- 2 Aralık 2015
- 4.556
- 18.566
- 208

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biz kaan hocada tedavideyiz 8 ay bitecek hafta 2 choroimon kullanıyoruz günaşırı klomen ve hergün promotil lim testlerimiz olumsuz kaan hoca şansımıza yüzde 15-20 dedi teseyi eylül ekim gibi düşünüyoruzPeki slz ne yapıyorsunuz yani tedavi anlamında
Canim ne cikarsa ameliyat olabilirmis anlamadimEŞİMDEN GENETİK TESTİ İSTEDİLER GENETİK TESTİ Y KROMOZMU OLMASI LAZIMMIŞ YAPTIRAN VARMI ÇOK KORKUYORUM ÇIKMIYCAK DİYE EĞER ÇIKARSA AMELİYAT OLABİLİRMİŞ ANCAK
bugun yaptırdım testi bakalım çok korkuyorum kötü çıkıcak diye naparım bilmiyorum benim hazmetmemi bırakın bunu ailee nasıl anlatırım dört gözle hamile kalmamı bekliyolar eşime nasıl davranırlar bilmiyorum allahım yarıdm etsin bazen isyan edesim geliyo etrafımda birsürü insan var hepsi hamile çocuğu var niye ben diyorum
Canımmmm ben okuyup çıkıyorum genelde bi gelişme olmayınca. Bende özledimmm seni sen neler yapıyorsun tüp tedavisine başladın mı tekrarferaheymen canımcımmm nasılsın hiç gözükmüyorsun özledim seni
Yok canım baslamadik henüz tüp drumuz eşime 3 4 aylık tedavi verecek sonra başlayacaz tüp bebeğe ama bu verecegi tedavi kafamı karıştırdı önce 1 çeşit tablet vereceğim dedi sonra hem o ilacı bide yanında hormon iğnesi verecem haftada iki defa yapacak dedi benim anlamadığım eşimin hormonları zaten normal neden bu tedavi bi ara Tansel kaplancan a vapsattan attım eşimin sonuçlarını oda hormon tedavisi uygulayacağım dediCanımmmm ben okuyup çıkıyorum genelde bi gelişme olmayınca. Bende özledimmm seni sen neler yapıyorsun tüp tedavisine başladın mı tekrar
Canım geçmiş olsun iyi bir kadın doğumcu bul ve git tedavi versin inşallah çabucak geçer kist rahim duvarı için sanırım ilaç veriyorlar kalınlaşsın diye erken git zaman kaybetme inşallah çabucak atlatırsın inşallah tedaviniz hayırla sonuçlanırMerhaba arkadaşlar eşim ilaç tedavisi görüyor eylule kadar .Bende erken adet oldum bu ay doktora gittim kist ve rahim duvarımda incelme varmış iyi bı kadın doğum doktoru bulup tedavi olmam gerek eylül ayında tüp bebeğe gececektik hayırlısı artık
İnşallah cnm çok sağol hayırlı dileklerin için inşallah hepimizin tedavisi hayırlı sonuçlanır yarın gitmeyi düşünüyorum hala bı karar veremedim ankarada kadın doğum doktoru hakkında sizin bildiğiniz bı doktor varmı acabaCanım geçmiş olsun iyi bir kadın doğumcu bul ve git tedavi versin inşallah çabucak geçer kist rahim duvarı için sanırım ilaç veriyorlar kalınlaşsın diye erken git zaman kaybetme inşallah çabucak atlatırsın inşallah tedaviniz hayırla sonuçlanır
Yok valla canım benim ben hataydayim keşke yardimci olabilseydimİnşallah cnm çok sağol hayırlı dileklerin için inşallah hepimizin tedavisi hayırlı sonuçlanır yarın gitmeyi düşünüyorum hala bı karar veremedim ankarada kadın doğum doktoru hakkında sizin bildiğiniz bı doktor varmı acaba
Olsun cnm yinede teşekkür ederimYok valla canım benim ben hataydayim keşke yardimci olabilseydim
canim mİnşallah cnm çok sağol hayırlı dileklerin için inşallah hepimizin tedavisi hayırlı sonuçlanır yarın gitmeyi düşünüyorum hala bı karar veremedim ankarada kadın doğum doktoru hakkında sizin bildiğiniz bı doktor varmı acaba
Can'ım Mehmet Erdem benim doktorum tup bebegide onların merkezde yaptırdık ben cok ama cok memnunum Bi araştır kafana yatarsa görün istersenOlsun cnm yinede teşekkür ederim
Tesekkur ederim muayene ücreti nekadar acabacanim m
Can'ım Mehmet Erdem benim doktorum tup bebegide onların merkezde yaptırdık ben cok ama cok memnunum Bi araştır kafana yatarsa görün istersen
Canım inşallah Allahım nasip etsin. Hormon değerleri Nasıl Canım kalitesinde bi sorun mu var. Tedavi uygılıycak sen takviyeleri eksik etme eşine Allah'ın izni ile olurYok canım baslamadik henüz tüp drumuz eşime 3 4 aylık tedavi verecek sonra başlayacaz tüp bebeğe ama bu verecegi tedavi kafamı karıştırdı önce 1 çeşit tablet vereceğim dedi sonra hem o ilacı bide yanında hormon iğnesi verecem haftada iki defa yapacak dedi benim anlamadığım eşimin hormonları zaten normal neden bu tedavi bi ara Tansel kaplancan a vapsattan attım eşimin sonuçlarını oda hormon tedavisi uygulayacağım dedi![]()
Canım tüp bebekmerkezlerine gidersen ilk muayene ucretsiz ama tup Bebek oncesi icin gideceksen ozel muayenehaneleri var ordada ucret aylık 350 tl. Tahlilleri falan Gazi hastanesinde yaptiriyo ekstra Bi ucret almiyo. Bu dediğim doktorun ikizi var Ahmet Erdem netten araştır görürsün ikisi de Prof benim doktorum Mehmet Erdem Allah razı olsun ondan onun özverisi sayesinde suan oglum kucağımda. Sen Bi araştır kafana yatarsa Bi bakarsın ille git diyip vebal almakistememTesekkur ederim muayene ücreti nekadar acaba
