Yok canım eşim 1 kere tese oldu 1.tedavide normal yolla hücre bulundu ikincide normalden bulunmadı tese ile bulundu ama kaliteli değildi 1 embriyo oldu oda tutmadı 3.de çıkış vardı ama kaliteli değil dedi dr büyük ihtimalle tese gerekecek dedi yüzde 70 o yüzden toplama günü hazırlıklı gelin dedi 1 ay her gün sabah akşam keçi biynuzu kullandı toplama günü ameliyat olsun diye beklerken hemşire cıkabilirsiniz dedi eşim teae olacak dedim dra soruyum o zaman dedi geldi yok tese olmayacak çıkan spermler kaliteli ve yeterli gözüküyor dedi şok oldum 14 yumurta toplandı 6sı döllendi 3.gün 5 embriyo donduruldu dr dondurulmuş transferi yapmak istedi şans daha yüksek dedi 10 Ocak transferi yapacaktı 9 Ocak beni aradı gittim sadece 2si çözüldü ve kaliteleri çok kötü dedi transferi yapmak istemiyorum koyacağınız paraya yazık dedi sadece yüzde 10 şans verdi tamam dedik yapmayalım tekrar en gec 6 ay sonra başlayın dedi eşinde çıkış durabilir dedi biraz korktum 1 2 sene beklemeyi düşünüyorduk ama çok büyük risk alırsınız diyor bu defa tese ile bile bulunmayabilir diyor çünkü sürekli çıkış olmuyordu daha önce bakalım sonbahar da 4.tüp bebeği yaptıracaz ama maddi manevi yıkıldım