Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizimki de içerde sperm hücreleri gelişiyor belirli bi aşamada kalıyo ileriye gecemiyo bunada maturasyon duraksamasi deniliyo doktorumuz bize olgunlasmamis bir meyve gibi düşünün demişti mikro delesyon tahlili biz yaptirmisiz önceden ondada hersey normal dün kilinige faskladim bugün dönüş yapilicak büyük ihtimal tedaviye uygun gorulucek sizdede durum aynı sanırım tedaviye başlamayı dusunuyomusunuz
bizde sperm hiç yok ne derlerse bakacagız artık

Merhaba arkadaşlar 3yıl once bu topige girmek için üye olmuştum. Tese ameliyatı sonrasında . Tese ameliyatını emre bakırcıoglunda olmuştuk

Yaklaşık 7yıldır evlıyim
3yıl önce kaan aydos ta tedavi olmaya başladık chorıomon igne ve klonen verdi eşime 3yıl cok düzenli kullandık doktordan hiç bi şikayetimiz olmadı zaten ilk görüşmeden sonra herşeyi mail yoluyla hallettik
Yurt dışında yaşiyorum igneleri falan getirtmekte cok zorluk cektim
ot cöp ne bulduysak denedik .
Dün doktora gönderdigim sperm fişh testinin sonuçlarına doktor cevap vermiş
Yapılacak pek bişeyin kalmadıgını eşimin tedaviye cevap vermedigini yazmış İsterseniz tekrar tese yapalım yüzde 5-10 ihtimal cıkabilir demiş

isterseniz kök hücreyı bekleyin ya sperm donosyonu yada evlat edinin demiş

Yanliş anlaşilmasın sakın doktoru kötülemiyorum sonucta elinden geleni yaptı
Ben 6ay daha tedaviye devam etmek istiyorum dedim zaten elimizde ilaclar var
6ay sonra belki bidaha tese olur eşim ondada cıkmazsa ben artık yavaş yavaş umudumu kaybediyorum

Ama azda umut varsa siz kaybetmeyin umudunuzu
devam edin ama ben yoruldum artık sadece içimi dökmek için yazdım
Sormak istedikleriniz olursa cevaplarım

Ha

Hangi doktorda tedavidesiniz isvicreden gelen ilacin ismini biliyomusun

Getirecegi ilacin adını bizimle paylaşır mısın
Canlarım ilacın adını bilmiyorum o gün zaten kafam yerinde değildi hiçbir şey konusamadım dr konuştu ben dinledim biz Mayıs gibi baslayabiliriz ilaca çünkü başladıktan 3 yada 4 ay sonra tüp bebekğe basloycaz ama ilacı alır almaz burda paylaşacam inşallah umut olur hepimize mecbur ne deseler yapıyoruz 4.deneme olacak çok yoruldugumu hissediyorum bu defa olur mu olmaz mı olmazsa maddi olarak tekrar yaptırabilirler miyiz bilmiyorum inşallah hepimiz hayırlısı ile bu sınavı bitirelim inşallah hepimiz mis kokulu meleklerimize kavuşuruz

Canlarım ilacın adını bilmiyorum o gün zaten kafam yerinde değildi hiçbir şey konusamadım dr konuştu ben dinledim biz Mayıs gibi baslayabiliriz ilaca çünkü başladıktan 3 yada 4 ay sonra tüp bebekğe basloycaz ama ilacı alır almaz burda paylaşacam inşallah umut olur hepimize mecbur ne deseler yapıyoruz 4.deneme olacak çok yoruldugumu hissediyorum bu defa olur mu olmaz mı olmazsa maddi olarak tekrar yaptırabilirler miyiz bilmiyorum inşallah hepimiz hayırlısı ile bu sınavı bitirelim inşallah hepimiz mis kokulu meleklerimize kavuşuruz
Canim 4. Tesemi olucak diger ucu hangi doktorlarda oldu birde ilacin ismini ogrenme imkanin yokmu bizde baslasak

Hay Allah razı olsun bunları duymak bile yetiyor bana.. inşallah şifa olur eşine o ilaç sperm çıkmakla da yetmiyor sanırım imtihanımız bitmiyor demekki..bizde tek bir sefer çıkmıştı spermler sizde sürekli çıkış oluyor mu? yani tese de çıksa biz razıyız eşimde bende ameliyata o çıkan spermler inşallah üretimin var olduğunun işaretidir.. zahmet olmazsa sizin durumdan biraz bahsedermin azo sebebinizden hormonlardan genetik vs. illaki yazmışsındır ama benim gözümden kaçmış. şimdiden teşekkür ederim..
Özelden mesaj atıcam o kadar yazdım ki artık yazmaya utanıyorum burdaki arkadaşlar ezberledi heralde bizim süreci:KK48::KK48::KK70:

Merhaba arkadaşlar 3yıl once bu topige girmek için üye olmuştum. Tese ameliyatı sonrasında . Tese ameliyatını emre bakırcıoglunda olmuştuk

Yaklaşık 7yıldır evlıyim
3yıl önce kaan aydos ta tedavi olmaya başladık chorıomon igne ve klonen verdi eşime 3yıl cok düzenli kullandık doktordan hiç bi şikayetimiz olmadı zaten ilk görüşmeden sonra herşeyi mail yoluyla hallettik
Yurt dışında yaşiyorum igneleri falan getirtmekte cok zorluk cektim
ot cöp ne bulduysak denedik .
Dün doktora gönderdigim sperm fişh testinin sonuçlarına doktor cevap vermiş
Yapılacak pek bişeyin kalmadıgını eşimin tedaviye cevap vermedigini yazmış İsterseniz tekrar tese yapalım yüzde 5-10 ihtimal cıkabilir demiş

isterseniz kök hücreyı bekleyin ya sperm donosyonu yada evlat edinin demiş

Yanliş anlaşilmasın sakın doktoru kötülemiyorum sonucta elinden geleni yaptı
Ben 6ay daha tedaviye devam etmek istiyorum dedim zaten elimizde ilaclar var
6ay sonra belki bidaha tese olur eşim ondada cıkmazsa ben artık yavaş yavaş umudumu kaybediyorum

Ama azda umut varsa siz kaybetmeyin umudunuzu
devam edin ama ben yoruldum artık sadece içimi dökmek için yazdım
Sormak istedikleriniz olursa cevaplarım
Sizin azospermi sebebi nedir haftada kac gun igne oldunuz hormonlar nasilki tedavi 3 yil surmus sabrin sonu selamettir insallah

Canim 4. Tesemi olucak diger ucu hangi doktorlarda oldu birde ilacin ismini ogrenme imkanin yokmu bizde baslasak
Yok canım eşim 1 kere tese oldu 1.tedavide normal yolla hücre bulundu ikincide normalden bulunmadı tese ile bulundu ama kaliteli değildi 1 embriyo oldu oda tutmadı 3.de çıkış vardı ama kaliteli değil dedi dr büyük ihtimalle tese gerekecek dedi yüzde 70 o yüzden toplama günü hazırlıklı gelin dedi 1 ay her gün sabah akşam keçi biynuzu kullandı toplama günü ameliyat olsun diye beklerken hemşire cıkabilirsiniz dedi eşim teae olacak dedim dra soruyum o zaman dedi geldi yok tese olmayacak çıkan spermler kaliteli ve yeterli gözüküyor dedi şok oldum 14 yumurta toplandı 6sı döllendi 3.gün 5 embriyo donduruldu dr dondurulmuş transferi yapmak istedi şans daha yüksek dedi 10 Ocak transferi yapacaktı 9 Ocak beni aradı gittim sadece 2si çözüldü ve kaliteleri çok kötü dedi transferi yapmak istemiyorum koyacağınız paraya yazık dedi sadece yüzde 10 şans verdi tamam dedik yapmayalım tekrar en gec 6 ay sonra başlayın dedi eşinde çıkış durabilir dedi biraz korktum 1 2 sene beklemeyi düşünüyorduk ama çok büyük risk alırsınız diyor bu defa tese ile bile bulunmayabilir diyor çünkü sürekli çıkış olmuyordu daha önce bakalım sonbahar da 4.tüp bebeği yaptıracaz ama maddi manevi yıkıldım

Sizin azospermi sebebi nedir haftada kac gun igne oldunuz hormonlar nasilki tedavi 3 yil surmus sabrin sonu selamettir insallah
Sebep olarak dün hoca yapısal bozukluk dedi zaten eşimin testisleri normalden biraz küçükmüş
İlk zamanlar haftada 3igne vurunmuştuk ilaca klomene başlayınca haftada 1e düştü
Eşimin hormonlarında falan hiç bi sorun yok tıkanıklık ta yok
3yıl sürmesi bizim tese olmak istememizden kaynaklanıyo .
Testlerde hiç haploit hücre cıkmıyo
Yanı sperm cıkma olasılıgı cok az
İlk tese de eşim cok agrı cekmişti oyuzden 2.teseyi hemennolmak istemedik biz

