Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Oncelikle umudunuzu yitirmeyin arkadaslar. Unutmayin ki Allah sabredenlerle beraberdir. Umudu istegi veren rahman mutlak suretle bizi duymaktadir. Ilaclar kurler vs hersey birgun kismetimizde varsa bize sebep olacak ve yavrularimiza kavusacagiz.ancak kaderde yoksa rabbimize dua edip sabredecegiz.asla umutsuzluk girdabina dusmeyecegiz. Inanin bu konuda bende her makaleyi yaziyi yorumu okudum okuyorum. Hatta ingilizce olanlari bile kendimce cevirip okuyorum. Bir doktor kadar bilgi sahibi olduk sayilir. Ama bu form hemen hemen hergun onlarca defa girip okuyorum heyecanla yeni bir haber varmi bakiyorum.böyle sessiz oluncada cok uzuluyorum tek derttaslarim sizlersiniz
Aynen mesela ben suan sancilaniyorum.olmayacagini bile bile aklımdan gitmiyor. Keşke diyorum bir mucize olsun da hamile olim diyorum ama sonra diyorum ki bu hastalıktan hiç çocuk sahibi olan duymadım Hélède hiçbir tedavi yapmıyor ken .ama sonra diyorum ki Allah büyük elbet birgün gulecem diyorum. Ve bu yazdığımı 5 senedir kendimle konuşuyorum. Gerçekten zor 4 duvar arasında sessiz sedasız hicbirsey yapmadan elinden bişe gelmeden beklemek beni çok yordu.artik beynim islemiyor.nereye gitsem ne yapsam bir tat almıyorum. Sanki hersey evlat gibi hayatın anlamı yokmuş gibi.sonra düşünüyorum rabbimin bir bildiği var allah Kulunu Üzmez. Diyorum. Imtihan diyorum geçecek miyim diyorum. Iste böyle beynimle düşünmekten ablalarimdan önce yaşlandim. Üzülüyorum Ağlıyorum eşime yükleniyorum. Senin yüzünden anne olamıyorum diyorum. Bazen sinirlerime engel olamıyorum.kiriyorum.ama sonra üzülüyorum. Ne bilim kısaca bir cikmazdayim.deberlesiyorum.bagiriyorum ama duyan yok.elim kolum bağlı

Açıkçası ben eşim, doktorlar ve buradaki kişiler dışında kimseyle paylaşmadım konuşmadım bu durumu. Yazmak benim için daha kolay çünkü doktorlarla dahi konuşurken kötü oluyorum birdenbire ağlamaya başlıyorum. Bu konuda hala çok güçlü değilim. Her ne kadar güçlü olmaya çabalasam da çocukla ilgili sorulardan; etrafimdaki yeni hamile haberlerinden; gördüğüm bebekli rüyalardan sonra kendimi tutamıyorum. Dile getirmek zor hala benim için. Uzak bir şehirdeyim ama görüşmek ister miydim emin değilim
Arkadaslar bugun herkeste bi umutsuzluk var galiba bendede keyifler kacti

bir değişiklik olmaması can sıkıyor :( bazen karamsarlığa kapılıyor insan

Kızlar facede tüp bebek mucizemize adım adım diye bir grup var orda dün bir kadın eşi azospermmiş varikosel ameliyatı olmuş sonuç 1 milyona çıkmış dr gelin tüp bebek yaptıralım demiş adetin gelmesini beklerken hamile olduğunu öğrenmiş tıbben kesinlikle hamile kalamaz ama rabbim nasip etti hamile kaldı benim içime umut doldu inşallah bir gün bizde mucizemize kavuşuruz hepimiz aminnn

