Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kader arkadaşlarım,bizde başarısız bir microtese geçirdik aradan 1,5 yıldan fazla zaman geçti şimdi başka bir doktorda yeniden başladık, buarada iki testte 1er adet hareketli sperm çıkmıştı devamı gelmedi ne yazikki. Kısa bisure önce ablamın ikinci bebeğine hamile olduğunu öğrendim ve evlerimiz okadar yakınlık sürekli bir araya geliyoruz, içim yanıyor belli etmemeye calissamda çok zor oluyor, her aşamasına yakinen tanık olmak,imtihanimin daha da zorlastigini düşünüyorum yapacak bir şeyim yok, nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum, Allahım bizleri bu durumdan tez zamanda feragat çıkar , hepimizin yüzünü guldur,sadece dertleşmek istedim kızlar kusuruma bakmayın,hepinize kolaylıklar dilerim.
Çok iyi anlıyorum sizi bu durum bende de oluyor hamile birini gordugum duyduğum zaman canım yanıyor bu durum başında olmayan bilemez Allah inşallah bi gün bizlerin de yüzüne güler herşeyin hayırlısı su an ne yapmayı düşünüyorsunuz hangi sebepten azospermi

Çok iyi anlıyorum sizi bu durum bende de oluyor hamile birini gordugum duyduğum zaman canım yanıyor bu durum başında olmayan bilemez Allah inşallah bi gün bizlerin de yüzüne güler herşeyin hayırlısı su an ne yapmayı düşünüyorsunuz hangi sebepten azospermi
Sağol canım sebebi belli olmayan azospermi, şuanda medikal park Prof Ali Erolla başladık tekrar büyük ihtimal 2.microtese olucak

Kesin Çözüm Yukarida yazdim.
Arayin size izah edeyim.
100 de yüz Çözüm.
Ya bi eksilmediniz ayıp ya ayıp burda o kadar kişi derdinden yakınıyor siz sadece boş umutlar veriyorsunuz birde yüzde yüz diyorsunuz yok artıkkkkkk cidden pesss

Sahte olsa bile belki bize bir yardımı olur hiç belli olmaz
Yok be güzelim bize yardımı olmaz varsa yoksa reklammm ne çekiyoruz ne kadar umutlaniyoruz umurlarında bile değil drlar böyle bir şey olsa neden söylemesinki zaten böyle bir şey olsa heleki yüzde yüz haberler bas bas bagırırdı inanma canım fırsatçı bunlar allah yardımcımız olsun böyle fîrsatcılara fırsat vermesin

cok uzuldum bu duruma insanların bizim ne yasadıgımızı bilmeden küçücük bir umudun peşinden koşacagımzı cok iyi biliyor ama bizi umutlandırıp ortadan kaybolan bu insanlara yazıklar olsun rabbim onların basınada bu derdi versin demiyorum çünkü düşmanımın bile basına gelsin istemem rabbim bildiği gibi yapsın.

Amin inşallah daha güzel haberler alırsınız bitkiseller nerden temin ediyorsunuz bide Kaan beyde tedaviniz sonuç vermedi mi bizde gideceğiz ama fayda gormessek diye korkuyorum bizde varikosel ameliyatı olduk su an uc sene geçti ve nuks etmiş Dr bi yanlışlık yapmış ameliyatta tekrar olması gerekiyor ve testesteron dusuk fsh yüksek ama bu durumda varikosel çok onemsen miyor sizde fayda oldu mu
Cnm varikosel ameliyatini 8.milyonun altina önermiyorlar bizde fayda etmedi zaten boş yere oldu.aktardan aldik bitkiseleri.kaan beyin tedavisi bizde hiç ise yaramadi ve onun yuzunden ilk teseyi olduk ve sonu husran oldu.insallah size fayda saglar.eger genetikle alakali bir sorun yoksa 47 kromozom falan tansel beyi ve emre bakirciogluna git derim

Cnm varikosel ameliyatini 8.milyonun altina önermiyorlar bizde fayda etmedi zaten boş yere oldu.aktardan aldik bitkiseleri.kaan beyin tedavisi bizde hiç ise yaramadi ve onun yuzunden ilk teseyi olduk ve sonu husran oldu.insallah size fayda saglar.eger genetikle alakali bir sorun yoksa 47 kromozom falan tansel beyi ve emre bakirciogluna git derim
47 kromozom genetik sorun yoksa git demissinya canim bu sorun olunca ne oluyir ki aceba

