- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 36
Canim sizin kacinci tese olmustu birde hangi doktor yapmistiYok canım bizimki zaten zor bulundu zor aşamalardan geçti ... bakalım inş Rabbim bizede yaşatır eşime doktoru 4 teseden sonra normal hamile kalanı söylemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sizin kacinci tese olmustu birde hangi doktor yapmistiYok canım bizimki zaten zor bulundu zor aşamalardan geçti ... bakalım inş Rabbim bizede yaşatır eşime doktoru 4 teseden sonra normal hamile kalanı söylemiş
İlk tesemiz . Celalettin Peru'nun hastasıyız . Medical park Ali Bey yaptı . Biz hastaneyi güleryüzlülüğü çok beğendik ..Canim sizin kacinci tese olmustu birde hangi doktor yapmisti
O bayan kimden ne duyduysa uygulamış bi Dr filan dememiş ama faydasinida gormusBunları yapan kim ? Ve kim şifa bulmus ?
Dua et tıkanıklıl olsun eğer öyleyse işin bir operasyonla çok kolayBenim esimdede azosperm var hic hucre cıkmıyor. Tansel Kaplancana muaene olduk. tıkanıklık olabileceğini damarın birtanesinin cok sisik oldugunu soyledi. Bizden y delesyon ve Karyotip testi istedi. Dunde sonuclara gore problem yok onlarda ama nasıl olurda tıkanıklık olsa bile hic cıkmaz
Yarın icin randevu aldık Tansel beyden testleri gostericez ve bundan sonraki sureci oğrenicez. Tıkanıklık ile sıkıntı yasayan varmı aranızda?
Bu dediginiz mikroskop ne işe yariyorBresse gmpz c900/c1200 bundanda alabılırsın ılk bunu aldım pek beyenmedım yenısını aldım bugun bunla baktım tam net gostermesede spermlerı goruypsun ,vallahı bızım spermler costu bı anda bı 500 yakın vardı sanırım
Nerde olucakArkadaşlar merhaba
19 marttaki infertilite seminerine kimler gelecek?
İib mecidiyeköy kültür merkeZinde 19 martta olacakNerde olucak
Hımm ben üsküdar dayım ya uzakmişİib mecidiyeköy kültür merkeZinde 19 martta olacak
Bu mikroskopla kendimi goruyorBu dediginiz mikroskop ne işe yariyor
Bende bilmiyorum kiBu mikroskopla kendimi goruyor
Merhaba eşinizin kaç yaşında indirildi testisleri? Allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar benim esim de azoosperm hastasi küçükten testin isler geç indirildi tup bebek denedik sperm bulunamadı maalesef 10sene evliyim bende cok yıpratıcı kök hücre bekliyoruz bizde tedavi son çare bilginiz olursa haberleselim arkadaşları