Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah arkadaşım duadan başka elimizde ne var ki Allahım yardımcımız olsunınsallah arkadasım.Allah buyuktur
Canım merhaba, Bizde tansel beye gitmiştik tese yi onda olmuştuk. Sizden hangi testleri istedi. Celalettin beye gidecektiniz vazgeçtiniz sanırımİnşallah arkadaşım duadan başka elimizde ne var ki Allahım yardımcımız olsun
Merhaba canım biz aslında memorial de yeni tese olduk bize kök hücre diyince bir tansel beye de gidelim durumumuzu anlatalım dedik aslında bizim bütün testlerimiz tamamdı sadece inhibin b ve detaylı sperm testi istedi tansel bey sizde sperm buldu mu arkadaşım biz celalettin peru ya da gidecektik ama üst üste geldi sanırım celalettin hocayı ileri tarihe atacağımCanım merhaba, Bizde tansel beye gitmiştik tese yi onda olmuştuk. Sizden hangi testleri istedi. Celalettin beye gidecektiniz vazgeçtiniz sanırım
Yok canım malesef çıkmadı 2017 de olmuştuk tese. Sizden spermiyogram testi mi istedi.Merhaba canım biz aslında memorial de yeni tese olduk bize kök hücre diyince bir tansel beye de gidelim durumumuzu anlatalım dedik aslında bizim bütün testlerimiz tamamdı sadece inhibin b ve detaylı sperm testi istedi tansel bey sizde sperm buldu mu arkadaşım biz celalettin peru ya da gidecektik ama üst üste geldi sanırım celalettin hocayı ileri tarihe atacağım
canım yanlış bilgilendirmeyim ama sanırım içeride üretim var mı yok mu onu gösteriyor. ama tam net bilmiyorum bizim 50 çıkmıştıKızlar inhibin b testi testislerde sprem olup olmadığına dair bilgi mi veriyor eğer öyle ise niye tese ameliyatı öncesi buna bakmıyorlar. Eşimde azosprem fsh:17 testesteron:1 ve eşime ameliyat dendi eşimde olmam deyince bıraktık ne olur bu test işe ilgili sonuçlar çıkar ise bana da yazın alllah rızası icin
Evet canım detaylı sperm testiYok canım malesef çıkmadı 2017 de olmuştuk tese. Sizden spermiyogram testi mi istedi.
Anladım canım çok teşekkür ederimcanım yanlış bilgilendirmeyim ama sanırım içeride üretim var mı yok mu onu gösteriyor. ama tam net bilmiyorum bizim 50 çıkmıştı
Evet bize bu testi yapmadan tese yaptılar meğer ne kadar önemliymişKızlar inhibin b testi testislerde sprem olup olmadığına dair bilgi mi veriyor eğer öyle ise niye tese ameliyatı öncesi buna bakmıyorlar. Eşimde azosprem fsh:17 testesteron:1 ve eşime ameliyat dendi eşimde olmam deyince bıraktık ne olur bu test işe ilgili sonuçlar çıkar ise bana da yazın alllah rızası icin
Bizimde fsh 17 testosteron 4.04 dü çıkmadıEvet bize bu testi yapmadan tese yaptılar meğer ne kadar önemliymiş
Cnm Peki siz yaptırtırdınız mı bu testi?Bizimde fsh 17 testosteron 4.04 dü çıkmadı
Yok tese olmadan önce doktorumuz istemedi ki sonra tansel beye gittik o söyledi yeni yaptırdıkCnm Peki siz yaptırtırdınız mı bu testi?
Rabbim güzel haberler yazmanı nasip etsin inşallah. Rabbim ol dedikten sonra hepsi bahane, rabbim hayırlısını nasip etsin.
Öyle mi Peki sizin hormonlar nasıldı?Canım merhaba..Biz inhibin b yi yaptırmıştık sonuç normal değer aralıklarında çıkmıştı ama tesede sperm bulunamadı.
Ayneb öyle ArkadaşımRabbim güzel haberler yazmanı nasip etsin inşallah. Rabbim ol dedikten sonra hepsi bahane, rabbim hayırlısını nasip etsin.
Tedavi oldunuz mu peki çünkü bu test önemliymiş sperm üretiminin olup olmadığını gösteriyormuşCanım merhaba..Biz inhibin b yi yaptırmıştık sonuç normal değer aralıklarında çıkmıştı ama tesede sperm bulunamadı.