Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaaa kimseden olumlu olumsuz hiçbişey ses çıkmıyor meler yapıyorsunuz ???İyi geceler cancanlar sesiniz çıkmıyor bu aralar pek bi sessiz buralar![]()
Arkadasim tup bebek icin nereyi dusunuyorsunuzmerhaba amin Allah razı olsun..kaan aydosta tedavi görmüştük iğne ilac nedediyse onu yapmıstık 2 kez mikro tese ameliyatıyla tüp bebek denedik tutmadı 2.ci tup bebekten dondurulmus embriyo kalmıstı onlada denedik tutmadı 4.ü denemede tekrara mikro tese yapıldı 4 tane sperm bulundu 2 tane embriyo transfer edildi biri tuttu ..7 yasında indirilmiş esimin testisleri tam olarak sorunda inmemiş testise baglı azosperm .simdide kardes için ugrasıyoruz .bendede problem cıktı yumurta rezervi düşüklüğü eylülde tekrar tüp bebek deneyecegiz hayırlısı bakalım
Teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun,aynen biz üstümüze düşeni elimizden geleni yapıp çaresini arayalım vesilelere sarılalım şifayı veren Allah,hem içimizde aklımızda bi acaba keşke sorusu kalmasın,en azından pişmanlığını yaşamayalımMerhaba. Eşin tese olduğu zaman 2008 miş yani şuan da bir kere daha şansını denemeli istanbulda da emre bakırcıoğlu , tansel hoca bahçecide bir kez daha görünmelisniz allahtan ümit keslmez doktorlar daha deneyimli teknoloji de sürekli gelişiyor biz de yeni öğrendik allah yardımcınız olsun
Yok canım bende 3.deneme öncesi istendi neden tutunamıyor diye çekildim rahimde daralma çıktı dr tutunmaya engel değil ancak tutunyrsa bile ya düşük olur yada sakat doğar bu ihtimal yüksek çünkü çok dardı rahim C gibi dönmüştü riske atamayız dedi histereskopi ile genişletildi cnmArkadaslar hepinize iyi geceler size bir sorum olucak rahim filmini her tup bebek tedavisinde istiyorlar mi
canim bendende yillar onca istendi simdi tekrar istiyor doktor zor oldumu kac dk surdu benim ilk cektirdigimi doktor eline yuzune bulastirdiYok canım bende 3.deneme öncesi istendi neden tutunamıyor diye çekildim rahimde daralma çıktı dr tutunmaya engel değil ancak tutunyrsa bile ya düşük olur yada sakat doğar bu ihtimal yüksek çünkü çok dardı rahim C gibi dönmüştü riske atamayız dedi histereskopi ile genişletildi cnm
Keşke başka bi topikte başka şekilde karßılaşsaydık ama madem geldin hoşgeldinArkadaşlar bende yeni katıldım aranıza uzun zamandır takip ediyorum sizleri bizde azospermliyiz bir buçuk senelik evliyim henüz yolun çok başındayız eşime hormon ve genetik tahlil yapılacak durumu o zaman belli olacak sperm sayısı 0 ama burada okuduğum kadarı ile ümidim arttı Rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah
Keşke başka bi topikte başka şekilde karßılaşsaydık ama madem geldin hoşgeldinrabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin tsse olmamış sanırım esin inşallah burdan gülerek ayrılanlardan olursun cnm
Cnm rahim filmi bana ağrısız olacak dendi o yüzden anestezi almadan yapıldı ama ben ömrü hayatımda öyle ağrı sancı yaşamadım sesim hastane koridorlarında yankılandı 3 kere bayıldım gören kürtaj olduğumu sanıyordu neyse bunu atlattım derken aksam hiatereskopi yapildi dedim bu iyi geçer anestezili olacak buda rahim filminden beter oldu aksam 8de ameliyattan çıktım sabah 5e kadar uyuyamadim sancıdan ama bence bunye meselesi kimisi adet sancisindan biraz daha sancılı geçti diyor çoğu ağrısız diyor ben şok oluyorum bide benim ağrı eşigim yüksektir yani dediğim gibi bunye meselesi ama sen rahim filminde anestezi mutlaka iste cnm çünkü dr eğer yalnış bir hareket yaparsan rahim delinebilir dedien iyisi uyumak anestezi iyiki var
![]()
Arkadasim tup bebek icin nereyi dusunuyorsunuz
cnm daha belli değil bende arastırıyorum kaan aydosa mail attık mesaj bekliyoruzArkadasim tup bebek icin nereyi dusunuyorsunuz
lütfen iyi bir üroloğa gitmeden sakın ameliyat olmayın. bizim yaşadıklarımızı yasamayın.Merhabalar; benimde eşimde ne yazık ki azospermi tanısı var. Genetik Test, karyotip test, ve hormon testleri yaptırdık olumsuz hiç birşeye rastlanmadı. Benimde tahlillerim gayet iyi çıktı. Daha önce ürologa gitmedik kadın doğumcu istedi bu testleri ve şimdi micro tese ile birlikte tüp bebek denemesi yapacapz. Ancak eşim hemen micro tese ameliyatını olmaktan yana değil. önce ilaç doğal yollar vs bakalım taraftarı. Ankara' da bu konuda önerebileceğiniz ürolog var mı? Biz şuan azospermin nedenini de bilmiyoruz. Kaan hoca ne yazıkki çok sonralarına randevu veriyor ve insanın hevesi randevu tarihini görünce kaçıyor.
Merhaba meleekk3, biz Ankara'da düzen laboratuvarında yaptırdık orada yaptırabilirsinizmerhaba arkadaslar esimden kaan aydos sperm tahlili istedi esim herseferinde cebeci tıp fakültesinde yaptırıyordu orasıda tadilata girmiş ankarada baska nerde yaptırabilir esim bilgisi olan acil cevap yazabilirmi simdiden tesekkür ederim