Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tese ne pesa ne hiç bilmiyorum ki arasında ki fark ne oluyorCanım yanlış biliyorsun benimde esimde doğuştan meni kanalları yok ayrica kıstık fibrosiz testinde de delta f508 TASİYİCİSİ cikti ama cok sukur tese bile yapılmadan pesa yöntemiyle sperm bulundu üstelik tuttu da ilk gebeliğim de ikizlerim vardı erken dogum yaptıgım icin bebeklerim cennete gitti ikinci denemede de tuttu simdi rabbime şükürler olsun ki 47 günlük Bi oglum var rabbim bagislarsa. Oyle umudunu kaybetme bu testte eger taşıyıcı degil hasta çıkarsa tup Bebek yapılmıyor ama esin taşıyıcı sen saglikli çıkarsan doğacak Bebek en kotu ihtimalle yuZde 2 taşıyıcı oluyo. Sukur rabbime oglum taşıyıcı bile degil. İyi araştır direk tese olmasin epididim bölgesi varsa esinde pesa ile bulunur insallah rabbim hepinize hepimize meleklerlerini bagislasin
Oyle evet ama su varki cogu profesör androloji uzmanindan daha detayli inceliyor ve inanın ayni tedaviyi veriyo hormon igneleri bile aynı ekstra sadece bitkisel veriyo onuda bu promotil vs gibi degerlendirebilirsiniz.sonucta tedavi yontemi ayni bence gayet iyi ve becerikli biri ve diger proflar gibi bir egosu yok direk birak git evlat edin vs gibi tamamen umudunu kes demiyor sonuna kadar uğraşıyor tabi sonrasi ise muhakkak takdir sahibi Allah nasip ederse olur yoksa yapacak birsey yokçok teşekkürler.Kendisinin dahiliye doktoru olması sizcede tuhaf değilmi güvenmekte zorlanıyorum
anladım,tesekkür ederim.Biraz o konuda aklımda sorular var sonuçta bunun eğitimini alan kişilere haksızlık gibi..neyse deniycez artık önümüze geleni dinliycez yapıcaz.dualar kürler hocalardan başka çaremiz yok.inşallah çok yıpranmayızOyle evet ama su varki cogu profesör androloji uzmanindan daha detayli inceliyor ve inanın ayni tedaviyi veriyo hormon igneleri bile aynı ekstra sadece bitkisel veriyo onuda bu promotil vs gibi degerlendirebilirsiniz.sonucta tedavi yontemi ayni bence gayet iyi ve becerikli biri ve diger proflar gibi bir egosu yok direk birak git evlat edin vs gibi tamamen umudunu kes demiyor sonuna kadar uğraşıyor tabi sonrasi ise muhakkak takdir sahibi Allah nasip ederse olur yoksa yapacak birsey yok
Çok tşkrediyorum canımEvet arkadaşım o bahsettiğin kişi benim karışımları yazıyorum themra andizpekmezli zencefilli bitkisel karisim ve themra balli harnuplu bitkisel karisim birde iliskiden 1saat once themra epimedyumlu bitkisel karisim var onu kullandi bu son yazdigim sadece iliskiye girilecegi zaman kullanniliyor.diger 2karisimi sabah tok veya akşam tok kullanabilir.
Biize de öyle dedi ama tabi yine de testisin biri biraz yıpranmış oldugu icin biraz azaltır şansı dedi ama yine de umut kırıcı konusmadi insallah cıkar canım.Hepimiz için sürekli dua ediyorum. Eşinde ne sorun vardı canım seninarkadaşım emre bey bize dediki.gözlemlerime göre inmemiş testislerde tese ameliyatında sperm çıkışı yüksek.sizinde inşallah öylede olur
Kuzum tese ameliyatla oluyor yani eşinin yumurtasini açıpta sperm ariyorlar. Pesa ise iğne ile şırıngayla sperm olan dokuyu alıyorlarCanım tese ne pesa ne hiç bilmiyorum ki arasında ki fark ne oluyor
Canım sana özelden yaZdım gördün mü? Biz hiç tese olmadık bizim de lim testleri hepsi gözlenmedi yazıyor haploid yok kaan şansa %15-20 dedihastaları karıştırıyor gibi geldi bana daha önceki tahliller den de kötü yeni sonuçlarıniz diyor halbuki biz bir defa tahlil verdik
Tek taraflı inmemiş testisEşinde çift taraflı ınmemiş testis mi ? Yoksa tek mi?
