arkadaşlar sorularıma cevap yazdığınız için çok tşk ederim. akşam merkezden sorumlu doktor aradı. micro tesede neden patalojiye parça gitmedi diye sormuşsunuz dedi. ameliyatı yapan doktorlarımız kanser gibi riskli bir durum görürse , patalojiye gönderiyorlar dedi. ne derece doğru söylüyorlar inanın bilmiyorum. artık hiç bir merkeze güvenim kalmadı. peki dedim bize verdiğiniz evrakta 5 tübül dokusu alınıp sperm aranmış ancak bulunamamıştır yazıyor. bu ne demek . biz de hücre var mı, ya da sperm üretimi var mı diye sordum.. yok dedi. ne üretim ne de hücre yokmuş arkadaşlar.çok da umutlanmayın tedavi için dedi. bunu
tüp bebek merkezi söylüyor. tedavisiz micro tese yapan merkez söylüyor yani.yani bunu söyleyen doktor da kadın doğum uzmanı. yalnız aklıma takılan bir şey daha var. biz ameliyattan bir süre sonra bir üroloji doktoruna gitmiştik o da bize spermlerin gelişmediğini belli bir noktaya kadar geldiğini söylemişti. yani biri başka diyor, biri başka kafamız çorba oldu. nisanda kaan aydosta randevumuz var. inşallah o bizi detaylı bilgilendirir.

inşallah tüp bebekteki doktorun söylediği doğru değildir. inşallah üretim vardır