Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb canim benimde esimin fsh 45 testosteron yukseldi doktor bizede dedi testosteron onemli diye semen panel testi yaptik simdi onun cvbini bekliyoruz
Merhaba! Arkadaşım bizim de ilk fsh 45 di testesteron 2,50 falandı sonra işte iğneler ile düştü fsh 20 lere ama iğnelere devam ediyoruz 20 den aşağı düşmüyor testosteron biraz yükseldi doktor da testosteron önemli zaten dedi hiç tese olmadık haziranda 6 ay olacak tedavimiz ve ilk tesemizi olacağız semen panel i sonra isteyeceğim dedi Bize de ..sizin ilk teseniz mi bir de eşinin sorunu nedir arkadaşım

Merhaba! Arkadaşım bizim de ilk fsh 45 di testesteron 2,50 falandı sonra işte iğneler ile düştü fsh 20 lere ama iğnelere devam ediyoruz 20 den aşağı düşmüyor testosteron biraz yükseldi doktor da testosteron önemli zaten dedi hiç tese olmadık haziranda 6 ay olacak tedavimiz ve ilk tesemizi olacağız semen panel i sonra isteyeceğim dedi Bize de ..sizin ilk teseniz mi bir de eşinin sorunu nedir arkadaşım
bizim sorun azospermi iste hormon kaynakli bize bi igne yapti ondan sonra testosyeron yukseldi doktor igne falanngerek yok dedi testosteron iyi teseyi daha yapmadik semen panel testini bekliyoruz ondan sonra gerekip gerekmedigini doktor soyleyecek

bizim sorun azospermi iste hormon kaynakli bize bi igne yapti ondan sonra testosyeron yukseldi doktor igne falanngerek yok dedi testosteron iyi teseyi daha yapmadik semen panel testini bekliyoruz ondan sonra gerekip gerekmedigini doktor soyleyecek
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım

Herkese merhabalar benim eşimde azospermi 18 yıllık evliyiz. 12 yıl önce eşim alman hastanesinde mikro tese oldu canlı hücre çıkmadı. 12 yıl sonra bahçeci kliniğinin yayınladığı bir video ve sürekli araştırmalarım sonucunda bir de hormon tedavisi denemeye karar verdik. Sayfaya mesaj attım ve yrd.doç.dr.Tansel Kaplancan ile tanıştık. Randevu aldım ve ben çalıştığım için eşime randevu alıp daha önceki tahlilleri ile birlikte gönderdim.o gün eşime inhibine-b tahlili yapmışlar sonucu 12 gün sonra falan çıktı doktor bizi çağırdı test sonucu orta derecede çıkmış çok iç acıcı değil anlayacağınız tedaviye başlayacağım ancak umutlanmayın dedi ve 9 ay tedavi gördü eşim iğne vuruldu 18 ocakta mikro tese oldu ve canlı hücre bulundu ancak yumurtaların bir tanesi 3 çekirdek yani hatalı döllendi digerleride bölünmedi yine hüsran oldu ama bir umudum var canlı hücre bulundu bir daha bulunur mu bilmiyorum mart sonu tahlilleri tekrar yaptırıp gideceğiz inşallah herkes içinde bizim içinde hayırlısı olur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba arkadaşlar Kaan hoca ile 4-5 aylık tedaviden sonra az sayıdada olsa sperm çıkışı oldu, spermleri saklattık. Şimdi tüp bebeğe geçececğiz ben Ankarada Novaart ile görüşmüştüm ve memnun da kalmıştım. Kaan hoca mail atmiş Hrs hastanesinde Batuhan Özmen ile tüp bebeğe başlayın diye. Kafam karıştı. Bu doktoru veya merkezi daha önce duyan var mı?