Aynen mesela ben suan sancilaniyorum.olmayacagini bile bile aklımdan gitmiyor. Keşke diyorum bir mucize olsun da hamile olim diyorum ama sonra diyorum ki bu hastalıktan hiç çocuk sahibi olan duymadım Hélède hiçbir tedavi yapmıyor ken .ama sonra diyorum ki Allah büyük elbet birgün gulecem diyorum. Ve bu yazdığımı 5 senedir kendimle konuşuyorum. Gerçekten zor 4 duvar arasında sessiz sedasız hicbirsey yapmadan elinden bişe gelmeden beklemek beni çok yordu.artik beynim islemiyor.nereye gitsem ne yapsam bir tat almıyorum. Sanki hersey evlat gibi hayatın anlamı yokmuş gibi.sonra düşünüyorum rabbimin bir bildiği var allah Kulunu Üzmez. Diyorum. Imtihan diyorum geçecek miyim diyorum. Iste böyle beynimle düşünmekten ablalarimdan önce yaşlandim. Üzülüyorum Ağlıyorum eşime yükleniyorum. Senin yüzünden anne olamıyorum diyorum. Bazen sinirlerime engel olamıyorum.kiriyorum.ama sonra üzülüyorum. Ne bilim kısaca bir cikmazdayim.deberlesiyorum.bagiriyorum ama duyan yok.elim kolum bağlı
Rabbim duyuyor kardesim çığlık atmaya ne gerek var o bize sah damarimizdan bile yakın. Ancak eslerimizide kirmamaliyiz hersey bir gun biter unutulur ama kalp kiran sözler unutulmaz bu sebeple sabretmek ve dua ile elinden geleni yapmak gerek. Her bitkiseli kullaniyoruz elimizden geleni yapiyoruz gerisi tevekkül takdir rabbimizin. Insallah umduklarimiza kavusacagiz icini sıkma signagimiz rahmandir.

Y Yavuzselimm canımmm ne güzel söylüyorsun yazdıklarını umutla okuyorum maşallah sana çok yakın hissettim sana kendimi :KK200: Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin kardesim amin rabbim yar ve yardimcimiz olsun kardes arkadas olmak farkli derttas olmak ayridir. Bizler derttasiz o sebeple aslinda birbirimizle konusup dertlesirken kendimizle konusuyoruz ve o sebeple birbirimize bu denli yakin hissediyoruz

Amin kardesim amin rabbim yar ve yardimcimiz olsun kardes arkadas olmak farkli derttas olmak ayridir. Bizler derttasiz o sebeple aslinda birbirimizle konusup dertlesirken kendimizle konusuyoruz ve o sebeple birbirimize bu denli yakin hissediyoruz
Derttas ... Ne güzel insanlarsiniz. İnsa birimize şifa olur ve vesile olursunuz.. hep birlikte şifa buluruz

Rabbim duyuyor kardesim çığlık atmaya ne gerek var o bize sah damarimizdan bile yakın. Ancak eslerimizide kirmamaliyiz hersey bir gun biter unutulur ama kalp kiran sözler unutulmaz bu sebeple sabretmek ve dua ile elinden geleni yapmak gerek. Her bitkiseli kullaniyoruz elimizden geleni yapiyoruz gerisi tevekkül takdir rabbimizin. Insallah umduklarimiza kavusacagiz icini sıkma signagimiz rahmandir.
Arkadaşım yanlış mı anlaşıldım.bilmiyorum zaman gelir böyle hissediyorum kendi kendime caresizligimi tedavisi olmayan suan bir hastalık içindeyiz. Bunu demek istedim.cok şükür allah korkum var herseyin allahtan geldiğini biliyorum.bunun imtihan olduğunu inşallah geçmeyi de nasip etmesini allahtan istiyorum. Ben sadece dertlesmek damdan düşenin halinden düşen anlar haşa hiçbirzaman allaha karşı gelmedim. Eşime gelince çaba gormedigim için bazen ona Fevri olabiliyorum. Ama sonrasında farkına variyorun. Benim bağırmam bu bu kadar yani yoksa asla allah büyük başka bişe demiyorum kader nasip te varsa olur.sadece adete yakın çok Üzülüyorum sonrasında geçiyor. ..alışamadım.

