Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz varız canım genetik iyi çıkmıştı bizim de ilk önce kalçadan kullandı eşim iğne daha sonra göbekten oldu ameliyata alındı ama sonuç 0. inşallah sizde çıkar. çok dua et emi
HADİ YA PEKİ NAPTINIZ BİŞEY OLMUYOMU BAŞKA TEDAVİ ÜZÜLDÜM ŞU AN YA ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN TABİKİ BİZİMDE SANKİ İĞNE FALAN KULLANINCA İYİ OLCAK ZANNEDİYORUM AMA NE BİLİYİM DEMEKKİ OLMUYOMUŞ..

Biz y kromozom yaptirmadik galiba sadece klinifelteri sonucu cikan bi test yaptirmistik bu hipofiz emari nedir onuda yaptirmadik burda arkadaslar konusuyordu

Yok canım tedaviye devam edelim demedi. Biz potoloji sonucunu gösterdik bize kök hücreden başka care yok dedi öylede kaldı başka bişey demedi onu da whatsapp dan yazdı. ben kötülemiyorum kesinlikle bize iyi gelmesen başkasına gelir başkasına iyi gelmeyen bize gelir. Ben doktorların sadece aracı olduğuna inanıyorum. Veren Allah... Ol der Olur. Vermiyorsa da vardır onda da bi hayır. Yani biz tedbirimizi alalım taktir Allah'ın
Sizin azo sebebiniz neydi?

Biz y kromozom yaptirmadik galiba sadece klinifelteri sonucu cikan bi test yaptirmistik bu hipofiz emari nedir onuda yaptirmadik burda arkadaslar konusuyordu
hipofiz bezinde birsıkıntı varmı diye bakıyorlar canım bu emarla bazılarında tümor tespit ediliyor.
fsh ve lh yi bu bez salgılıyor bildigim kadarıyla

"Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), SMA hastalarının ilaçlarını ödeme listesine aldı." haberleri var.
tüpbebek içinde böyle bir uygulama yapılabilir mi veya ilaçlar hakkında devlet yardımcı olabilir mi? bu konuda düşünceleriniz nedir? binlerce mesaj ve binlerce hastası bulanan bu grupta birşeyler yapsak

Back
X