Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar oncelikle rabbim hepinizine bebek nasip etsin bana da . Biriki gün once eşimde azosprem oldugnu ogrendik o zmandan beri cok tuhafım ve çaresiz bitkin durumdayım.inşallah bunu aşabiliriz Allahın dedigi olur ama beni cok etkiledi eşimi de ayni şekilde.cok zormus Allahımm. Ama hersey guzel olur umarim .benim gibi olanladan oneri bekliyorm.sperm sayisini yukseltmek icin keçiboynuzunu okudum.burda onu denicem baska onerisi olan varsa bana yanit verebilir mi.Allah yar ve yardimcimiz olsunn...
canım gecmis olsun insallah. Gordugun gibi yalnız degilsin.
oncelikle azonun sebebini oğrenmeye çalıssanız daha iyi olur. bazı durumlarda keciboynuzu iyi gelmiyormuş

Kızlar benim eşimin testine bakarmisiniz

Eklentiler

• 20170528_020828.webp
    20170528_020828.webp
    15 KB · Görüntüleme: 142
canım gecmis olsun insallah. Gordugun gibi yalnız degilsin.
oncelikle azonun sebebini oğrenmeye çalıssanız daha iyi olur. bazı durumlarda keciboynuzu iyi gelmiyormuş
Sagol canim sonuclar 0 cikmis esim sebebini sormus .doktor bilemem demis bu konuda uzman kisilere gorunmen gerek demis net bisey bilmiyoruz ramazan ayindan sonra insallah tekrar gidicez insallah guzel olur hersey.

Benim eşimde hareketli hareketsiz sıfır fsh yüksek testesteron düşük bu durumda olan arkadaş var mı yardımlarınıza ihtiyaçım var

Canım sperm sayı ile çıkıyor biran önce tüp bebek tedavisine başlamalısınız. Mutlaka genetik testlerinizi yaptırın.
İlk testimiz çok daha kötüydü ama hamile kalmıştım bu testi 6 ay sonra yaptırdık doktor güzel dedi ilaçlar pekmezler falan kullandık düzeldi biraz aşılama yaptık bu ay inş tutar

İlk testimiz çok daha kötüydü ama hamile kalmıştım bu testi 6 ay sonra yaptırdık doktor güzel dedi ilaçlar pekmezler falan kullandık düzeldi biraz aşılama yaptık bu ay inş tutar
Canım tekrar baktım da evet sperm sayınız iyiymiş, sadece biraz hareketsiz spermler.. hayırlısı olsun

Arkadaslar hayırlı ramazanlar sertoli cell olupta keciboynuzu kullanmis olan varmi nasıl etki yaptı sizce kullanmalimi bilgi verirmisinz.fsh yüksek tsh düşük canım bizimde tedavi si olumlu yönde gidenler bu durumda olanlar biraz bilgi verirmisinz. Tedaviniz hakkinda

EŞİMDEN GENETİK TESTİ İSTEDİLER GENETİK TESTİ Y KROMOZMU OLMASI LAZIMMIŞ YAPTIRAN VARMI ÇOK KORKUYORUM ÇIKMIYCAK DİYE EĞER ÇIKARSA AMELİYAT OLABİLİRMİŞ ANCAK

canim benim esim de genetik testleri yaptirdi temiz cikti cok sukur, biz de ameliyat gununu bekliyoruz simdi. Y kromozom testi ve karyotip analizi diye iki test var sonuclarinin cikmasi 3 hafta falan suruyor. mutlaka esinin yaptirmasi lazim azosperrmlerde sorun genetik mi baska bisey mi o belli oluyor eger genetikte sorun varsa malesef cozumu olmuyor bosuna ameliyat da etmiyorlar.

canim benim esim de genetik testleri yaptirdi temiz cikti cok sukur, biz de ameliyat gununu bekliyoruz simdi. Y kromozom testi ve karyotip analizi diye iki test var sonuclarinin cikmasi 3 hafta falan suruyor. mutlaka esinin yaptirmasi lazim azosperrmlerde sorun genetik mi baska bisey mi o belli oluyor eger genetikte sorun varsa malesef cozumu olmuyor bosuna ameliyat da etmiyorlar.
bugun yaptırdım testi bakalım çok korkuyorum kötü çıkıcak diye naparım bilmiyorum benim hazmetmemi bırakın bunu ailee nasıl anlatırım dört gözle hamile kalmamı bekliyolar eşime nasıl davranırlar bilmiyorum allahım yarıdm etsin bazen isyan edesim geliyo etrafımda birsürü insan var hepsi hamile çocuğu var niye ben diyorum

bugun yaptırdım testi bakalım çok korkuyorum kötü çıkıcak diye naparım bilmiyorum benim hazmetmemi bırakın bunu ailee nasıl anlatırım dört gözle hamile kalmamı bekliyolar eşime nasıl davranırlar bilmiyorum allahım yarıdm etsin bazen isyan edesim geliyo etrafımda birsürü insan var hepsi hamile çocuğu var niye ben diyorum
Canım sakın öyle düşünme. Verende allah alanda. Rabbim istedikten sonra herşey olur. Biz doktorlara gidiyoruz tedaviler falan aslında onlar hepsi bir aracı. ALLAH nasip ederse olur. Hepimiz aynı durumdayız yanlız değilsin.. çevrenizde ki insanları boşver. Bu dönemde siz birbirinize sıkıca sarılın bu çok önemli. Gönlünü ferah tut

Back
X