- 5 Temmuz 2010
- 3.275
- 1.064
- 698
hipogonadizm.comMerhaba sizin baktığınız site hangisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hipogonadizm.comMerhaba sizin baktığınız site hangisi
Canım Tansel Bey Bahçeci de ilk görüşme ücretsiz, elinizde ki tüm evrakları götürün. Tesesi gayet iyi diye duydum. Bahçeci den randevu alabilirsinMERHABA ARKADAŞLAR.
BEN ÇOK ESKİLERDENİM.
UZUN SÜREDİR UZAK KALDIM HERŞEYDEN UNUTURUM DİYE.MALESEF UNUTULMUYOR.
SİZLERE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM.BİZ TEKRAR DOKTORA GİTMEK İSTİYORUZ.EMRE HOCAYA GİTTTİK EN SON.AMA İÇ AÇICI KONUŞMADI.MURAD BAŞAR 460 TL MUAYENE ÜCRETİ DEDİ.VAZGEÇTİM..NEDENİNİ BİLMİYORUM.TANSEL KAPLANCAN AKLIMDA.ONUN HAKKINDA HİÇ BİLGİM YOK.TEDAVİYE YANAŞIYORMU.TESESİ NASIL.MUAYENE ÜCRETİ NE KADAR.3. TESEYİ YAPARMI ACABA.BAŞARILARI NASIL.KUSURA BAKMAYIN ÇOK SORDUM AMA OLURSA SON ŞANSIMIZ OLACAK. BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ 3SEVİNİRİM KADER ARKADAŞLARIM.
Sizin fsh kacti ve tedavi sonucunuz ne cunku bizdede fsh yuksekligiÇok üzüldüm senin yazını okudum ağladım ben de aynı şekilde eşime mi destek olayım kendime mi okdr zor ki durumumuz en yakınım ablam şak diye anne oldu iki kez ben nerelere gideyim napayım allah bizi bununla sınıyor işte benim eşim de azosperm fsh yüksek emre beye gittik
Merhaba canim bizim bi akrabada tikaniklik vardi ve kaplicalara gitti esi dogal yoldan hamile kaldi bi kizi olduselam. arkadaşlar içinizde eşinde obstruktif yani tıkanıklıga baglı azospermi olan var mı. ve mikro tese den başka yöntemle sonuç alan var mı ??
canım çok teşekkür ederim. Tansel hocanın ilk görüşmeyi ücretsiz yaptığını bilmiyordum. yarın ararım merkezi.Canım Tansel Bey Bahçeci de ilk görüşme ücretsiz, elinizde ki tüm evrakları götürün. Tesesi gayet iyi diye duydum. Bahçeci den randevu alabilirsin
CANIM ARADIN Mı görüştünüz mü ?canım çok teşekkür ederim. Tansel hocanın ilk görüşmeyi ücretsiz yaptığını bilmiyordum. yarın ararım merkezi.
Selamun aleyküm canım bizde sizin gibiydik 3. Teseyi oldu eşim malesef bizde bulunmadı inşallah siz tedaviye başlarsanız yüzü gülenlerden olursunuz. Herkesin değerleri farklı oluyor çünkü. Eğer ilk gidişinizde muayene ederse ücret alıyorlar. Ayrıca bir tedaviye başlarsanız sonralarında ücret ödenmiyor genelde tlfdan yazışarak tedavi değerlendirmesi yapıyor. Bende sizin gibi çok araştırarak Tansel hocaya gitmemiz gerektiğini düşündüm ve yine sizin gibi son'du. Başlangıçtaki tahlil değerlerine göre tedavi olur Ya da olmaz diyor. Samimi ve dobra bi doktor.canım çok teşekkür ederim. Tansel hocanın ilk görüşmeyi ücretsiz yaptığını bilmiyordum. yarın ararım merkezi.
