Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bizde sertoly only sendromu olabilir mi bizde8-9 ay once tese olmadan onceki hormonlar boyleydi bizde;
fsh 2,47
LH 4,51
E2 8,00
Prolaktin 4,75
testesteron 9,72
Canım hormonlarınıza göre bence sizde Sertoly yoktur fsh normal seviye de çünkü testesteron biraz yükselse daha iyi olur ama sperm çıkabilirYani bizde sertoly only sendromu olabilir mi bizde
Yani germe hücre yokluğu .
Allahım hepimiz koru
Saka yapiyorsunCanım hormonlarınıza göre bence sizde Sertoly yoktur fsh normal seviye de çünkü testesteron biraz yükselse daha iyi olur ama sperm çıkabilir
Cnm bnm içimi çok rahatlattı söylediklerin.mutlaka bilgin vardır. Y kromozom sertoly ile bilgi vermiyor mu sence?Saka yapiyorsun
medicalpark embr japonya da bunun eğitimini almış ve uyguladığı sonuç beklediği hastaları varmışBaslamislar mi kök hücre tedavisine. Hadi insallah. Ben almanyada yasiyorum ve biseyden anladiklari yok. Esime sertoli cell only teshisi kondu. Patolojiden haric 10 parcasini dondurmuslar, o parcalari alip turkiyede arastirtmak istiyorum ayni zamanda celalettin peruya gidecem insallah.
Canım hormonlarınıza göre bence sizde Sertoly yoktur fsh normal seviye de çünkü testesteron biraz yükselse daha iyi olur ama sperm çıkabilir
merhaba
fsh, testesteron genetik vs hepsi çok iyi durumda olduğu halde bizde s.cell var canım.
Merhaba bizde de e2 yüksek fsh yüksek ve t.testesteron düşük benim eşim de küçükken ateşli hastalık geçirmiş azospermi de ne kadar etkisi var onu bilmiyorum karyotip analizi temiz çıktı y delosyan yaptırcaz ve hipofiz mr cektirecez inşallah ıyi çıkarAynen bizde de durum oyle... Kucukkem kabakulak gecirmis daha dogrusu ateslenmis... Kan ve hormon sonuclari cok iyi cikinca bize muhtemelen tikaniklik vardir dediler ve sonuc bambaska bisey...
Canim ayni kaderi paylasiyoruz.. Ne zaman ogrendiniz ne yapmayi dusunuyorsunuz
M
Merhaba bizde de e2 yüksek fsh yüksek ve t.testesteron düşük benim eşim de küçükken ateşli hastalık geçirmiş azospermi de ne kadar etkisi var onu bilmiyorum karyotip analizi temiz çıktı y delosyan yaptırcaz ve hipofiz mr cektirecez inşallah ıyi çıkar
Aynen bizde de durum oyle... Kucukkem kabakulak gecirmis daha dogrusu ateslenmis... Kan ve hormon sonuclari cok iyi cikinca bize muhtemelen tikaniklik vardir dediler ve sonuc bambaska bisey...
Canim ayni kaderi paylasiyoruz.. Ne zaman ogrendiniz ne yapmayi dusunuyorsunuz
merhaba
canım tese zaten olumsuz oldu. bu ay kısmetse celalettin peruya gideceğiz. tek tedavi veren o diyorlar.
medicalpark embr japonya da bunun eğitimini almış ve uyguladığı sonuç beklediği hastaları varmıs..
Canim hangi medicalpark bu. Arastirdim ama maalesef bi sonuc bulamadim. Senin esinin sorunu neydi.. Rabbim hepimize en tez zamanda hayirli saglikli bebisler versin insallah
Yok k.marastayiz celalettin peru ya gitmeyi düşünüyoruzRabbim emeginizi bosa cikarmasin insallah. Istanbuldanmisiniz?
Hangi doktorda tedavi goruyorsunuz
28Aynen canim bende oyle yapacam. Yurtdisinda oldugum icin ancak 12 ayda gibi gidecem. Yasin kac canim :)
medicalpark embr japonya da bunun eğitimini almış ve uyguladığı sonuç beklediği hastaları varmış
İnsallah sonuç beklenilen hastalar mutlu sona ulaşır, bizede umut olur. Evet Ferhat Cengiz beyin alanında çok başarılı olduğunu bende duydum. Bu konuyla ilgili 5 kasımda antalyada seminer var arkadaslar. Birçok yeniliğin açıklanması bekleniyor. Ferhat beyde orada olacaktır. İnsallah Turkiyeye yeni umut getirecekler. insallah Turkiyede AZO bitecekGöztepe medicalparktaki emriyolog Ferhat bey den bahsediyor sanırım bunu yazan, oranın tüp bebek doktoru Aynur Erşahin in ekibinde Ferhat bey, çok başarılılar
Inşallah bu azo sorunu kalkar da beneksiz ev kalmaz bugün eşim malatya da zülküf çalışkan diye bi urologa muayne oldu o da testis biopsiis yapmam lazım ve varikosel ameliyatı demiş kızlar aranızda yaptıran var mı bu biopsi den sonucu 15 gün sonra çıkar size çocuğunuz olur yada olmaz derim demiş dr bu biopsi riskli mi sonra birşey çıkmaz tedavi görmek istersekİnsallah sonuç beklenilen hastalar mutlu sona ulaşır, bizede umut olur. Evet Ferhat Cengiz beyin alanında çok başarılı olduğunu bende duydum. Bu konuyla ilgili 5 kasımda antalyada seminer var arkadaslar. Birçok yeniliğin açıklanması bekleniyor. Ferhat beyde orada olacaktır. İnsallah Turkiyeye yeni umut getirecekler. insallah Turkiyede AZO bitecek
Biyopsi yaptırmayın biyopsi testisin cok küçük bir parçasını ifade ederI
Inşallah bu azo sorunu kalkar da beneksiz ev kalmaz bugün eşim malatya da zülküf çalışkan diye bi urologa muayne oldu o da testis biopsiis yapmam lazım ve varikosel ameliyatı demiş kızlar aranızda yaptıran var mı bu biopsi den sonucu 15 gün sonra çıkar size çocuğunuz olur yada olmaz derim demiş dr bu biopsi riskli mi sonra birşey çıkmaz tedavi görmek istersek