C
Sebep olarak dün hoca yapısal bozukluk dedi zaten eşimin testisleri normalden biraz küçükmüş
İlk zamanlar haftada 3igne vurunmuştuk ilaca klomene başlayınca haftada 1e düştü
Eşimin hormonlarında falan hiç bi sorun yok tıkanıklık ta yok
3yıl sürmesi bizim tese olmak istememizden kaynaklanıyo .
Testlerde hiç haploit hücre cıkmıyo
Yanı sperm cıkma olasılıgı cok az
İlk tese de eşim cok agrı cekmişti oyuzden 2.teseyi hemennolmak istemedik biz
Canim ben bu haploidden anlamiyorum ama kendi sitesinde yaziyodu haploid cikmadi ama tesede bulundu diye insallah sizdede bulunur

Yok canım eşim 1 kere tese oldu 1.tedavide normal yolla hücre bulundu ikincide normalden bulunmadı tese ile bulundu ama kaliteli değildi 1 embriyo oldu oda tutmadı 3.de çıkış vardı ama kaliteli değil dedi dr büyük ihtimalle tese gerekecek dedi yüzde 70 o yüzden toplama günü hazırlıklı gelin dedi 1 ay her gün sabah akşam keçi biynuzu kullandı toplama günü ameliyat olsun diye beklerken hemşire cıkabilirsiniz dedi eşim teae olacak dedim dra soruyum o zaman dedi geldi yok tese olmayacak çıkan spermler kaliteli ve yeterli gözüküyor dedi şok oldum 14 yumurta toplandı 6sı döllendi 3.gün 5 embriyo donduruldu dr dondurulmuş transferi yapmak istedi şans daha yüksek dedi 10 Ocak transferi yapacaktı 9 Ocak beni aradı gittim sadece 2si çözüldü ve kaliteleri çok kötü dedi transferi yapmak istemiyorum koyacağınız paraya yazık dedi sadece yüzde 10 şans verdi tamam dedik yapmayalım tekrar en gec 6 ay sonra başlayın dedi eşinde çıkış durabilir dedi biraz korktum 1 2 sene beklemeyi düşünüyorduk ama çok büyük risk alırsınız diyor bu defa tese ile bile bulunmayabilir diyor çünkü sürekli çıkış olmuyordu daha önce bakalım sonbahar da 4.tüp bebeği yaptıracaz ama maddi manevi yıkıldım
Sanslisin canim allaha sukur bulunmus insallah tese olmadan normal yolldan bolca cikar

C

Canim ben bu haploidden anlamiyorum ama kendi sitesinde yaziyodu haploid cikmadi ama tesede bulundu diye insallah sizdede bulunur
İnşallah canım çok teşekkür ederim cıkmasada artık evlat edinmeyi düşünüyorum gerci eşime konuyu acmadım daha me tepki verir bilmiyorum

Neyse canım tekrar yazdım :KK48::KK48:
Anladım canım inşallah 4. denemenizde kavuşursunuz bebişinize.. sanırım sperm kalitesizliğinden embriyo oluşmuyo inşallah yurtdışından gelecek olan ilaç derdinize çare olur.. canım son olarak hormonlarınızın sonucunu biliyorsan yazarmısın merak ettim..

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım eşim tansel beyde tedavide 3 ay iğne tedavisi demişti.. her ayın sonunda tahlil verecekti eşim ilk ayımız bitti bugün kan verdi eşim ve ben az önce sonuçlara baktım netten.. sonuçlar gayet iyi gözüküyor.. tedaviye başlamadan önce fsh 21 lh 7 testesteron 3.5 bugün ki sonuçlarda şöyle fsh 3 lh 1.1 testesteron 6.5 lh biraz düşük sanki.. inşallah sadece kağıt üzerinde olumlu değildir.. çıkış olmasından umutlu değilimde ameliyatta bulunur inşallah..hayırlı geceler..

Merakla bekliyorum

Anladım canım inşallah 4. denemenizde kavuşursunuz bebişinize.. sanırım sperm kalitesizliğinden embriyo oluşmuyo inşallah yurtdışından gelecek olan ilaç derdinize çare olur.. canım son olarak hormonlarınızın sonucunu biliyorsan yazarmısın merak ettim..
Sağol canım inşallah kavußuruz hepimiz bizim hormon Vs hersey normal gözüküyor dr lar eşimin mesleğine bağlıyorpar dönerde çalışıyordu sıcak hücreleri eritiyor olabilir dediler eşim döneri bırakalı 3 sene oldu bu defa da olmazsa artık uzun bir süre yaptıramayız sonra tekrar yaptırabilir miyiz onu da bilmiyorum çok yorgunum her negatif ömrümden ömür alıyor hatta ben bu denemeyi bile yaptırmayı düşünmüyordum eşim ısrar ediyor geçen ilk defa evlat edinmeyle ilgili oturup konuştuk eşim de açık kapı bıraktı o zaman gelirse konuşuruz dedi inşallah gerek kalmadan mis kokulum gelir :KK43:

Back
X