Merhaba, esimin hormon degerleri FSH 1.6, LH 2.7, Testesteron 716. Aklimda kalanlar bunlar. Hepsine cok normal dedi doktor. Simdi karyotip analizi ve y kromozom testi sonuclarini bekliyoruz. Onlar da iyi cikarsa tese yapilacak allah kismet ederse.
Canım bizim de hormon değerlerimiz aynı Emre Bey ne dedi size ?

Canım bizim de hormon değerlerimiz aynı Emre Bey ne dedi size ?

canim Emre bey bize herseyin cok normal oldugunu soyledi. testis volumunun cok iyi oldugunu soyledi ve tese ile sperm bulunacagina inandigini soyledi. umutlu konustu yani. insallah hayirlisiyla biz de genetik test sonuclarini bekliyoruz iyi cikarsa tese olucak esim emre bey yapacak.

Canımmm eşinin fsh ı çok düşük bence hemen ilaç tedavisi ile fsh ı yükseltirseniz doğal yoldan sperm çıkışı başlayacaktır iyi bir doktorla görüşmelisiniz azosperm de en kolay Vakalardan biri sizin durum eksik hormonu yerine koyarak sperm çıkışı sağlanabilir

canim ben de fsh'inin dusuk oldugunu dusunmustum ama biz hem bahceci'de tansel beye hem de emre bakircioglu'na gittik, esim ikisine de muayene oldu ve ikisi de hormon degerlerinin cok normal oldugunu soyledi. fsh'ina dusuk demedi yani. ilac kullanmasi gerekir mi oncesinde diye sordum, ikisi de hayir dedi, hormon degerleri istedigimiz gibi olmayanlara ilac kullandiriyoruz biz, sizin esinizde boyle bi problem yok dediler. o nedenle tese olacak. ilacla normal cikis saglanir deselerdi keske ama ikisi de normal oldugunu soyledi. biz de emre beyin yaklasimini begendik onunla devam etmeye karar verdik

merhaba arkadaşlar bi sorum olacak size şimdi biz özel bi hastanede tedavi görüyoruz fakat bu tedavi gördüğümüz hastanede tüp bebek yok acaba bi tüp merkezine mi gitsem akıl verebilirmisiniz napmam gerekiyor...

canim ben de fsh'inin dusuk oldugunu dusunmustum ama biz hem bahceci'de tansel beye hem de emre bakircioglu'na gittik, esim ikisine de muayene oldu ve ikisi de hormon degerlerinin cok normal oldugunu soyledi. fsh'ina dusuk demedi yani. ilac kullanmasi gerekir mi oncesinde diye sordum, ikisi de hayir dedi, hormon degerleri istedigimiz gibi olmayanlara ilac kullandiriyoruz biz, sizin esinizde boyle bi problem yok dediler. o nedenle tese olacak. ilacla normal cikis saglanir deselerdi keske ama ikisi de normal oldugunu soyledi. biz de emre beyin yaklasimini begendik onunla devam etmeye karar verdik
Bizim ilk testimizde 1-2 tane sperm bulundu daha sonra tıp fakültesinde 300.000 bin , biz anlamadık ne olduğunu ama benim eşimde translokasyon var tüp bebeği genetik testli yapacağız.

bu doktorlar endokrin bilmedikleri icin boyle normal diyebiliyorlar.

6 aylık evliliğim var :( bugün azospermi olduğunu öğrendik yıkıldım ve soluğu burada aldım.. napacağız

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım eşimin azospermi olduğunu öğrendikten sonra Celalaettin Peru hocayı duyduk bazı iğne ve bitki tedavisi uyguladı ve hormenlar gayet normal seviyede elonge spermatid bulundu ama henüz sperm çıkışı olmadı %15 spermatid bu şekilde eşi tese olupta sonuç alan varmı aranızda

Back
X