Canım sizin potoloji sonucu geldi mı. Biz patolojiyı başka bir yerde yaptırdık ve bizi bir kez olsun ameliyattan sonra aramadı.Selamun aleyküm canım bizde sizin gibiydik 3. Teseyi oldu eşim malesef bizde bulunmadı inşallah siz tedaviye başlarsanız yüzü gülenlerden olursunuz. Herkesin değerleri farklı oluyor çünkü. Eğer ilk gidişinizde muayene ederse ücret alıyorlar. Ayrıca bir tedaviye başlarsanız sonralarında ücret ödenmiyor genelde tlfdan yazışarak tedavi değerlendirmesi yapıyor. Bende sizin gibi çok araştırarak Tansel hocaya gitmemiz gerektiğini düşündüm ve yine sizin gibi son'du. Başlangıçtaki tahlil değerlerine göre tedavi olur Ya da olmaz diyor. Samimi ve dobra bi doktor.
Bizim patoloji geldi eşimi Aradı 1 hafta sonra kök hücre varmış cok ta sevinemedim açıkçası çünkü belli değil hala ne zaman hayata geçirileceği. Yani Tansel hocayı korumak gibi olmasın ama cok hastası var sanırım aranacakları da sıraya koyup arıyorlardır. Normalde bizi de hiç arayıp sormaz ilk iletişime geçen biz olduk herzaman. Eşinin de tese sonrası o bölgede şişme oldu mu benim eşimde cok şişti ve ayrıca 2-3 yerinde su toplar gibi oldu. Birde dikişler güzel değil sanki et parçası orda kalacak gibi. Bizde şehir dışına çıktık teseden 3 gün sonra onunla alakalı bir durum olabilir miCanım sizin potoloji sonucu geldi mı. Biz patolojiyı başka bir yerde yaptırdık ve bizi bir kez olsun ameliyattan sonra aramadı. Para verip orda yaptırmadık belkide ondandır.
O konu da hakkını yemem canım ameliyat sonrası hiç sıkıntı çıkmadı. Ama dediğin gibi balon gibi şişti. Su falan toplamadı. On gün sonra cok az bir şişlik kalDi. Sonrada dikişler kendiliğinden attı. Acaba patoloji sonucu birde Kaan aydosa mi yollasan.Bizim patoloji geldi eşimi Aradı 1 hafta sonra kök hücre varmış cok ta sevinemedim açıkçası çünkü belli değil hala ne zaman hayata geçirileceği. Yani Tansel hocayı korumak gibi olmasın ama cok hastası var sanırım aranacakları da sıraya koyup arıyorlardır. Normalde bizi de hiç arayıp sormaz ilk iletişime geçen biz olduk herzaman. Eşinin de tese sonrası o bölgede şişme oldu mu benim eşimde cok şişti ve ayrıca 2-3 yerinde su toplar gibi oldu. Birde dikişler güzel değil sanki et parçası orda kalacak gibi. Bizde şehir dışına çıktık teseden 3 gün sonra onunla alakalı bir durum olabilir mi
Ya su toplamadı ama erik gibi dışa doğru şişlikler oldu normal balon gibi şişmesinin dışında. Biz Kaan Aydos ta 1 yıl tedavi görmüştük Zaten tesemiz yine olumsuzdu. Nebido iğne vermişti biz yarım bıraktık tedaviyi. Tansel hoca ya başladık. Bakalım kök hücre ne zaman çıkarsa o zaman tekrar bu yoldayız inşaallah rabbimin izniyleO konu da hakkını yemem canım ameliyat sonrası hiç sıkıntı çıkmadı. Ama dediğin gibi balon gibi şişti. Su falan toplamadı. On gün sonra cok az bir şişlik kalDi. Sonrada dikişler kendiliğinden attı. Acaba patoloji sonucu birde Kaan aydosa mi yollasan.