Tesekkur ederim cnm bu doktoru da bı araştırayımCanım tüp bebekmerkezlerine gidersen ilk muayene ucretsiz ama tup Bebek oncesi icin gideceksen ozel muayenehaneleri var ordada ucret aylık 350 tl. Tahlilleri falan Gazi hastanesinde yaptiriyo ekstra Bi ucret almiyo. Bu dediğim doktorun ikizi var Ahmet Erdem netten araştır görürsün ikisi de Prof benim doktorum Mehmet Erdem Allah razı olsun ondan onun özverisi sayesinde suan oglum kucağımda. Sen Bi araştır kafana yatarsa Bi bakarsın ille git diyip vebal almakistemem
Amin canım benim cümlemize nasip etsin inşallah canım evet canim esimin sperm kalitesinde sorun var canim dün dayanamadım Tansel hocaya mesaj attım dedim geçen Size eşimin değerlelini yolladım hormon tedavisi vereceğim dediniz ve çok kafamı kurcalayor eşimin hormonlarında sıkıntı mı var tekrar sonuçları yolladım klomen kullandınız mı dedi evet dedim o da hormon ilacı hap şeklinde dedi eşinin hormonları normal eşinde çok az Sperm var onları çoğaltmak için hormon tedavisi vereceğim dedi hormonları uyarmak adına ama cevap yazınca nasıl rahatladım anlatamamCanım inşallah Allahım nasip etsin. Hormon değerleri Nasıl Canım kalitesinde bi sorun mu var. Tedavi uygılıycak sen takviyeleri eksik etme eşine Allah'ın izni ile olur
Amin Canımm şifa olsun inşallah ilaçlar. Elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi imtihanımızı Allah'ın Rızası alıp geçen kullardan oluruz inşallah. Biz çok isteriz ne olursa olsun deyip Allahtan isteriz Allah'ta peki kulum istediğini veriyorum der ve verir sonra verdiği bize hayır getirmez hayatımız alt üst olur sonra Allah'a yine yönelip Allahım neden verdin bunu deyince Allah kulum sen istedin ne oluyorsa olsun dedin bende istediğini verdim der bu yüzdendir ki ne olursa olsun demeden hayırlısını ve Allah'ın rızası ile ne istiyorsak istemeliyiz. Allahım gönlümüzden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallahAmin canım benim cümlemize nasip etsin inşallah canım evet canim esimin sperm kalitesinde sorun var canim dün dayanamadım Tansel hocaya mesaj attım dedim geçen Size eşimin değerlelini yolladım hormon tedavisi vereceğim dediniz ve çok kafamı kurcalayor eşimin hormonlarında sıkıntı mı var tekrar sonuçları yolladım klomen kullandınız mı dedi evet dedim o da hormon ilacı hap şeklinde dedi eşinin hormonları normal eşinde çok az Sperm var onları çoğaltmak için hormon tedavisi vereceğim dedi hormonları uyarmak adına ama cevap yazınca nasıl rahatladım anlatamamrabbim hepimize tez zamanda yavrularımızi nasip etsin de tam rahatlayalım inşallah hepimiz
![]()
Mrb .. ben yeni uye oldum .. bahceci umut tup bebek merkezinde selen hanimla gorusmem oldu .. esim azosperm .. cars gunu uroloji tansel bey gorcek esimi .. sonra tup bebek baslayacaz ama kararsiz ve korkuluyum .. aranizda ozellkle bahceci umut tup bebek merkezine giden var miAmin Canımm şifa olsun inşallah ilaçlar. Elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi imtihanımızı Allah'ın Rızası alıp geçen kullardan oluruz inşallah. Biz çok isteriz ne olursa olsun deyip Allahtan isteriz Allah'ta peki kulum istediğini veriyorum der ve verir sonra verdiği bize hayır getirmez hayatımız alt üst olur sonra Allah'a yine yönelip Allahım neden verdin bunu deyince Allah kulum sen istedin ne oluyorsa olsun dedin bende istediğini verdim der bu yüzdendir ki ne olursa olsun demeden hayırlısını ve Allah'ın rızası ile ne istiyorsak istemeliyiz. Allahım gönlümüzden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah![]()
Zelihammm hep ama hep aklımda bi laf var kalır hep hayır desede bana hayat hep hayırlısı diyeceğim hayata inat çok severim bu lafı her duamda rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde nasip et içi evlat aşkıyla yanan herkese şüphesiz ki rabbim bizler için en hayırlısını verir allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bu uğurda savaş veren herkesinAmin Canımm şifa olsun inşallah ilaçlar. Elimizden geleni yapacağız gerisi takdiri ilahi imtihanımızı Allah'ın Rızası alıp geçen kullardan oluruz inşallah. Biz çok isteriz ne olursa olsun deyip Allahtan isteriz Allah'ta peki kulum istediğini veriyorum der ve verir sonra verdiği bize hayır getirmez hayatımız alt üst olur sonra Allah'a yine yönelip Allahım neden verdin bunu deyince Allah kulum sen istedin ne oluyorsa olsun dedin bende istediğini verdim der bu yüzdendir ki ne olursa olsun demeden hayırlısını ve Allah'ın rızası ile ne istiyorsak istemeliyiz. Allahım gönlümüzden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah![]()