Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba sizin kaan hocayla nasıl bi sorununuz oldu merak ettim bu kadar tepkilisiniz
Bizim değil genelde herkesin karşılaştığı sorun msjlara çok geç cvp vermesi hastaları karıştırması tese olmayın sperm çıkmaz diyip daha sonra tese olupta sperm bulunmasi gereksiz yere tahlil test vs ve tese yapması daha sayayimmi arkadaşım...

Bizim değil genelde herkesin karşılaştığı sorun msjlara çok geç cvp vermesi hastaları karıştırması tese olmayın sperm çıkmaz diyip daha sonra tese olupta sperm bulunmasi gereksiz yere tahlil test vs ve tese yapması daha sayayimmi arkadaşım...
Sonuçta bunlar bi duyum doğru maillere geç cvp veriyor ama erken cvp verip yanlıs tedaviden iyi oldugunu düşünüyorum.daha ilk randevumuza gitmedik ama ona rağmen mail yolu ile tedaviye başlayan bi dr sa gercekten para için degil yardım için yapan bi dr oldugunu düşünüyorum bu da saygıya deger.bence bu sekilde söylemeyin bizler umut içinde bişeyler arıyoruz onlar biterse o zmn hersey daha zor olur

Sonuçta bunlar bi duyum doğru maillere geç cvp veriyor ama erken cvp verip yanlıs tedaviden iyi oldugunu düşünüyorum.daha ilk randevumuza gitmedik ama ona rağmen mail yolu ile tedaviye başlayan bi dr sa gercekten para için degil yardım için yapan bi dr oldugunu düşünüyorum bu da saygıya deger.bence bu sekilde söylemeyin bizler umut içinde bişeyler arıyoruz onlar biterse o zmn hersey daha zor olur
Canım benim sen sordum ben cvp verdim ister git ister gitme sana kalmış maillere gec cvp vermesi doğru tedavi uyguulayacagindan değil yoğun olduğundan ben yaşadıklarımı söyledim duyduklarımı değil. umutla ne alakası var anlamadım sen kendini şartlamışmışsın en iyisi git gör

Arkadaşlar merhaba azo spermi hastası eşim.

Sperm testimizde 1cc de spermatozon 1.000.000 derken total spermatazon kısmı boş. Hareketsiz kısmı %100

Yani bunun anlamı evet sperm çıkışı oldu ama ölü anlamına geliiyor değil mi?

Arkadaslar merhaba
Benim eşim de aZo fsh yüksek testo düşük kaan aydosta 10 aydır tedavideyiz fakat kendisi bizi hep tese yapmak istedi biz kabul etmedik şu an fsh 18 testo 4.5 teşhis testis yetmeZliği ekşm gibi tese düşünüyoruz ama çok kararsızım korkuyorum lim markırlarımız da kötü geldi kaan hoca şansımızı %15-20 olarak görüyor haftada 2 kez choroimon günaşırı klomen hergün promotil kullanıyoruz
Aranızda bizim gibi lim markırı kötü gelip teseye giren var mı?

Arkadaslar merhaba
Benim eşim de aZo fsh yüksek testo düşük kaan aydosta 10 aydır tedavideyiz fakat kendisi bizi hep tese yapmak istedi biz kabul etmedik şu an fsh 18 testo 4.5 teşhis testis yetmeZliği ekşm gibi tese düşünüyoruz ama çok kararsızım korkuyorum lim markırlarımız da kötü geldi kaan hoca şansımızı %15-20 olarak görüyor haftada 2 kez choroimon günaşırı klomen hergün promotil kullanıyoruz
Aranızda bizim gibi lim markırı kötü gelip teseye giren var mı?
Biz fish testi yaptırmıştık diploid gelmişti hala da çocuğumuz yok hep olumsuz.lim markırı yeni bir test herhalde benim de eşimin fsh çok yüksek testo düşük.bende de sorun var gerçi .ama çocuğumuz yok hala.bence ameliyat olun başka yolu yok ameliyat korkulacak bir şey değil

Biz fish testi yaptırmıştık diploid gelmişti hala da çocuğumuz yok hep olumsuz.lim markırı yeni bir test herhalde benim de eşimin fsh çok yüksek testo düşük.bende de sorun var gerçi .ama çocuğumuz yok hala.bence ameliyat olun başka yolu yok ameliyat korkulacak bir şey değil
Evet bu lim testini kaan aydos çok önemsiyor teseden önce de yapılıyor bizde se yuzde 90 diploşt var haploid çıkmadı malesef sizin testo ve fsh aralıkları nedir

Merhaba arkadaşlar eşim klinifelter sendromlu (47)kromozomlu gecen bu ay ameliyat oldu sperm tüpülleri yokmuş sperm ureten ana hucresi yokmus esinde ameliyat olupta bole olan yada sonra sperm bulunan varmıkabus gibi gecti buayım arkadaslar

Merhaba arkadaslar esim klinifelter sendromlu 47 kromozomlu bu ay mikrotese ameliyatı oldu sonuc sperm tupulleri sperm ana hucreleri yokmuş ameliyat olup bole olan varmi

Merhaba arkadaşlar eşim klinifelter sendromlu (47)kromozomlu gecen bu ay ameliyat oldu sperm tüpülleri yokmuş sperm ureten ana hucresi yokmus esinde ameliyat olupta bole olan yada sonra sperm bulunan varmıkabus gibi gecti buayım arkadaslar
Benim esimde klinifekter ama henuz ameliyat olmadık bakalim hayırlısı

merhaba canım tansel bey gelmiş mi gittiniz mi tekrar görüşmeye. Kimse bişey yazmıyor. Herkes çekildi kabuğuna :KK43:
Merhaba canım İnan bende sürekli girip bakıyorum Yen'i haber Yok diye yazmıyorum .. @Ebrarsu arkadaşımızı çok merak ediyorum. Biz gidemedik yine benim adetimi bekliyoruz ama vitaminlere başladım ramazandan sonra

Evet bu lim testini kaan aydos çok önemsiyor teseden önce de yapılıyor bizde se yuzde 90 diploşt var haploid çıkmadı malesef sizin testo ve fsh aralıkları nedir
Gecen ay bizde fish testi yaptırdık ama haploid hücre çıkmadı iğneler devam ediyoruz 2 ay sonra tekrar yaptırcaz sanirim

Canım tranfer edildi mi embriyoların kac tane koydular
Hayır canım transfer edilmedi..Rahim dinlendirme yöntemi uyguluyor gittiğim merkez hemen hemen her hastaya başarıyı artırıyormuş.. bir sonraki Adetim ile yeni bir ilaca başladım sanırım adetin 17 ile 21 günler arasında transfer yapılacakmış bugün 7. Günüm

Ebrarsu Ebrarsu canım merhaba son durum nedir. Hastaneye gittiniz mi
Çok teşekkür ederim canım Merak ettiğim için Diğer arkadaşa cevap yazdım ama sana da biraz bahsedeyim.. yumurta toplandıktan 12 gün sonra adet oldum ben estrofem diye bir ilaca başlatıldı Rahim kalınlaştırmak için adetin 2. Günü başlayıp 13 güne kadar kullanıp o gün muayeneye gideceğim Rahim ne durumda diye bakacaklar ona göre ortalama 17 ile 21 günler arasında transfer yapılıyormuş Bu arada 6. Güne iki tane embriyo kaldı sadece İkisi de transfer edilecek..

Back
X