Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaan aydosun kendi sitesinde soru sor bolumunde iletisim kurabilirsinKızlar Kaan Aydos un mail adresini verebilirmisiniz ?
Canım eşim kullandı sabah akşam aç karnına içtiKizlar promotil kullananlar varmi ac mi iciliyo tokmu bilginiz varmi
Jinekomosti ne oluyo canimEşi Ovitrelle yada pregnly iğne kullanıp yan etki olarak jinekomasti durumuyla karşılaşan varmı?
Bize gunde 1 demiste acmi tokmu onu dememisCanım eşim kullandı sabah akşam aç karnına içti
Aç karna daha iyi etki eder demişti drBize gunde 1 demiste acmi tokmu onu dememis
Aç karna daha iyi etki eder demişti dr
Oylemi bizde oyle kullanalim siz kac kullandiniz hangi doktor vermisti bide fiyati biliyomusunAç karna daha iyi etki eder demişti dr
Kadın tipi göğüslerde büyüme demekJinekomosti ne oluyo canim
umudunuzu gercekten yıtırmeyın arkadaslar encok bızım gibı hasret ceken arkadaslar annelıgı hakedıyo ben tam bıttım dedım rabbım yettım dedı cıvcımımle uyuyorum dogdugundan berı dualarım sızınle allahın ıznıyleAmin canim. Böyle mesajlar beni umutlandıyor.
Canım sanırım 100 yada 120 alıyorduk eniştem getiriyordu kendi eczacı uyguna veriyordu Üroloji dr u verdi bize bu ilacı 4 ay kullandık 1 2 ölü 1. 2 canlı bulunuyordu bunu verdiğinde sonra gitmedik Üroloji druna tüp bebek merkezinde yaptık Sperm testini bu defa 1 2 tane değil nadir alanlarda gòrüldü promotil klomen ve evicap kullandık sonra tüp bebek dr u bıraktırdı emodeks verdi onuda 1 2 ay kullandıkOylemi bizde oyle kullanalim siz kac kullandiniz hangi doktor vermisti bide fiyati biliyomusun
Canım allah bağışlasın minnağını siz tese mi oldunuz tedavi oldu mu eşin kaç yıllık evlisiniz bize biraz bahseder misin kusura bakma çok soru soruyorumumudunuzu gercekten yıtırmeyın arkadaslar encok bızım gibı hasret ceken arkadaslar annelıgı hakedıyo ben tam bıttım dedım rabbım yettım dedı cıvcımımle uyuyorum dogdugundan berı dualarım sızınle allahın ıznıyle
Benim esim kilolu biraz bizim ignede chriomon yapar mi bilmiyorumKadın tipi göğüslerde büyüme demek
2010 da basladık tedavıye bıze kac tane hastane olumsuz demıstı istanbulda hastane bırakmadım sormadık sonra kendı dr buldum umıt ozekıcı bızım normal yolla hıc cıkıs olmamıstı ıcerde olup olmadıgınıda bılmedıgımız ıcın olmaz cıkıs yok cok zor ısınız falan dedıler sonra umıt hoca adı gıbı umıdım oldu onunla tanıstım basladık tedavıye aradı benı normal ve normal yolla 3 tane bulduk dedı tedavıye basladık yumurta toplandıgı gun tekrar test alındı esımden cıkıs olmadı aynı gun tese oldu esım donmadan tranfer edıldı ama tutmadı ılac falan kullanmadı esım deneyerek bulacagız dedı dr ıkıncı denememde ıkız tuttu ama saglıksızdı kurtj oldum 3 denemede tutmadı 4. Deneme dıs gebelık gecırdım yıne hem kurtaj hem tedavı oldum 5. Tuttu ama 20 gun sonra yıne kanama basladı kaybettım 6.yıne kanamayla basladık ama cogul gebelıktı bırı yıne kaybettım kızım turundu erken dogum rıskım vardı hep yatarak gecırdım tabı yıne dr allah razı olsun hıc benı bırakmadı uzaktı hastane 2 saat suruyordu bana evıne yakın dr bul ama herseyden benı haberdar et baglantıyı koparma dedı agrılarımda aradım telefonda bana fıtıl soyledı her kullanımdan sonra yıne ara dedı bolgesıne gore ılac verıyordu ve verdı ılac bebegon suyunu bıtırıyor yazıyodu recetede o yuzden her kullandıgımda onu aramamı ıstedı hep kontrollu gıttık burdakı dr sadece kontrol ıcın gıttım ama hep umıt hocamın dedıgı sekılde ılerledım plates yap dedı burdakı dr ona bıle karsı geldı ümıt hoca bu bebek cok degerlı yat dınlen bosver kıloyu falan derdı cok mınnetım var kendısıne 8 sene benımle cabaladı sen benı bırakana kadar ben senı bırakmıycam dedı sayesınde kendı dogum gunumde anne oldum kızım 3 hafta erken dogdu dogum gunumde kucagıma aldım avucumdakı duam sımdı kucagımda rabbım hepınız kucagına melek kondursun ben cok cabaladım cok canım yandı ama onemı yok herseye deıyo yavrum ıyıkı vaz gecmemısımCanım allah bağışlasın minnağını siz tese mi oldunuz tedavi oldu mu eşin kaç yıllık evlisiniz bize biraz bahseder misin kusura bakma çok soru soruyorum
İnşallah canım Rabbim daha fazla bekletmeden verir.. Allah gönlünüze göre versin .Sağol canım inşallah kavußuruz hepimiz bizim hormon Vs hersey normal gözüküyor dr lar eşimin mesleğine bağlıyorpar dönerde çalışıyordu sıcak hücreleri eritiyor olabilir dediler eşim döneri bırakalı 3 sene oldu bu defa da olmazsa artık uzun bir süre yaptıramayız sonra tekrar yaptırabilir miyiz onu da bilmiyorum çok yorgunum her negatif ömrümden ömür alıyor hatta ben bu denemeyi bile yaptırmayı düşünmüyordum eşim ısrar ediyor geçen ilk defa evlat edinmeyle ilgili oturup konuştuk eşim de açık kapı bıraktı o zaman gelirse konuşuruz dedi inşallah gerek kalmadan mis kokulum gelir![]()
Cnm dedigim kurleri kullanin biz kullandik ve hoca cok sasirdi.tansel bey de tedavi goruyoruz ve suan 80 motil var bu karisimlarla oldu.insallah fayda gorursunuz ve hazir karisim aldik bizMerhaba bu dedikleriniz hazır satılan birşeymi biz mi karışım yapıyoruz? Aktarların hepsinde bulunabilir mi? Ayrıca tansel hocanın iğne tedavisi ile beraber kullandınız mı? Biz 3. Aya yeni başladık 3 ayımız kaldı tese için acaba şansı yükseltirmi bu karışımı kullansak.? Birde tanıdığınızın problemi neydi acaba biz gibimiydi?