Herkese merhabalar benim eşimde azospermi 18 yıllık evliyiz. 12 yıl önce eşim alman hastanesinde mikro tese oldu canlı hücre çıkmadı. 12 yıl sonra bahçeci kliniğinin yayınladığı bir video ve sürekli araştırmalarım sonucunda bir de hormon tedavisi denemeye karar verdik. Sayfaya mesaj attım ve yrd.doç.dr.Tansel Kaplancan ile tanıştık. Randevu aldım ve ben çalıştığım için eşime randevu alıp daha önceki tahlilleri ile birlikte gönderdim.o gün eşime inhibine-b tahlili yapmışlar sonucu 12 gün sonra falan çıktı doktor bizi çağırdı test sonucu orta derecede çıkmış çok iç acıcı değil anlayacağınız tedaviye başlayacağım ancak umutlanmayın dedi ve 9 ay tedavi gördü eşim iğne vuruldu 18 ocakta mikro tese oldu ve canlı hücre bulundu ancak yumurtaların bir tanesi 3 çekirdek yani hatalı döllendi digerleride bölünmedi yine hüsran oldu ama bir umudum var canlı hücre bulundu bir daha bulunur mu bilmiyorum mart sonu tahlilleri tekrar yaptırıp gideceğiz inşallah herkes içinde bizim içinde hayırlısı olur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İnşallah arkadaşım çok zor bir süreç 12 yıl boyunca başka birşey yapmadınız mı merakımdan soruyorum bu Arada eğer canlı hücre bulunduysa vücut üretiyor demektir merak etme bir daha bulunur

Bizde 3 ay önce kaan aydosta tedaviye başladık fsh 32 başlangıçta 3 ay chorimon 2000 iğne verdi haftada 3 gün şimdi fsh 1 in altına düştü semen hoploidi testi yaptırdık hocadan haber bekliyoruz inşşallah tedavi olumlu ilerliyordur allah hepimizin yardımcısı olsun

Bulundu yazdigini okudugumda Cok sevindim. Gerisi gelecektir. Umut olmasaydi Bu adimi atip ögrenemezdiniz bile. Yeni acilan kapida güzel Mutluluk dolu bir yolculuk dilerim. Güzel haberler insanin icini ferahlatiyor. Yeni haber bekleyecegim senden insallah ❤️

benim eşimdede farklı sonuçlar çıkıyr 8 mılyn 2 mılyon. 2 kere 0 çıktı. kan sonuçalrı gayet ıyı fsh lh testestron faln iyi dedi doktor ama sonuçlar hep farklı karşık

Arkadaşlar sakın yazdığım yanlış anlaşılmasın gerçi şuan biz kaan aydos da tedavideyiz ama instegrama bakarken celalettin perunun en son paylaştığı yazıyı gördüm. Kök hüce çalışması sonuç verdi çok şükür yazıyor. Bir bakın Allah aşkına ben terimlerden anlamıyorum eğer okuduğunuzdan birşey anlarsanız buraya da yazın lütfen. Eğer kök hücre çıktıysa neden haberlerde çıkmıyor. Kafam çok karıştı lütfen biriniz bakıp yorum yazın

Evettt bencede onu söylüyor..bide bazi doktorlar siz kökhücreyi bekleyin fln diyorya onu ilaçla Fitoterapi ile vs spermatid hücre çıkışını sağlamaya çalışıyor celalettin bey..

Spermatid Kök hücre değil spermatidin oluşması için evvela kök hücrenin çıkması gerekir
patoloji raporu sertoli cell gelmis yani huç hucre yok. hocanın kok hucre tedavi dedigi ilk olarak germleri meydana cıkarmak sonra o germleri spermatosite cevirmek daha sonrada spermatide cevrmek. Bu spermatidlerde gebelik olusturabilecek yapıya gelmiş yani. benim anladığım bu.

patoloji raporu sertoli cell gelmis yani huç hucre yok. hocanın kok hucre tedavi dedigi ilk olarak germleri meydana cıkarmak sonra o germleri spermatosite cevirmek daha sonrada spermatide cevrmek. Bu spermatidlerde gebelik olusturabilecek yapıya gelmiş yani. benim anladığım bu.

Aynen öyle

Kızlar bu inhibin b testi yaptıran varmı? Buna göre tese de sprem olup olmadığı anlaşılıyormuş doğru mu acaba eşim ameliyat olmak istemiyor çıkmaz diye en azından buna göre yol izlerim

Arkadaşlar aklıma birşey takıldı yeni farkettimeşim azo mikro tesede de hücre çıkmadı.şimdi kkan aydosta tedavideyiz bize sertoly cell only teşhisi koydu.ben sonuçları celalettin peruya da göndermiş tim önceden o hipogadanizm diye yazmış.ikisi farklı değil mi

Back
X