Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
8-9 ay once tese olmadan onceki hormonlar boyleydi bizde;
fsh 2,47
LH 4,51
E2 8,00
Prolaktin 4,75
testesteron 9,72

8-9 ay once tese olmadan onceki hormonlar boyleydi bizde;
fsh 2,47
LH 4,51
E2 8,00
Prolaktin 4,75
testesteron 9,72
Yani bizde sertoly only sendromu olabilir mi bizde
Yani germe hücre yokluğu .
Allahım hepimiz koru

Yani bizde sertoly only sendromu olabilir mi bizde
Yani germe hücre yokluğu .
Allahım hepimiz koru
Canım hormonlarınıza göre bence sizde Sertoly yoktur fsh normal seviye de çünkü testesteron biraz yükselse daha iyi olur ama sperm çıkabilir

Allahım sen hepimizi duy. İçimi biraz ferahlattın.
Sendede yok o zaman. Çünki senin fsh daha normal gibi.hatta ilaçla tedavi olunabilir bir sendrom senin cnm bnm inş. Hepimizi duyuyor Allah .ümitsizlik olmamalıdır

Cnm bnm içimi çok rahatlattı söylediklerin.mutlaka bilgin vardır. Y kromozom sertoly ile bilgi vermiyor mu sence?

Kaan beyin makalelerjnde aynen şu şekilde yazılmış. Azf a ve b bölgelerinde silinme sertoly ile alakalıdır demişti
Emre bey un hastasıyız. KendisiNe sordum sertoly ne zaman belli olur dedi.y kromozom testi ile demişti fakat bende panik atak olduğu için acaba yanlış hatırlıyor olabilirim diye tedirginim
ALLAH im YARDIM ET

Baslamislar mi kök hücre tedavisine. Hadi insallah. Ben almanyada yasiyorum ve biseyden anladiklari yok. Esime sertoli cell only teshisi kondu. Patolojiden haric 10 parcasini dondurmuslar, o parcalari alip turkiyede arastirtmak istiyorum ayni zamanda celalettin peruya gidecem insallah.
medicalpark embr japonya da bunun eğitimini almış ve uyguladığı sonuç beklediği hastaları varmış

medicalpark embr japonya da bunun eğitimini almış ve uyguladığı sonuç beklediği hastaları varmıs..

Canim hangi medicalpark bu. Arastirdim ama maalesef bi sonuc bulamadim. Senin esinin sorunu neydi.. Rabbim hepimize en tez zamanda hayirli saglikli bebisler versin insallah

Canım hormonlarınıza göre bence sizde Sertoly yoktur fsh normal seviye de çünkü testesteron biraz yükselse daha iyi olur ama sperm çıkabilir

merhaba

fsh, testesteron genetik vs hepsi çok iyi durumda olduğu halde bizde s.cell var canım.

merhaba

fsh, testesteron genetik vs hepsi çok iyi durumda olduğu halde bizde s.cell var canım.

Aynen bizde de durum oyle... Kucukkem kabakulak gecirmis daha dogrusu ateslenmis... Kan ve hormon sonuclari cok iyi cikinca bize muhtemelen tikaniklik vardir dediler ve sonuc bambaska bisey...
Canim ayni kaderi paylasiyoruz.. Ne zaman ogrendiniz ne yapmayi dusunuyorsunuz

M
Aynen bizde de durum oyle... Kucukkem kabakulak gecirmis daha dogrusu ateslenmis... Kan ve hormon sonuclari cok iyi cikinca bize muhtemelen tikaniklik vardir dediler ve sonuc bambaska bisey...
Merhaba bizde de e2 yüksek fsh yüksek ve t.testesteron düşük benim eşim de küçükken ateşli hastalık geçirmiş azospermi de ne kadar etkisi var onu bilmiyorum karyotip analizi temiz çıktı y delosyan yaptırcaz ve hipofiz mr cektirecez inşallah ıyi çıkar

M

Merhaba bizde de e2 yüksek fsh yüksek ve t.testesteron düşük benim eşim de küçükken ateşli hastalık geçirmiş azospermi de ne kadar etkisi var onu bilmiyorum karyotip analizi temiz çıktı y delosyan yaptırcaz ve hipofiz mr cektirecez inşallah ıyi çıkar

Rabbim emeginizi bosa cikarmasin insallah. Istanbuldanmisiniz?

Hangi doktorda tedavi goruyorsunuz

merhaba

canım tese zaten olumsuz oldu. bu ay kısmetse celalettin peruya gideceğiz. tek tedavi veren o diyorlar.

medicalpark embr japonya da bunun eğitimini almış ve uyguladığı sonuç beklediği hastaları varmıs..

Canim hangi medicalpark bu. Arastirdim ama maalesef bi sonuc bulamadim. Senin esinin sorunu neydi.. Rabbim hepimize en tez zamanda hayirli saglikli bebisler versin insallah

Göztepe medicalparktaki emriyolog Ferhat bey den bahsediyor sanırım bunu yazan, oranın tüp bebek doktoru Aynur Erşahin in ekibinde Ferhat bey, çok başarılılar

medicalpark embr japonya da bunun eğitimini almış ve uyguladığı sonuç beklediği hastaları varmış
Göztepe medicalparktaki emriyolog Ferhat bey den bahsediyor sanırım bunu yazan, oranın tüp bebek doktoru Aynur Erşahin in ekibinde Ferhat bey, çok başarılılar
İnsallah sonuç beklenilen hastalar mutlu sona ulaşır, bizede umut olur. Evet Ferhat Cengiz beyin alanında çok başarılı olduğunu bende duydum. Bu konuyla ilgili 5 kasımda antalyada seminer var arkadaslar. Birçok yeniliğin açıklanması bekleniyor. Ferhat beyde orada olacaktır. İnsallah Turkiyeye yeni umut getirecekler. insallah Turkiyede AZO bitecek

I
İnsallah sonuç beklenilen hastalar mutlu sona ulaşır, bizede umut olur. Evet Ferhat Cengiz beyin alanında çok başarılı olduğunu bende duydum. Bu konuyla ilgili 5 kasımda antalyada seminer var arkadaslar. Birçok yeniliğin açıklanması bekleniyor. Ferhat beyde orada olacaktır. İnsallah Turkiyeye yeni umut getirecekler. insallah Turkiyede AZO bitecek
Inşallah bu azo sorunu kalkar da beneksiz ev kalmaz bugün eşim malatya da zülküf çalışkan diye bi urologa muayne oldu o da testis biopsiis yapmam lazım ve varikosel ameliyatı demiş kızlar aranızda yaptıran var mı bu biopsi den sonucu 15 gün sonra çıkar size çocuğunuz olur yada olmaz derim demiş dr bu biopsi riskli mi sonra birşey çıkmaz tedavi görmek istersek

I

Inşallah bu azo sorunu kalkar da beneksiz ev kalmaz bugün eşim malatya da zülküf çalışkan diye bi urologa muayne oldu o da testis biopsiis yapmam lazım ve varikosel ameliyatı demiş kızlar aranızda yaptıran var mı bu biopsi den sonucu 15 gün sonra çıkar size çocuğunuz olur yada olmaz derim demiş dr bu biopsi riskli mi sonra birşey çıkmaz tedavi görmek istersek
Biyopsi yaptırmayın biyopsi testisin cok küçük bir parçasını ifade eder

Back
X