arkadaşlar sorularıma cevap yazdığınız için çok tşk ederim. akşam merkezden sorumlu doktor aradı. micro tesede neden patalojiye parça gitmedi diye sormuşsunuz dedi. ameliyatı yapan doktorlarımız kanser gibi riskli bir durum görürse , patalojiye gönderiyorlar dedi. ne derece doğru söylüyorlar inanın bilmiyorum. artık hiç bir merkeze güvenim kalmadı. peki dedim bize verdiğiniz evrakta 5 tübül dokusu alınıp sperm aranmış ancak bulunamamıştır yazıyor. bu ne demek . biz de hücre var mı, ya da sperm üretimi var mı diye sordum.. yok dedi. ne üretim ne de hücre yokmuş arkadaşlar.çok da umutlanmayın tedavi için dedi. bunu tüp bebek merkezi söylüyor. tedavisiz micro tese yapan merkez söylüyor yani.yani bunu söyleyen doktor da kadın doğum uzmanı. yalnız aklıma takılan bir şey daha var. biz ameliyattan bir süre sonra bir üroloji doktoruna gitmiştik o da bize spermlerin gelişmediğini belli bir noktaya kadar geldiğini söylemişti. yani biri başka diyor, biri başka kafamız çorba oldu. nisanda kaan aydosta randevumuz var. inşallah o bizi detaylı bilgilendirir. :KK43: inşallah tüp bebekteki doktorun söylediği doğru değildir. inşallah üretim vardır :KK43:
Cnm sanirim ilk teseniz rabbim taz zamanda gönlümüzdekini nasip etsin.kadin dogumcularin pek bilgisi olmuyor sperm hakkinda patolojiyede gitmeden uretim olup olmadigini nerden biliyorlar bence merkez bilgisiz ve alakasiz.sperm bulunmaz ise gondermeleri gerekirki sebebini ogrenmek acisindan.kaan beye gittim ve eger ona gitme imkanin varsa tansel beyede gitme imkanin vardir benim fikrim kaan beye gidip zaman öldürme.verdigi ilaç ve uyguladigi soyledigi sey herkeze ayni ilk olarak trental ve antibiyotik tedavisi tikaniklik varmi acaba diye sonra gereksiz ucreti yuksek testler.nohut yemegi ,isirgan cayi (esimin fsh yukseltti)keciboynozi gibi bitkiler.sonra vitamin ilaclari yuksek fiyatli bir ise yaramayan.benim ilk gittigimde pek kafama yatmadi esim cok umutlandi ve sonrasinda benden cok soylendi.sonra tansel beye gittik ve nekadar gereksiz testler ve ilaclar kullanmissiniz dedi.1yil hic doktora gitmedi esim biraz kafaya takmadik ve bu bitkiseller sayesinde tesede bulunandan daha fazla bulundu.sadece inanmak yeter.ve esim sigara kullanimini birakti onunda etkisi olabilir

47 kromozom genetik sorun yoksa git demissinya canim bu sorun olunca ne oluyir ki aceba
Bu bildigim kadariyla genetikle alakali normalde 46 kromozom olmali 47 ile farkli sorunlar oluyor yanlış bilgide vermek istemem ozaman sadece androloji doktorlari ilgileniyor uroloji yetersiz kalabiliyor

Cnm sanirim ilk teseniz rabbim taz zamanda gönlümüzdekini nasip etsin.kadin dogumcularin pek bilgisi olmuyor sperm hakkinda patolojiyede gitmeden uretim olup olmadigini nerden biliyorlar bence merkez bilgisiz ve alakasiz.sperm bulunmaz ise gondermeleri gerekirki sebebini ogrenmek acisindan.kaan beye gittim ve eger ona gitme imkanin varsa tansel beyede gitme imkanin vardir benim fikrim kaan beye gidip zaman öldürme.verdigi ilaç ve uyguladigi soyledigi sey herkeze ayni ilk olarak trental ve antibiyotik tedavisi tikaniklik varmi acaba diye sonra gereksiz ucreti yuksek testler.nohut yemegi ,isirgan cayi (esimin fsh yukseltti)keciboynozi gibi bitkiler.sonra vitamin ilaclari yuksek fiyatli bir ise yaramayan.benim ilk gittigimde pek kafama yatmadi esim cok umutlandi ve sonrasinda benden cok soylendi.sonra tansel beye gittik ve nekadar gereksiz testler ve ilaclar kullanmissiniz dedi.1yil hic doktora gitmedi esim biraz kafaya takmadik ve bu bitkiseller sayesinde tesede bulunandan daha fazla bulundu.sadece inanmak yeter.ve esim sigara kullanimini birakti onunda etkisi olabilir

amin arkadaşım allahım hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah. 1,5 yıl oldu micro tese olalı. ama üretim olmadığını ve patalojiye gitmediğini daha yeni öğrendik. çünkü bizi bulunamadı deyip taburcu ettiler hemen. doktor da , tüp bebek merkezine dışardan gelip ameliyat eden bir ürologmuş. biz de ne dedilerse yaptık işte. açıklamaların için çok tşk ederim. tansel by mi kaan bey mi derken hatta emre bakırcıoğlu mu derken . burdaki doktorlar ankarayı önerdi bize. biz de kaan aydosa karar verdik. eşimi de zor ikna ettim. tansel bey de istanbulda. açıkcası hem ankara hem istanbul bizi çok zorlayacak. en azından şansımız var mı öğrenmek istiyorum. ben de sizin gibi düşünüyorum. tüp bebek merkezindekilerin açıklamaları içime sinmedi. o yüzden arkadaşlara hep yazıyorum burdan tedavi olmadan micro tese olmayın. belki biz de tedavi olsaydık bulunabilirdi belki bir umut bu, ama olsun. bakalım hayırlsı inşallah. kaan hoca içimize sinmezse , tansel beye de bir testlerimizi göndeririz . ama umut varsa uğraşalım diyorum artık yorulduk. bitki kürleri, çaylar biz de çok kullandık. bu emeklerimizin karşılığını alırız inşallah