Bunu Emre bakırcıoğluyla görüşeceğim canim kanal yokluğu olanlarda sperm bulmak biraz rahat diyorlar eğer öyle bir rahat bulma durumu varsa tabi ki ameliyat olmasındansa iğne ile olanı tercih ederiz görüşelim de hem daha kolay olurKuzum tese ameliyatla oluyor yani eşinin yumurtasini açıpta sperm ariyorlar. Pesa ise iğne ile şırıngayla sperm olan dokuyu alıyorlar
Canım zaten doktor kendi söylüyor ne yapacagini pesa yapariz yada teze yapariz diyeBunu Emre bakırcıoğluyla görüşeceğim canim kanal yokluğu olanlarda sperm bulmak biraz rahat diyorlar eğer öyle bir rahat bulma durumu varsa tabi ki ameliyat olmasındansa iğne ile olanı tercih ederiz görüşelim de hem daha kolay olur
Pesa testisler açılmadan sadece enjektör yardımıyla içerdeki spermlerin çekilmesi işlemine verilen isim kan aldırma gibi dusun kesik yada dikiş yok tese de testisler açılıp sperm araniyoCanım tese ne pesa ne hiç bilmiyorum ki arasında ki fark ne oluyor
Canım hepimiz Sperm testinden sonra hormon testleri yaptık erkekte sorun olması daha kötü mü diye sormuşsun drlar daha kötü değil diyor kadınlarda mesela yumurta yoksa yoktur ama erkekte hücreler kendini 3 ayda bir yeniliyormrb kızlar eşim sperm testi aptırdı ve birçok sonucu sıfır çıktı napıcamı bilmiyorum tekrar hormon testi istediler ve bir daha sperm testi yapıcak aranızda böyle olan varmı çok korkuyorum çocuğumuz olmuycak diye eşim dadada kötü erkekde sorun olması sanırım daha kötüymüş
Canım benim sen doğum mu yaptınCanım yanlış biliyorsun benimde esimde doğuştan meni kanalları yok ayrica kıstık fibrosiz testinde de delta f508 TASİYİCİSİ cikti ama cok sukur tese bile yapılmadan pesa yöntemiyle sperm bulundu üstelik tuttu da ilk gebeliğim de ikizlerim vardı erken dogum yaptıgım icin bebeklerim cennete gitti ikinci denemede de tuttu simdi rabbime şükürler olsun ki 47 günlük Bi oglum var rabbim bagislarsa. Oyle umudunu kaybetme bu testte eger taşıyıcı degil hasta çıkarsa tup Bebek yapılmıyor ama esin taşıyıcı sen saglikli çıkarsan doğacak Bebek en kotu ihtimalle yuZde 2 taşıyıcı oluyo. Sukur rabbime oglum taşıyıcı bile degil. İyi araştır direk tese olmasin epididim bölgesi varsa esinde pesa ile bulunur insallah rabbim hepinize hepimize meleklerlerini bagislasin
Allah razı olsun canım benim rabbim sizlere isteyen herkese nasip etsin. Cumlemizin mucizesini bizlere bagislasinCanım benim sen doğum mu yaptınrabbim bağışlasın inşallah uzun ömürler versin analı babalı büyüsün çok sevindim sağlıkla büyütün inşallah
![]()
Amin cnm benim aminnnAllah razı olsun canım benim rabbim sizlere isteyen herkese nasip etsin. Cumlemizin mucizesini bizlere bagislasin