ilk bastada 45 fsh testoateron 3.25 simdi testosteron 4.61 fsh ayni degisen bisey yokİlk başta eşinizin değerleri kaçtı önceden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk bastada 45 fsh testoateron 3.25 simdi testosteron 4.61 fsh ayni degisen bisey yokİlk başta eşinizin değerleri kaçtı önceden
Merhaba! Arkadaşım bizim de ilk fsh 45 di testesteron 2,50 falandı sonra işte iğneler ile düştü fsh 20 lere ama iğnelere devam ediyoruz 20 den aşağı düşmüyor testosteron biraz yükseldi doktor da testosteron önemli zaten dedi hiç tese olmadık haziranda 6 ay olacak tedavimiz ve ilk tesemizi olacağız semen panel i sonra isteyeceğim dedi Bize de ..sizin ilk teseniz mi bir de eşinin sorunu nedir arkadaşımmrb canim benimde esimin fsh 45 testosteron yukseldi doktor bizede dedi testosteron onemli diye semen panel testi yaptik simdi onun cvbini bekliyoruz
bizim sorun azospermi iste hormon kaynakli bize bi igne yapti ondan sonra testosyeron yukseldi doktor igne falanngerek yok dedi testosteron iyi teseyi daha yapmadik semen panel testini bekliyoruz ondan sonra gerekip gerekmedigini doktor soyleyecekMerhaba! Arkadaşım bizim de ilk fsh 45 di testesteron 2,50 falandı sonra işte iğneler ile düştü fsh 20 lere ama iğnelere devam ediyoruz 20 den aşağı düşmüyor testosteron biraz yükseldi doktor da testosteron önemli zaten dedi hiç tese olmadık haziranda 6 ay olacak tedavimiz ve ilk tesemizi olacağız semen panel i sonra isteyeceğim dedi Bize de ..sizin ilk teseniz mi bir de eşinin sorunu nedir arkadaşım
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canımbizim sorun azospermi iste hormon kaynakli bize bi igne yapti ondan sonra testosyeron yukseldi doktor igne falanngerek yok dedi testosteron iyi teseyi daha yapmadik semen panel testini bekliyoruz ondan sonra gerekip gerekmedigini doktor soyleyecek
İnşallah arkadaşım çok zor bir süreç 12 yıl boyunca başka birşey yapmadınız mı merakımdan soruyorum bu Arada eğer canlı hücre bulunduysa vücut üretiyor demektir merak etme bir daha bulunurHerkese merhabalar benim eşimde azospermi 18 yıllık evliyiz. 12 yıl önce eşim alman hastanesinde mikro tese oldu canlı hücre çıkmadı. 12 yıl sonra bahçeci kliniğinin yayınladığı bir video ve sürekli araştırmalarım sonucunda bir de hormon tedavisi denemeye karar verdik. Sayfaya mesaj attım ve yrd.doç.dr.Tansel Kaplancan ile tanıştık. Randevu aldım ve ben çalıştığım için eşime randevu alıp daha önceki tahlilleri ile birlikte gönderdim.o gün eşime inhibine-b tahlili yapmışlar sonucu 12 gün sonra falan çıktı doktor bizi çağırdı test sonucu orta derecede çıkmış çok iç acıcı değil anlayacağınız tedaviye başlayacağım ancak umutlanmayın dedi ve 9 ay tedavi gördü eşim iğne vuruldu 18 ocakta mikro tese oldu ve canlı hücre bulundu ancak yumurtaların bir tanesi 3 çekirdek yani hatalı döllendi digerleride bölünmedi yine hüsran oldu ama bir umudum var canlı hücre bulundu bir daha bulunur mu bilmiyorum mart sonu tahlilleri tekrar yaptırıp gideceğiz inşallah herkes içinde bizim içinde hayırlısı olur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bulundu yazdigini okudugumda Cok sevindim. Gerisi gelecektir. Umut olmasaydi Bu adimi atip ögrenemezdiniz bile. Yeni acilan kapida güzel Mutluluk dolu bir yolculuk dilerim. Güzel haberler insanin icini ferahlatiyor. Yeni haber bekleyecegim senden insallahHerkese merhabalar benim eşimde azospermi 18 yıllık evliyiz. 12 yıl önce eşim alman hastanesinde mikro tese oldu canlı hücre çıkmadı. 12 yıl sonra bahçeci kliniğinin yayınladığı bir video ve sürekli araştırmalarım sonucunda bir de hormon tedavisi denemeye karar verdik. Sayfaya mesaj attım ve yrd.doç.dr.Tansel Kaplancan ile tanıştık. Randevu aldım ve ben çalıştığım için eşime randevu alıp daha önceki tahlilleri ile birlikte gönderdim.o gün eşime inhibine-b tahlili yapmışlar sonucu 12 gün sonra falan çıktı doktor bizi çağırdı test sonucu orta derecede çıkmış çok iç acıcı değil anlayacağınız tedaviye başlayacağım ancak umutlanmayın dedi ve 9 ay tedavi gördü eşim iğne vuruldu 18 ocakta mikro tese oldu ve canlı hücre bulundu ancak yumurtaların bir tanesi 3 çekirdek yani hatalı döllendi digerleride bölünmedi yine hüsran oldu ama bir umudum var canlı hücre bulundu bir daha bulunur mu bilmiyorum mart sonu tahlilleri tekrar yaptırıp gideceğiz inşallah herkes içinde bizim içinde hayırlısı olur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Spermatid kök hücre mi yani. Çok bilgi sahibi değilim kusuruma bakmayın ne olurBende gördüm anladığım kadarıyla spermatidden de gebelik sağlanacak
patoloji raporu sertoli cell gelmis yani huç hucre yok. hocanın kok hucre tedavi dedigi ilk olarak germleri meydana cıkarmak sonra o germleri spermatosite cevirmek daha sonrada spermatide cevrmek. Bu spermatidlerde gebelik olusturabilecek yapıya gelmiş yani. benim anladığım bu.Spermatid Kök hücre değil spermatidin oluşması için evvela kök hücrenin çıkması gerekir
patoloji raporu sertoli cell gelmis yani huç hucre yok. hocanın kok hucre tedavi dedigi ilk olarak germleri meydana cıkarmak sonra o germleri spermatosite cevirmek daha sonrada spermatide cevrmek. Bu spermatidlerde gebelik olusturabilecek yapıya gelmiş yani. benim anladığım bu.
instagramda paylaşmış sanırım. ama neden detay vermemişBende gördüm anladığım kadarıyla spermatidden de gebelik sağlanacak