Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok canım bizimki zaten zor bulundu zor aşamalardan geçti ... bakalım inş Rabbim bizede yaşatır eşime doktoru 4 teseden sonra normal hamile kalanı söylemiş
Canim sizin kacinci tese olmustu birde hangi doktor yapmisti

Benim esimdede azosperm var hic hucre cıkmıyor. Tansel Kaplancana muaene olduk. tıkanıklık olabileceğini damarın birtanesinin cok sisik oldugunu soyledi. Bizden y delesyon ve Karyotip testi istedi. Dunde sonuclara gore problem yok onlarda ama nasıl olurda tıkanıklık olsa bile hic cıkmaz :KK43:
Yarın icin randevu aldık Tansel beyden testleri gostericez ve bundan sonraki sureci oğrenicez. Tıkanıklık ile sıkıntı yasayan varmı aranızda?

Slm arkadaşlar uzun zamandır yazmıyrm gelişme varmı

Benim esimdede azosperm var hic hucre cıkmıyor. Tansel Kaplancana muaene olduk. tıkanıklık olabileceğini damarın birtanesinin cok sisik oldugunu soyledi. Bizden y delesyon ve Karyotip testi istedi. Dunde sonuclara gore problem yok onlarda ama nasıl olurda tıkanıklık olsa bile hic cıkmaz :KK43:
Yarın icin randevu aldık Tansel beyden testleri gostericez ve bundan sonraki sureci oğrenicez. Tıkanıklık ile sıkıntı yasayan varmı aranızda?
Dua et tıkanıklıl olsun eğer öyleyse işin bir operasyonla çok kolay

Merhaba arkadaşlar benim esim de azoosperm hastasi küçükten testin isler geç indirildi tup bebek denedik sperm bulunamadı maalesef 10sene evliyim bende cok yıpratıcı kök hücre bekliyoruz bizde tedavi son çare bilginiz olursa haberleselim arkadaşları

Bresse gmpz c900/c1200 bundanda alabılırsın ılk bunu aldım pek beyenmedım yenısını aldım bugun bunla baktım tam net gostermesede spermlerı goruypsun ,vallahı bızım spermler costu bı anda bı 500 yakın vardı sanırım
Bu dediginiz mikroskop ne işe yariyor

seminer bilgilerini kAzen bey de paylaşmıştı kayıt yaptırmanız gerekiyor yoksa ayakta kalabilirsiniz katılım yoğun olacak

Biz sırf bu seminer için afyondan geleceğiz, seminere ,ankara, antalya,balıkesir,burdur,bursa,denizli,eskişehir,gaziantep,giresun,istanbul,izmir,karabük,kıbrıs,kocaeli,konya,samsun,tekirdağ,trabzon ve zonguldaktan gelenler var

Merhaba arkadaşlar benim esim de azoosperm hastasi küçükten testin isler geç indirildi tup bebek denedik sperm bulunamadı maalesef 10sene evliyim bende cok yıpratıcı kök hücre bekliyoruz bizde tedavi son çare bilginiz olursa haberleselim arkadaşları
Merhaba eşinizin kaç yaşında indirildi testisleri? Allah yardımcınız olsun

Kaç Aydır boş vaktimde alıyorum telefonu elime ilk girdiğim bu forum oluyor.. ve saatlerce okuyorum herkesin yazdıklarını.. bir kaç tane arkadaşım var.. sizi tanımadığım halde daha yakın geliyorsunuz bana.. bizi yanlız birbirimiz anlarız bunu fark ettim. Eşimin azosperm olduğunu bildiğimden beri hiç bişey yapasım gelmiyor daha tedavi için tüp bebek bile yaptırmadık ben şimdiden böyleysem tedavide napacam bilmiyorum.. yurtdışında kalıyorum mayıs ayında Memorial"da tedavi olacam. Eşimde ilk spermiyogram testinde 6 ölü sperm görülmüştü ve ondan 2 hafta sonra 1 canlı ve 11 ölü sperm. İnşallah mikro tese den çıkar ve annelik duygusunu tatarım bende.. ve bu arada geçen sene kardeşim olmuştu bebekler arasında kaldım :) Allah yardımcımız olsun arkadaşlarım

5 senedir evliyim ve geçen sene evlilik yıldönümünde öğrenmiştik azo"yu.. ilk seneler istememiştik :) artık kimse sormuyor bile çoçuk düşünmüyorsun diye acıyarak bakıyorlar sanki kardeşimi kuçağıma aldığımda.. belkide bana öyle geliyor.. eşimle çok severek evlendim aşıktım ona ve hala aşığım.. bunları yaşıyacağımı bilseydim yine onunla evlenirdim.. bunları size yazıyorum ama rahatlıyorum inanın :) bi siz anlarsınız çünkü :)

Back
X