Malatya da genetik test verdi esim 20gun sonra çıkacak mis onunla ne alakası var ki kaan beyde nasıl bi tedavi gordunuz neden memnun kalmadiniz ben marasta oldugum için Ankara da ki Dr tercih etmek zorundayım yakın olması için bi de hemen tese olmak istemiyoruz

Malatya da genetik test verdi esim 20gun sonra çıkacak mis onunla ne alakası var ki kaan beyde nasıl bi tedavi gordunuz neden memnun kalmadiniz ben marasta oldugum için Ankara da ki Dr tercih etmek zorundayım yakın olması için bi de hemen tese olmak istemiyoruz
Bazen varikosel azo da azcik ta olsa ise yariyor mus yüz de 10ihtimal

amin arkadaşım allahım hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eylesin inşallah. 1,5 yıl oldu micro tese olalı. ama üretim olmadığını ve patalojiye gitmediğini daha yeni öğrendik. çünkü bizi bulunamadı deyip taburcu ettiler hemen. doktor da , tüp bebek merkezine dışardan gelip ameliyat eden bir ürologmuş. biz de ne dedilerse yaptık işte. açıklamaların için çok tşk ederim. tansel by mi kaan bey mi derken hatta emre bakırcıoğlu mu derken . burdaki doktorlar ankarayı önerdi bize. biz de kaan aydosa karar verdik. eşimi de zor ikna ettim. tansel bey de istanbulda. açıkcası hem ankara hem istanbul bizi çok zorlayacak. en azından şansımız var mı öğrenmek istiyorum. ben de sizin gibi düşünüyorum. tüp bebek merkezindekilerin açıklamaları içime sinmedi. o yüzden arkadaşlara hep yazıyorum burdan tedavi olmadan micro tese olmayın. belki biz de tedavi olsaydık bulunabilirdi belki bir umut bu, ama olsun. bakalım hayırlsı inşallah. kaan hoca içimize sinmezse , tansel beye de bir testlerimizi göndeririz . ama umut varsa uğraşalım diyorum artık yorulduk. bitki kürleri, çaylar biz de çok kullandık. bu emeklerimizin karşılığını alırız inşallah
Bizde Kaan bey mi Tansel bey mi ikisi arasında kaldım kimi iyi yorum yapıyor kimi boşuna oyaliyor diyor iyice kafamız karıştı mart son haftası randevumuz var Kaan beye ne yaparız bilemiyorum bosa zaman kaybetmek istemiyorum

Yok be güzelim bize yardımı olmaz varsa yoksa reklammm ne çekiyoruz ne kadar umutlaniyoruz umurlarında bile değil drlar böyle bir şey olsa neden söylemesinki zaten böyle bir şey olsa heleki yüzde yüz haberler bas bas bagırırdı inanma canım fırsatçı bunlar allah yardımcımız olsun böyle fîrsatcılara fırsat vermesin
Amin Allah yardımcımız olsun umutlanip boş çıkması çok kötü bi duygu

Sebepsiz bizimki fsh çok yüksekti başta testesteron düşüktü Ankara da Kaan Aydos du doktorumuz o bitirdi tedaviyi bizde Emre bakırcıoğluna gidicez benim yasın 25 eşim 29
Kaan bey neden tedaviyi bitirdi bizdede testesteron dusuk fsh yüksek

Bizde Kaan bey mi Tansel bey mi ikisi arasında kaldım kimi iyi yorum yapıyor kimi boşuna oyaliyor diyor iyice kafamız karıştı mart son haftası randevumuz var Kaan beye ne yaparız bilemiyorum bosa zaman kaybetmek istemiyorum
kaan beyin tedavisine kimi cevap veriyor kimi ise vermiyor yani bu işler biraz da nasip işi. zaten randevu almışsınız. gidip görüştükten sonra bence karar verin. şimdiden bunun stresini yaşamayın. ayrıca hiç tedavisiz micro tese ameliyatı olan bir çift olarak kesinlikle ilaç iğne her ne ise bu tedavi alınıp öyle micro tese olunmalı yani ben bunun faydalı olacağına inanıyorum. bu durumda kaan hocanın ilaç tedavisini de çok anlamlı buluyorum. ameliyat öncesi ilaçlarla hazırlanmış oluyor . zaten bu işler hemen olmuyor. bzim gibi aceleye getirmeyin. bir tedavi şansı varsa o tedaviyi aldıktan sonra micro teseye evet deyin.

Back
X