoymus kendini tedavi etm8s iyibir yalanci urolaglari karaliyor.yine soyluyorum imkanin8z varsa butun testleri universite hasyanesinde yaptrip tansel hocaya gidin.rabbim gonlumuze gore verir insallah

• Beğen
Reactions: yry
Arkadasim cellalettin peru ichastaliklar doktoru ama uroloji doktoru sanıyor kendini kesinlikle tavsiye etmiyorum.ben gittim.dergah gibi bi yerde hasta bakıyor ve eline birkac fotokopi kagidi almis spermi anlatiyor.ve igne bitkisel kur veriyor zaman kaybi gercekten bende burda yazılanlara bakarak gittim ve husrana ugradim.parama yazik oldu.okadar yaziyorum ama hala cellalettin peru soruluyor.arkadaslar bizlerin sorununu iyibir urolog ve androlog çözer ben o doktor bozuntusundan daha cok sey bildigime inaniyorum.cunku sorunum var ve onun icin surekli arastirip okiyorum adama soruyorum donup dolasip bana kurbagalarin olusumunu anlatiyor.bilgi 0 yok kendide azoymus kendini tedavi etm8s iyibir yalanci urolaglari karaliyor.yine soyluyorum imkanin8z varsa butun testleri universite hasyanesinde yaptrip tansel hocaya gidin.rabbim gonlumuze gore verir insallah
Ben gitmeyi dusunmuyorum sadece ismi surekli geciyor o yuzden merak ettim dediklerini anliyorum Bizler 1 adet sperm icin herseyi yaparken insanlar bizim hayallerimizle oynuyorlar

Back
X