Anladım canım. Bi whatsapp dan yazsaydin boyle boyle hocam normal mi diye. Bir de biz ameliyattan sonra bi çamaşır vermişlerdi onu kullandık sürekli. İlaç lekeleri oldu ama yine de kullandı eşim. Birde buz torbasını beze sarıp çamaşırının üstünden emeliyat yerine 10 15 dk koyuyordu. Kök hücreye gelince İnan arastırmadigim gün yok kök hücre ile ilgili haber gelişme var mı yok mu diye. Hakkımız da hayırlısı dua dan başka yapacak elimizden gelen birşey yok.Ya su toplamadı ama erik gibi dışa doğru şişlikler oldu normal balon gibi şişmesinin dışında. Biz Kaan Aydos ta 1 yıl tedavi görmüştük Zaten tesemiz yine olumsuzdu. Nebido iğne vermişti biz yarım bıraktık tedaviyi. Tansel hoca ya başladık. Bakalım kök hücre ne zaman çıkarsa o zaman tekrar bu yoldayız inşaallah rabbimin izniyle
Bize hiç çamaşır vermediler dar slip giymesini söylediler aldık ama oda başka rahatsızlık verdi giyemedi onu da inşallah kalıcı bir hasar oluşmaz eşimin cok psikolojisi bozuldu aşırı derecede kafasına takmaya başladı neden böyle oldu diye.Anladım canım. Bi whatsapp dan yazsaydin boyle boyle hocam normal mi diye. Bir de biz ameliyattan sonra bi çamaşır vermişlerdi onu kullandık sürekli. İlaç lekeleri oldu ama yine de kullandı eşim. Birde buz torbasını beze sarıp çamaşırının üstünden emeliyat yerine 10 15 dk koyuyordu. Kök hücreye gelince İnan arastırmadigim gün yok kök hücre ile ilgili haber gelişme var mı yok mu diye. Hakkımız da hayırlısı dua dan başka yapacak elimizden gelen birşey yok.
Bize vermişlerDi biraz çekinerek söylüyorum ama sarkma olmasın diye. Bu slip toparlayacak demislerdi Benin eşimin de psikolojisi alt üst olmuştu. Kimseye de diyemedik maç oynarken ayağımı burktum dedi. Evden dışarı çıkmadı. Ağır bişey kaldırmasi yasaktı. 15 20 gün neler çektiğimizi Allah bir de biz biliyoruz. Tek korkum şuan ki tedavi olumsuz olursa nasıl toparlanicaz bilmiyorum. En çok eşim yine bunalıma girecek diye korkuyorum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahBize hiç çamaşır vermediler dar slip giymesini söylediler aldık ama oda başka rahatsızlık verdi giyemedi onu da inşallah kalıcı bir hasar oluşmaz eşimin cok psikolojisi bozuldu aşırı derecede kafasına takmaya başladı neden böyle oldu diye.
Mrb bu murad basar ne doktoru ve hangi sehirdeMERHABA ARKADAŞLAR.
BEN ÇOK ESKİLERDENİM.
UZUN SÜREDİR UZAK KALDIM HERŞEYDEN UNUTURUM DİYE.MALESEF UNUTULMUYOR.
SİZLERE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM.BİZ TEKRAR DOKTORA GİTMEK İSTİYORUZ.EMRE HOCAYA GİTTTİK EN SON.AMA İÇ AÇICI KONUŞMADI.MURAD BAŞAR 460 TL MUAYENE ÜCRETİ DEDİ.VAZGEÇTİM..NEDENİNİ BİLMİYORUM.TANSEL KAPLANCAN AKLIMDA.ONUN HAKKINDA HİÇ BİLGİM YOK.TEDAVİYE YANAŞIYORMU.TESESİ NASIL.MUAYENE ÜCRETİ NE KADAR.3. TESEYİ YAPARMI ACABA.BAŞARILARI NASIL.KUSURA BAKMAYIN ÇOK SORDUM AMA OLURSA SON ŞANSIMIZ OLACAK. BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ 3SEVİNİRİM KADER ARKADAŞLARIM.
Arkadaşım nebido iğneyi size ne için vermişti kaan hoca. Bize bizim üroloğumuz testesteron biraz düşük diye nebido verdi 3 ay önce, emre bey keşke yaptırmasaydınız üreme hücrelerinş durdurur zaten gbi bişi dedi ve tedavimizi ertelediYa su toplamadı ama erik gibi dışa doğru şişlikler oldu normal balon gibi şişmesinin dışında. Biz Kaan Aydos ta 1 yıl tedavi görmüştük Zaten tesemiz yine olumsuzdu. Nebido iğne vermişti biz yarım bıraktık tedaviyi. Tansel hoca ya başladık. Bakalım kök hücre ne zaman çıkarsa o zaman tekrar bu yoldayız inşaallah rabbimin izniyle