- 4 Mayıs 2017
- 698
- 595
- 53
Merhaba canım o kadar mutlu oldum ki okuyunca asla ümit kesmemem gerektiğini bir kez daha anladım. Rabbim evladına sağlıklı sıhhatli uzun yıllar nasip etsin inşallah. bir şey sormak istiyorum. Eşiniz sıfır spermdi yani değil mi. bir arkadaş vardı çünkü o da azosperm dedi fakat onda 1 2 tane de olsa yaptığı testte çıkmıştı. o yüzden soruyorum canım kusura bakma. ayrıca tese mi oldunuz yoksa kendiliğinden mi çıkış oldu. birde keçi boynuzu dışında evde uyguladığın başka bir şey oldu mu. Şimdiden çok tesekkürlerBuraya birilerine bir umut olur diye kendi hikayemi yazacağım sizlere hiçte uzak olmayan hikayem dilerim en umutsuz anınızda size ışık olur kızlar ben evlenip herkes gibi kolayca hamile kalırım düşüncesiyle eee biraz evliliğimin tadını çıkarayım diye erteledim ama ilaç kullanarak asla korunmadık sonra denemelerde başladık hayaller kurdum rüyalar gördüm bebekler cıvıldaştı 1. Deneme oldu kalamadım 2 3 4 5ti derken herşeyi düşünür oldumhep kendimde bi sorun aradım eşimde kendim de öğretmenim o öğlenci ben sabahçı olunca okuldan çıkıp eşime haber verdiğim gibi tek başıma tüm ihtimaller alıştırıp kendimi jinekologa gittim 1 ay boyunca doktor herşryi me baktı sonuç mu ? Sen git eşini bi baktır... Bu cümle dile kolay bana o kadar zordu ki elime nasıl derdim üzülürdü üzülürdüm erkek ya bayan hassastır ama erkekler için düşünülmeyecek kadar ağır bişeydi eşime bin bir türlü sıkıntıyla söyledim... ben giderim gözükürüm ya sorun bendeydi ayrılır mısın? Bunu duydum ya hiçbişey ondan değerli olmadı gözümde kendi mutluluğum hayallerimi attım kenara... Asla baskı yapmadım ve beni kırmadı gitti doktora sonuç istemediğimiz ama korktuğumuz o sonuçtur doktor bir çırpıda EŞİNİNİZ AZOSPERM. ..Önce anlamadık başka doktora gitti prof a en iyilerine anladık ve ÇÖKTÜK Yıkıldık... 1 ay o ağladı ben ağladım bazen sessizce bazen hıçkırarak ama asla isyan etmeden var bir hayır diyerek... SONRA KALKTIK AYAGA Bakın kalktık ayağa derken herşeyimizle kalbimizle mantığımızla HAYALLERİMİZLE .. El ele .. Tedaviler farklı farklıdır ben şu ilacı kullandık şöyle yaptık dersem herkese uymayabililar ve etik olmaz ama tüp bebekten başka çözüm yoktu... Eşim keçiboynuzu suyu içti bunu şiddetle önerebilirim... SONUÇ MU ilk 4 ayım düşük tehlikesiyle son 4 ayım idrar yolu enfeksiyonları ile geçti ve 8 aylıkken bebeğimi erken doğurdum... KIZLAR TEDAVİ VEREMEM AMA BEN MÜCADELE SURESİNİ ÇOK OKUDUM VE ÇOK DUA ETTİM HİÇBİR DOKTOR DAN DEĞİL ALLAH'TAN MEDET UMDUM NE OLUR UMUDUNUZU ASLA YİTİRMEYİN NE OLUR DUASIZ BİRŞEYLER OLUR DİYE BEKLEMEYİN. .